Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני חייל ורוצים לקנות לי אוטו וחשבתי לכיוון של סיאט קופרה שנת 2008 2007 בערך אבל אין לי כל כך חוות דעת על האוטו מבחינת איכות והכל רציתי לשמוע עוד הצעות לכיוון כמו של הקופרה.

אני מחפש אוטו עם כח ושיראה טוב מספר מקומות לא חשוב התקציב הוא עד 100 אלף

לא חייב חדש מהחברה

האמת חשבתי גם לכיוון של יונדאי קופה אולי שנת 2008 הצורה החדשה אבל שוב פעם אני לא כלכך מבין גדול מבחינת איכות טיפולים תחזוקה וכד'.

מחכה לתשובתכם שבוע טוב שיהיה לכולם

פורסם

אל תתקרב ליונדאי קופה, היה לי את הרכב הזה כ7 חודשים, כ"כ לא נהנתי ממנו שזה מדהים!

היה לו המון בעיות (יכול להיות בגלל מי שנהג עליו לפני) אין לו בכלל כח (היה לי את ה2.7) אין לי התנהגות כביש בכלל, אין לו אחיזה... שותה המון דלק...

ממליץ לא להתקרב, שוב לדעתי...

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם

קופרה זה אחלה רכב לנסוע מהר ורק ישר, ברגע שתנסה להסתובב הרכב ימשיך ישר.

אחיזה לא משהו, מנוע מצויין 1.8T הידוע של VW מאיץ נהדר, הבעיה שתיהיה לך היא למצוא רכב כזה שלא פרקו לו את הצורה.

אני הייתי הולך על משהו פשוט יותר וחדש מהחברה או מתאמץ וקונה IBIZA FR חדשה שזה 25 אלף יותר מהתקציב שלך.

ושוב אם אתה מוצא רכב שמור לך על זה.

פורסם

שמע זה המון כסף יוצא כבר כי קופרה אפשר להביא ב 85 90 אני רוצה עוד לשים מערכות קסנון וכד'.

איך אפשר לדעת אם קרעו את האוטו או לא?

ואם יש כיוונים אחרים אני מאוד אשמח לשמוע

פורסם
קופרה זה אחלה רכב לנסוע מהר ורק ישר, ברגע שתנסה להסתובב הרכב ימשיך ישר..

אתה אמיתי???

נהגת פעם על הקופרה?

אומנם אין לה הגה של מיאטה אך הרכב פונה בנחישות ובעל אחיזה.

אתה מדבר כמו ילד.

זה לא ייעוץ אמיתי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אז מישהו כן יכול לתת לי יעוץ אמיתי??

אני באמת שלא יודע מה לעשות

עכשיו חבר אמר ללכת לכיוון של גולף 1400 טורבו

פורסם
אתה אמיתי???

נהגת פעם על הקופרה?

אומנם אין לה הגה של מיאטה אך הרכב פונה בנחישות ובעל אחיזה.

אתה מדבר כמו ילד.

זה לא ייעוץ אמיתי.

עידן

כן הייתה לי קופרה במשך 3 שנים.

הרכב נוסע מהר רק ישר, אם אתה טוען שלא אני ישמח להדגמה ברכב סטנדרטי כמובן, אני יודע שאפשר להחליף צמיגים בולמים וכדומה.

רכב אם המון כוח ביחס למשקל, יפיפה (בעיניי האיביזה הכי יפה שהייתה), מהיר אבל רק ישר, זה מה שאני לקחתי מהרכב הזה.

אולי יש חברה שהתרשמו אחרת.

אז מישהו כן יכול לתת לי יעוץ אמיתי??

אני באמת שלא יודע מה לעשות

עכשיו חבר אמר ללכת לכיוון של גולף 1400 טורבו

מנוע השנה באירופה 1400 מגיעה בכמה דגמים, הדגם הטוב ביותר הוא 180 כוחות סוס על הקופרה ו 160 כוחות סוס על הגולף מומלץ ביותר אך לא יודע אם זה המסגרת המחיר.

פורסם
קופרה זה אחלה רכב לנסוע מהר ורק ישר, ברגע שתנסה להסתובב הרכב ימשיך ישר.

אחיזה לא משהו, מנוע מצויין 1.8T הידוע של VW מאיץ נהדר, הבעיה שתיהיה לך היא למצוא רכב כזה שלא פרקו לו את הצורה.

אני הייתי הולך על משהו פשוט יותר וחדש מהחברה או מתאמץ וקונה IBIZA FR חדשה שזה 25 אלף יותר מהתקציב שלך.

ושוב אם אתה מוצא רכב שמור לך על זה.

ibiza fr מהחברה עולה 150 אלף...

פורסם
ibiza fr מהחברה עולה 150 אלף...

אם היתה לך קופרה שכאשר סובבת את ההגה היא עדין המשיכה ישר, מקומה במוסך ולא על הכביש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...