Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי ווקס ביום שישי האחרון לרכב ואחריו נוצרו על כול הרכב סימנים של סווירלס, שאפשר לראות ממש מקרוב בשמש.

את העבודה עשיתי אם בד 100% כותנה על רכב נקי מיובש ונטול אבק, לא בשמש. נתתי לחומר להתייבש 1 דקה פלוס עד שהוא הגיע למצב של כמעט אבקה. ולאחר מכן נגבתי אותו.

האם הפתרון לכול זה הוא רק פדים ולעשות את העבודת הניקוי עם דיסק ?

אני משתמש בCARPLAN AUTO FINISH (מצויין, עושה עבודה טוב ונותן לצבע חיים חדשים ומבריקים) את הרכב אני שוטף רק ידנית ואם כול הציוד הנדרש ספוג מיקרו פייבר ונטליות כנ"ל שמפו אם תוספת של ווקס וכ'ו.

תמונות אם צריך אני יעלה בהמשך.

תודה יובל

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

שלום לך (כינוי מוזר אבל שיהיה).

swirl marks מופיעים בד"כ אם אתה משתמש בבד כותנה שהוא לא נקי-דהיינו יש עליו גרגירי חול זעירים או אבק שגורמים לסימנים הללו.האם הפח היה חמים למגע (אפילו לא חם..) כשעשית את הווקס?

בעיקרון הווקס לא אמור להגיע למצב של אבקה אלא למצב של "ערפל" על המשטח שעליו עובדים.סימן של אבקה אומר שהווקס נתפס למשטח אך בגלל שלא שופשף נוצרים עודפים שמתפוררים.למיטב ידיעתי CARPLAN הוא ווקס לא רע בכלל אך צריך לעבוד איתו ממש מהר.

אני רואה שאתה משתמש בספוג מיקרו פייבר.. הסיבים הללו של המיקרו פייבר גם יוצרים את הסימנים הללו.

עצתי לך-גש לאוטו דיפו.יש לך שם ספוגים קטנים שבאים באריזות של 3 (עולים איזה 20 שקל למיטב זכרוני).השתמש בהם כדי למרוח את הווקס-עבוד בתנועות סיבוביות בכיוון השעון,ולאחר מכן השתמש במטלית מיקרו פייבר נקייה אחרי כביסה עם מרכך כביסה(אפשר "מטלית הקסם" של קלין,מגיעות בקרטון קטן ובודד שעושות עבודה לא רעה) ועבוד נגד כיוון השעון.באותה הזדמנות חפש שם dupont teflon car wax -זהו ווקס שלא יוצר את הסימנים הללו ומאפשר לעבוד עליו אחרי דקה של ייבוש ללא אבקה בכלל.אני משתמש בו והתוצאות נהדרות.אני יודע שדי קשה להשיג אותו-אך הוא שווה כל שקל.

ומה זה "שמפו בתוספת ווקס"?זהו גימיק שלא עובד.הווקס מדלל במים ואין לו שום השפעה במידה ורוחצים את הרכב.

אתה צריך להשתמש בשמפו לרכב נטו ללא שום תוספים ולעבוד עם ג'ילדה סינטטית או מטלית מיקרופייבר גדולה להוריד את המים שהצטברו על הרכב.

ניקוי עם דיסק?עושים רק אם אתה צריך פוליש.תבדוק שה CARPLAN AUTO FINISH הוא לא פוליש עדין!לפעמים היבואן מדביק מדבקה של ווקס אך למעשה זהו פוליש!

פורסם

אם עשית פוליש לפני יכול להיות שהוא גס מידיי. האם הסימנים נוצרים ע"י הוסק או שהיו לפני כן והוא פשוט לא מוריד אותם.

בקיצור אם הבעיה היא מהפוליש יש להשתמש בפוליש עדין יותר ואח"כ בוקס משחה.

אם הסימנים נוצרים ע"י הוקס יש להשתמש בוקס עדין יותר (נוזלי) ובמטלית מיקרופיבר. כותנה יכולה להיות גסה מאד (גופיות סבא למשל).

תקפיד בסוף התנועה לא ללחוץ חזק מידיי על הבד. כלומר לסיים בתנועה עדינה.

פורסם

מוזר בכמה שרשורים שקראתי אני המליצו להשתמש ב100 אחוז כותנה, ומטליות וספוג מיקרו פייבר

האוטו פיניש לא פוליש,

יכול להיות שהייתי צריך להשאיר אותו פחות זמן ?

לא הבנתי כול כך איך ספוג שאמור להיות יותר גס מכותנה יעזור ?

אני די בטוח שהסימנים נוצרים לאחר הניגוב של הווקס מהרכב.

לגבי השמפו הוא נחמד ונותן תוצאות טובות בשטיפה, מין הסתם שהוא לא באמת מוסיף ווקס.

יובל

פורסם

שלום לכולם.

הבעיה שלך זה לא וקס סוורלים היו לך על האוטו רק לא היתה סם לב. אחרי וקס כשה אוטו קיבל ברק כל דפקטים על הצבע פשות האלו לך ואתה יכול לראות אותם טוב מאוד הכשיו.

אז אוד הפעם זה לא וקס ו לא מטלית מייקרו פייבר אתה צריך להעשות מה שנקרה טיפול קדם להוריד את הסווריל מארקס ורק אז להתחיל עם גלייזים וקסים סילאנטים.

בהצלחה

פורסם

שקניתי את האוטו היו על הרכב הרבה סימנים של סווירלס, אני לקחתי אותה לטיפול בסגולה שם עושה פוליש וכול שאר הדברים שאכן הורידו את הסימנים

השאלה אם אחרי המריחה לא עדיף לדוגמא להוריד את החומר בעזרת מכונה ופדים יעודים לכך ?

חג שמח יובל

• תוכן חדש...