Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה אני יכול ללמוד עד 500 באזור רמת גן במחיר סביר כמובן אבל גם שהמורה ידריך ולא יגיד לי ראשון אתה מוריד כל השאר מעלה(מנסיון כואב ניסיתי פעם והתיאשתי בגלל תקציב כלכלי ).

ואחרי זה על מה מומלץ להתחיל ...

החלום זה ספורט

בינתיים אפשר רק כביש אבל גם דו"ש מסקרנים במיוחד הק.ט.מ....

היה ניסיון על 400 lc4

וניראה נחמד... תגובות יתקבלו בברכה...

ותודה מראש

Current: Seat Leon FR 1.8 2016

"Past: Seat Ibiza 1.2 TSI DSG 2012 "Sport

פורסם

ואם לדעתי תשמע, תעשה את הטעויות שלך על שבילים חסרי תנועה, על גבי דו"ש , ותעלה לכביש למעללים וסיכונים רק לאחר שאתה באמת בעניינים.

טעות בכביש יכולה לעלות בחיים, טעות עלי שביל, מכסימום סימן כחול או יד שבורה . חשוב על כך.

להתראות בטיול 3 המסלולים, כביש , רגועים/קטנועים ומאובקים (דו"שים) ב 17 לאפריל 2004 בשעה 1000 בחניון משמר הגבול. פרטים בהודעות נוספות.

שבילאות פעילה זה העניין

טיולי השבילים של מועדון האופנועים כל שבת שניה בחודש עדכונים באתר המועדון

פורסם

אשמח לקבל חוות דעת נוספת ... לגבי המורה אני יברר את הנושא ... אבל זה לא בהכרח צריך להית ברמת גן אלה בסביבה ...

פורסם

לגבי בחירת אופנוע אני ממליץ בחום על קווסאקי KLE אחרי ניסיון רב איתו, אופנוע זריז, אמין, שילדה טובה ואפילו קצת ספורטיבית(כמובן במגבלות של דו"ש).

נסה אותו. :lol:

פורסם

שאלה שאולי קצת סוטה מהנושא הנדון.....

לגבי קאוואסקי gpz500

הסידרה החדשה נקראת ninja 500

משהו יודע אם יגיע לארץ והאם הגרסאה של ה250 תגיעה?

פורסם

Ninja 500, EX500, GPZ500 כולם אותו אופנוע.

ההבדל היחיד הוא דיסק יחיד מקדימה בארה"ב. מכנה משותף לכמה אופנועים ישנים שמשום מה לארה"ב מגיעים עם בלמים נחותים מאשר עמיתיהם באירופה. סימן מהיצרנים מה הם חושבים לגבי ארה"ב? הממ...

בכל מקרה, ה-250 הגיע לארץ במשך כמה שנים וזהו. לא נראה לי שיביאו אותו יותר (חבל, באמת, אחלה אופנוע לדעתי).

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

לגבי קאוואסקי gpz500

לגירסת ה250 קוראים GPX, אני יודע שיש אותה בשנת 96, אולי גם

97 או 95, המחירון שלו די זול, אבל האופנוע לא שיא האמינות,

רכבתי על GPX קצת, והוא מרגיש כמו אופנוע נחמד ונעים.

Moo Moo

------------

רוכב עד CSC75, ונותן בראש.

תגידו יש אייקון פרה פה?

פורסם

בניגוד לדעת חלק מהכותבים, אין שום מניעה להתחיל על הכביש, ולהמשיך על הכביש.

אני מודה ומתוודה שמעולם לא רכבתי בשטח, והנסיון היחיד שלי היה שבילי גישה מכורכר או מגרשי חניה לא סלולים.

וזה גרע משהו מהרכיבה שלי ? אני לא חושב. בעצם, אני בטוח שלא.

ולגבי המלצה למורה : עופר, שמלמד במגרשים בגני התערוכה. 050-202022. הוא גם מדריך במרכז לרכיבה מתקדמת, ומהכרות עם אנשים שלמדו אצלו, הוא באמת מלמד רכיבה נכונה ולא רק איך לעבור טסטים.

אחרי כן, תמצא לך איזה 500 בסיסי כמו ER, GS, KLE, או קאסטום (EN) אם זה מה שאתה מחפש, ותתחיל לרכב לאט ובזהירות.

איפה אני יכול ללמוד עד 500 באזור רמת גן במחיר סביר כמובן אבל גם שהמורה ידריך ולא יגיד לי ראשון אתה מוריד כל השאר מעלה(מנסיון כואב ניסיתי פעם והתיאשתי בגלל תקציב כלכלי ).

ואחרי זה על מה מומלץ להתחיל ...

החלום זה ספורט

בינתיים אפשר רק כביש אבל גם דו"ש מסקרנים במיוחד הק.ט.מ....

היה ניסיון על 400 lc4

וניראה נחמד... תגובות יתקבלו בברכה...

ותודה מראש

פורסם

לגבי קאוואסקי gpz500

לגירסת ה250 קוראים GPX, אני יודע שיש אותה בשנת 96, אולי גם

97 או 95, המחירון שלו די זול, אבל האופנוע לא שיא האמינות,

רכבתי על GPX קצת, והוא מרגיש כמו אופנוע נחמד ונעים.

אהה...

הרבה מ"בעיות האמינות" של אופנועים בארץ באות מבעלים וכן מוסכים שלא, איך נגיד את זה, שמים גזר על טיפולים בזמן ואחזקה נכונה.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

חברה תודה רבה ....

עזרתם לי מאוד אני באמת אתקשר לעופר הזה וניראה לאן נמשיך משם.

השאלה שלי לגבי ninja500 ו ה250 נבעה מכך שראיתי באתר של קאוואסקי שלא יהיה יותר gpz500

אז חשבתי לעצמי אולי זה אופנוע שונה הנינגה ואולי גם יחדשו את היבוא של ה250.

• תוכן חדש...