Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אריק

כן, בדיוק

תנסה ליצור בור תדרים בין 2.5K לטוויטר ב3.15 ותראה איך זה נשמע לך - יתכן ואתה תגלה שב2.5 הטוויטר צורם קצת לעומת 3.15

בעוד המידבאס עלול לצרום ב3.15 לעומת 2.5

ברגע שאתה תפער את הבור הזה אתה תבטל צרימה אפשרית בין שני הרכיבים ובחיתוך של 6DB בטוויטר - לא בטוח שאתה ממש תרגיש שחסר לך משהו, אם יש לך אקולייזר באזור ה2.5 יכול להיות שקצת תיקונים ישפרו את זה עוד יותר.

תנסה ותבדוק אבל בטוח ש4K למידבאס זה פשוט יותר מידי בשבילו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא הייתי חותך טוויטר כזה ב 2.5 או 3.1 ו 6DB, זה יותר מדי עבורו. 12 ומעלה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מצטער על הכניסה לנושא.

איך אני אמור לדעת כמה לחתוך את המידבאס שלי נכון ? לפי מה? (עבודה אקטיבית) אני פשוט ממש לא מרוצה מהמידבאס הזה,ואני בטוח שזה ענין של כיוונים נכונים כי כשעבדתי פאסיבי הם נשמעו יותר טוב.

יש לי קלריון 786

Scan Speak

פורסם

אז פשוט תשאיר אותם ב2.5 K אבל בכל זאת הייתי מנסה להזיז את הטוויטר ל3.2 ב12 לראות אם התוצאה דווקא טובה יותר.

ולדן - תפתח ת'רד לגבי הנושא של המערכת שלך - אתה תקבל עזרה ממוקדת יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא רואה בעייה לחתוך את הטוויטרים ב 2.5K או 3.1K, אני רק טוען שרצוי עם סלופ של 12DB ומעלה (18 או 24). סלופ נמוך (6) לא יתן הגנה מספיק טובה על הטוויטר בנק' חיתוך כזאת נמוכה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לטענתו של איתמר הטוויטר של הסט הזה לא יעמוד בהספקים כשהמתלול של נקודת החיתוך (סלופ) הוא 6 דיבי ולכן צריך להעלות אותו לסלופ מדרגה שניה שהוא 12DB

אני לא חושב שב3.1 הטוויטר הזה לא יצליח לתפקד על סלופ של 6, אם הטוויטר הזה יכול לרדת לאזור ה2K ב3.1 הוא אמור לתפקד היטב על סלופ של 6DB ואם אריק רוצה לנסות רק לשמוע אם בסטאפ כזה התוצאה טובה יותר אז אפשר גם בלי להגביר לשיא העוצמה של המערכת.

Pioneer TS-X150

פורסם

הטוויטר היה חתוך על 3.15 בסלופ 6 המון זמן והם היו בסדר.

הגעתי למצב שהסט לא צורם לי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אז רגע - אריק, רק כדי להבין - באיזה מצב הסט נמצא עכשיו?

2.5K לוופרים בסלופ 12 ו3.15K לטוויטרים בסלופ 6?

או 2.5K לכל בסלופ 12?

אני מעוניין לדעת כי זה באמת סוג של כוונים שרק לאחרונה אנחנו מתחילים לראות בפורום - אצל סטאס יש פעירת בור שכזו והסט נשמע טוב, ברכב של אבא שלי יש פעירת בור שכזו והרכב נשמע לא רע בכלל ואצל עומר הסטאפ התחיל בצורה כזו וגם לטענתו היה נשמע טוב.

ספר ספר... :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

האמת ניסיתי לעשות כזה בור,לא שמעתי הבדל,אולי לאשמעתי מספיק זמן ככה בשביל להבחין באמת בשינוי.

לאחר כיוון מעמיק,הגעתי למסקנה שהסט נשמע הכי טוב חתוך ב2K סלופ 18 לטוויטרים

המיד :

HPF 2K סלופ 12

LPF 63 סלופ 18

סאב :

HPF 63H סלופ 12

LPF 25H סלופ 18

המידבאס הפציק לצרום,יש יותר מיד שבעבר היה חסר לי,הטויטרים נשמעים מפורטים יותר.

הסאב ניהיה יותר מדוייק והפסיק "להפליץ" (:

רק חסר לי לכוון קצת גיינים והכול פיקס.

אריק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...