Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 143
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צעד מבורך כן ירבו אירועים כאלו, מקווה שזאת תיהיה יריית הפתיחה לעתיד מוטורי :-P

מגיע, יש לי כמה שאלות:

1. ישנה חלוקה לקטגוריות?

2. אם כן אז אילו קטגוריות?

3. שימוש בצמיגי סמי סליקס/סליקס אפשרי או לא, יש TW מוגדר שמעליו זה כבר סמי סליקס ופסול לשימוש?

תודה מראש

פורסם

האם בפורום יש הכוונה לאיזה אגודה מצטרפים ומה בעצם כל אחת מציעה ואיך באה לידי ביטוי הצטרפות לעמותה כזאת או אחרת ?

האם זה מלווה בתשלום כלשהו או שפשוט להגיע לאירועים להכיר את החבר'ה וככה בעצם ניהיים חלק מהעמותה ?

פורסם

מי קובע את הכללים האלו? למה אדם פרטי לא יכול להרשם? איך בוחרים את עשרת המשתתפים מכול עמותה, בטח לא לפי זמנים? אם אצטרף לאחת העמותות אוכל להשתתף בג'ימקאנה? הרי ברור שיבחרו בחברים הקרובים שלהם. חבל שהספורט המוטורי מקבל כזה ציביון כבר בהתחלה, בדיוק כמו מלחמות הקארטינג 2 פעימות.

פורסם

רציתי להגיב ארוכות אבל ויתרתי...

כרגיל בין המפרגנים ימצא זה שמשמיץ בלי להכיר, בלי לדעת, בלי להבין...

"יעדיפו חברים"...

זו לא ליגה, לא אליפות - מפגש מועדונים - אז כן, כל מועדון יחליט לעצמו. כשתהיה אליפות, ליגה או כל דבר כזה - יהיו גם תקנונים מסודרים הוגנים ושווים לכולם. נכתבים בימים אלו ממש ע"י נציגי הספורט העממי בהתאחדות IRDA.

למה ישר להאשים 4 מועדונים מכובדים בחוסר יושר.

שווה התנצלות.

אלון

פורסם

אלון הקדמת אותי בשניות, ואני אוסיף לתשובתך...

לשאלה "למה אי אפשר להשתתף אם אתה לא חבר בעמותה הרשומה בהתאחדות"?

ובכן בדיוק כמו ששחקן כדורגל לא יכול להשתתף במשחקי ליגה אם הוא לא שייך לאחד המועדונים.

כרגע בהתאחדות ישנם 4 עמותות (בספורט העממי) ואני מאמין שעוד עמותות יצטרפו, לא נראה לי הגיוני שאדם לא ימצא את עצמו ולא יצליח להתחבר לאף עמותה.

אבל הכי חשוב, זהו אירוע ראשון המוגדר כפיילוט!

התחרותיות באירוע אינה חשובה, כל מה שחשוב הוא שנעבור את האירוע בשלום וללא תקלות ולא פחות חשוב שיבוא קהל רב ושנצליח לגרום לקהל להנות על מנת שימשיכו לבוא.

לגבי בחירת המשתתפים - בכל עמותה יושבים אנשים בוגרים שאני מאמין יכולים לעשות את הבחירה הזו, אז בוא ניתן להם את השקט התעשייתי לעשות זאת.

ושוב אני מזכיר, זהו אירוע ראשון וכולנו רוצים שהוא יצליח על מנת שאחריו נוכל לקדם את הספורט הנ"ל ולהוציא לפועל תחרויות אמיתיות שיכללו תקנונים מאורגנים (שנרשמים הימים אלו) והכל יהיה ידוע מראש.

לגבי פרטים מדוייקים על האירוע עצמו (קטגוריות, שעת התחלת האירוע וכ"ו) הם יינתנו כבר בתחילת השבוע .

אני מקווה שתצליחו לחפש את הדברים החיוביים באירוע ולא את הבעיות שעלולות להיוצר בכל אירוע ראשון מסוגו.

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם

עם כל הרשמיות, הנכונות והארגון אין שעה מדוייקת לפתיחת האירוע?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

כל הכבוד על היוזמה

יש לי המון מה להגיב אבל כל מילה תהיה מיותרת.

תהנו אני מבטיח לבוא לראות.

אכן החיים בזבל !

פורסם
רציתי להגיב ארוכות אבל ויתרתי...

כרגיל בין המפרגנים ימצא זה שמשמיץ בלי להכיר, בלי לדעת, בלי להבין...

"יעדיפו חברים"...

זו לא ליגה, לא אליפות - מפגש מועדונים - אז כן, כל מועדון יחליט לעצמו. כשתהיה אליפות, ליגה או כל דבר כזה - יהיו גם תקנונים מסודרים הוגנים ושווים לכולם. נכתבים בימים אלו ממש ע"י נציגי הספורט העממי בהתאחדות IRDA.

למה ישר להאשים 4 מועדונים מכובדים בחוסר יושר.

שווה התנצלות.

אלון

אלון זאת הסיבה הכותרת!

