Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד חודשיים בערך אני עובר אוטו ועם המעבר יש שינויים במערכת.

HU-קלריון 785.

קומפוננט- MLK165+HL70, הכל יוגבר אקטיבית בעזרת קרוס של PPI.

סאב-HX300

הגענו לשיקול הגדול ביותר שלי כרגע, מגברים.

3 אופציות עומדות כרגע בפניי:

1) sundown 50.4+125.2+מונו

2) zapco reference 1000.4+360.4

3) פניקס גולד סדרת קסנון 100.4+100.2+1200.1

כרגע- הזאפקו רפרנס 1000.4 כבר אצלי, במידה וישאר יעבוד על המידבאסים והסאב וה360.4 יעבוד על מידים וטוויטרים.

סאנדאון- 50.4 יעבוד על מידים+טוויטרים, 125.2 יעבוד על מידבאסים ומונו על הסאב.

פניקס גולד- 100.4 יעבוד על מידים+טוויטרים, 100.2 יעבוד על מידבאסים ו1200.1 יעבוד על הסאב.

אני מבולבל, לא יודע כבר על מה ללכת, יש המלצות?

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

360.4 פתרון טוב,אבל אם אתה לא מוצא תסתכל ביד2 יש מגבר 350.2 במחיר טוב תוסיף לו 200.2 ויש לך אחלה הגברה שבעולם לאקטיבי.

שאר המגברים שרשמת לא עומדים באותה רמה של הZAPCO לטעמי.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

כבר יש לך את הזאפקו ביד, תוסיף את הקטן ותסגור עניין.

יש גם 2-3 מגברי זאפקו רפרנס שני ערוצים יד 2 שמסתובבים (לא כולם בפורום), נסה לשים את היד על אחד מהם.

ד"א, הייתי הולך בלי לחשוב פעמיים על MLK2 פאסיבי במקום להוציא כסף על מגברים. סט איכותי מאוד, שיפור רדיקלי מה- MLK165. בעתיד תוסיף מיד (ריבון כמובן) ותעבור לאקטיבי.

ד"א, לדעתי, עם התקנה נכונה, אתה תוכל להגיע לתוצאה מעולה עם ה- MLK2.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

חסר לי מאוד טווח המיד.

מה גם שאני רוצה את השליטה על כל רכיב מה שאני לא יכול "לסבול" יותר בהיי אנרג'י הפסיבי כרגע.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אז תעבור לאקטיבי מבלי לשנות את הסט.

הנקודה שאני רוצה להעביר היא שלדעתי ההבדל בין ההיי אנרג'י ל- MLK165 הוא לא גדול, בעוד שההבדל בין ה- MLK165 ל- MLK2 הוא גדול מאוד, ולכן, כדאי להשקיע בסט יותר טוב, שיהווה בסיס לMLK3 אקטיבי בעוד תקופה מסויימת.

ד"א, יצא לך לשמוע את ה- MLK3 ברכב של לאון לפני התזיס? אחד הסטאפים היותר טובים שיצא לי לשמוע.

פורסם

יצא לי לשמוע את הMLK3 במיצובישי לנסר החדשה בצבע זהב (אני כל פעם שוכח את השם של הבחור, מצטער מראש.)

נפלתי ממנו.

פורסם

גיורא.

זה פשוט אחד הסטים הטובים ביותר שיצא לי לשמוע, תגידו שהמיד חתוך גבוה או לא משנה מה, הוא פשוט נשמע טוב, שנות אור מ- MLK165.

• תוכן חדש...