Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידבאס נשמע לא טוב

ArikC
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

יש לי היי אנרג'י מוגבר בבי אמפינג,הרבה זמן הסט צרם לי,גיליתי שהצרימה היא מהמידבאסים ולא מהטוויטרים.

המידבאס חתוך HPF 4K

LPF 63

סלופ 12

חשבתי שבגלל שיש לי הגבהות פלסטיק אז הרמקול לא נשמע טוב,הלכתי ושמתי טבעת עץ ,נשמע אותו דבר אין שינוי בכלל.

יש איטום רציני בדלתות,ההתקנה תקינה בוודאות.

במקום HPF 4K שמתי FULL הוריד די משמעותית את הצרימה,אבל נראה לי שזה פתרון זמני אני לא הכי בטוח כמה זה בריא לרמקול.

אשמח לעצות !

תודה,אריק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגיין לא קשור לעניין.

אם הוופר צורם אז כנראה שהוא עולה הרבה יותר מדי גבוה, מה שלא מסתדר עם מה שרשמת.

איך שלא יהיה אני לא מציע לחתוך אותו כל כך גבוה, ואם כבר גבוה אז בסלופ יותר רציני מ 12DB.

מנסיוני - כמה שפחות "להעמיס" על הוופר (כלומר לתחום אותו לטווח תדרים מצומצם) משפר משמעותית את הביצועים ותגובת הבאס.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תכבה את הטויטרים ותעשה את הניסוי למידים.

אחרי שתמצא את המקסימום שהמיד עולה אליו תראה אם הטויטר יכול להגיע לאותה נקודה.

מתחדשת*

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עכשיו ברכב ירדתי ל2.5 k נשמע הרבה יותר טוב, אני לא שומע עיוותים בטויטרים אבל אני עדיין מפחד עליהם .

באיזה סלופ לחתוך אותם?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה טוויטרים? הרץ היי אנרג'י?

חיתוך של 12DB ומעלה יעשה להם רק טוב. אני לא מאמין שתגרום לאיזשהו נזק עם סלופ כזה ב 2.5K.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן היי אנרג'י.

נשמע הרבה יותר טוב ממקודם המידבאס לא צורח,עכשיו רק נשאר לכוון TA.

באיזה סלופ כדאי לחתוך את הסאב? הוא חתוך ב63 הרץ.

תודה רבה!

אריק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא מאוד מסתדר שהצרימה נרגעה קצת ברגע שהוא נתן למידבאס שלו FULL ריינג'

מסיבה מאוד פשוטה - למגבר הרבה הרבה יותר קשה להגביר אלמנט כמו מידבאס על כל הספקטרום שלו מאשר להגביר אותו רק בין 63 ל4K - מה שקרה זה פשוט מאוד, המידבאס קיבל פחות הספק לכל תדר נתון ולכן הצרימה נרגעה, כי אתה פשוט הנמכת את ההגברה ע"י הרחבת הרוחב פס :-D

הצרימה שלך נובעת לדעתי משתי סיבות:

א. הרמקול מנגן גבוה מידי - אתה באמת חושב שמידבאס כמו היי אנרג'י יכול לעלות בצורה יעילה ל4K? לא נראה לי... תנסה להוריד את נקודת החיתוך ל2.5K ותראה מה קורה (אבל עכשיו יש לך מלחמה עם הטוויטר...)

ב. הגיין גבוה מידי. מברג של ג'נסיס יפתור כאן את הבעיה :-P

בהצלחה.

עוד עצה קטנה - במקרה כמו שלך - תנסה לעשות את הדבר הבא - תחתוך את המידבאס ב 2.5K אבל את הטוויטר בין 2.8 ל3.2

תחתוך אותם ב6DB ואחרי זה תנסה רק את המידבאס ב12 DB ותראה מה קורה...

יכול להיות שאתה תאהב את התוצאה הזו הרבה יותר מאשר כל דבר אחד שתנסה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי גם היי אנרגי והסתכלתי לאחרונה על הפרמטרים של הסט ובמקור הקרוס חותך ב3.3K ב12DB, הטוויטר יכול לרדת עד 1.6K.

לעומת הטוויטר של אנרגי שמסוגל לרדת עד 1.8K.

אצלי הטוויטר חתוך (והמיד) ב- 1.8K, לא זוכר את הסלוף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

והסאונד אצלך לא מרגיש קצת "מלוכלך" בנקודת החיתוך? די סביר שיש לך עיוותים מהטוויטר. ברוב המכריע של נתוני רמקולים - לא רעיון טוב לחתוך אותם קרוב לתחום המוצהר על ידי היצרן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנקודת חיתוך במכשיר היא 2.5K אחריה 3.15 ואחריה 4K

חתכתי את הטוויטר ואת המידבאס על 2.5 נשמע יותר טוב בהרבה.

lanosforce - להשאיר את המידבאס על 2.5 ואת הטוויטר לחתוך ב3.15? עם סלופ 6DB?

זה לא משאיר טווח תדרים שלא ינוגנו?

תודה על העזרה !

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...