"התאחדות IRDA - הג'ימיקאנה הרשמית הראשונה בישראל - 28.05.10"

1. אם זה "מועדוני" למה להתהדר בשם "התאחדות"?
  2. אם זה "רשמי" למה אין תקנונים?
  3. אם זה "התאחדות ורשמי" למה זה לא פתוח לפחות לשאר העמותות החברות בהתאחדות?
  4. האם יש אישורים של הרשות לקיום "הג'ימיקאנה הרשמית הראשונה בישראל"?
  5. אני מניח שאישורים מקומיים, משטרתיים וכד' יהיו.
  6. ביטוח אירוע יש? צד ג' לקהל? ככול שאני מכיר יש בעייה כיום בהוצאת הביטוח ואני מכיר מצויין!

אין צורך להתנצל, הדברים כפי שנכתבו מעלים הרבה שאלות שלא לומר תמיהות אצל הרבה אנשים גם אם נפרגן על יוזמה מבוקר עד ערב ישאלו השאלות ולא רק בקרב הקהילה המצומצמת של הספורט המוטורי גם במשרדי הרשות לנהיגה ספורטיבית!

ברוך

פורסם

רציתי להבהיר שאני מפרגן לחלוטין ומרוצה מאוד שאירוע כזה סוף סוף מתקיים בכול מקרה.

לא התכוונתי להאשים באופן ספציפי מועדון זה או אחר, דווקא הייתי חבר בחלקם בעבר והפעילות שלהם חשובה, מתנצל אם זה הובן כך. הנקודות שהעליתי הן ביקורת ולא השמצה.

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת!

אני מקווה שזאת ראשיתה של תרבות מוטורית איכותית שתחלחל לנהג הממוצע (שמירה על בטיחות, הבנת הדרך והמכונית הנוסעת וכו').

מה שכן, מכיוון שמדובר בפיילוט לשינוי משמעותי אבל שברירי, הייתי מציע בענווה למארגני הארגון לקחת כמה דברים לתשומת ליבם:

1. הקפדה יתרה על בטיחות המשתתפים והצופים, על גבול ההיסטריה ומעבר לו, ובאופן גלוי ונראה לכל. כל פיפס הכי קטן שיקרה יבטיח חזרה 30 שנה אחורה של מצב הספורט המוטורי בישראל, בנוסף לפגיעה הממשית בבני אדם. יש כאלה שרק מחכים שיקרה משהו כדי להגיד "אמרתי לכם", חבל לת להם סיבות לעשות זאת.

2. להיות יותר קדוש מהאפיפיור בכל מה שנוגע לאישורים, ביטוחים, הסמכות וכדומה, בעיקר מול רשויות שיטור, כיבוי ורפואה, כדי שאלה לא יטענו חלילה כי לא תיאמתם דרישות מראש.

3. לוודא שהתנהגות המשתתפים והצופים ראויה - שלא יהיו רייסים בדרך אל ומהארוע, לא בשטח הטיפולים או ביציע, רחמנא ליצלן.

4. אני חושב שלתקשורת יהיה עניין בכיסוי האירוע, וצריך לתת להם פסיליטיז מתאימים, במידת האפשר, ולתת להם דפי מסרים מסודרים: "מדוע צריך ספורט מוטורי ממוסד בישראל?" וכדומה.

בכל מקרה - סופר בהצלחה ואני מקווה שזו תחילתה של מסורת!

אודי

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
האם בפורום יש הכוונה לאיזה אגודה מצטרפים ומה בעצם כל אחת מציעה ואיך באה לידי ביטוי הצטרפות לעמותה כזאת או אחרת ?

האם זה מלווה בתשלום כלשהו או שפשוט להגיע לאירועים להכיר את החבר'ה וככה בעצם ניהיים חלק מהעמותה ?

LTDA

PSI

STI

מועדון אלפא רומיאו הישראלי

כדי להיות חבר בכל אחת מהעמותות הללו, יש לשלם דמי חברות המשתנים מעמותה לעמותה.

כל עמותה בוחרת לפי ראות עיניה ושיקוליה השונים את עשרת הנהגים שייצגו אותה באירוע. יש לזכור שכפי שכבר נכתב, לא מדובר כאן בתחרות או בליגה, אלא יותר במפגש בין המועדונים החברים ב-IRDA, וכך בדיוק גם צריך להתייחס לכך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מר שליט,

נכון להיום (למיטב ידיעתי) אתה והעמותה אליה אתה משתייך אינם חברים בהתאחדות אירדא, ועד שלא תפעלו ברוח ההתאחדות ויושב הראש שלה אינני מבין מה בדיוק לך ולהתאחדות,

בכל מקרה אשמח אם במקום לזרוע רוע כהרגלך תניח לנו לפעול כמו שאנחנו יודעים.

ישנם 4 עמותות בתוך ההתאחדות המקיימות ספורט מוטורי עממי וכולם משתתפות באירוע ומקבלות תנאים שווים. בין כולנו יש הסכמה על התקנונים ועל דרך ביצוע האירוע הקרוב.

כמו כן אישורים קיבלנו מכל הגורמים הרלוונטיים וביטוח למרות טענתך כי אתה מכיר מצויין את הסוגייה גם כן יש לנו.

אז אנא תפרגן קצת לספורט העממי !

תודה על התמיכה

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

• תוכן חדש...