Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שחרור GPS מהמכס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי מכתב מהמכס לבוא לשחרר GPS שהזמנתי מ-DEALEXTREME

המוצר בשווי של 80$

אני אמור לשלם על זה מע"מ?

אני צריך לדפיס את הקבלה ולהביא? להביא משהו נוסף?

תודה מראש.

פורסם

טופס הזמנה

אישור תשלום מפייפאל

דף המוצר באיביי

וזהו

אני מקווה שלא ידרשו ממך אישור של משרד התקשורת למרות שאני לא מאמין

אז זה 80$ אני לא מאמין שתצטרך לשלם יותר מ50 שקל

בכל מקרה אני גם רציתי בזמנו להזמין GPS מדיל אקסטרים כדי לעשות עליו ניסוי עם WAZE

אשמח אם תגיד לי מה איכות המוצר כשתקבל אותו

פורסם

הזמנתי כבר 2 מDX, שניהם עברו ללא מכס וללא מע"מ, כנראה היה לי מזל, שניהם עובדים מעולה (אחד מושבת זמנית עקב ניסויים לא מוצלחים :( )

אתה לא חייב לגשת למכס, יש מס' פקס אליו אתה שולח את הקבלה של הPAYPAL בצרוף תצלום ת"ז שלך וזהו, תקבל כמה ימים לאחר מכן הודעה לגשת לדואר לאסוף אותו. יתכן ותאלץ לשלם עבורו מע"מ אם הוא נעצר במכס למרות שלא בטוח.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אני מקווה שלא ידרשו ממך אישור של משרד התקשורת למרות שאני לא מאמין

גם אני מקווה למענו.

אני ייבאתי מצלמת אינטרנט wifi, עצרו לי המוצר במכס. דרך אגב סתם מזל רע על הקופסה היה כתוב סכום של 45$ וגם היא כתוב מצלמה web ולא צויין שהיא wifi.

בכל אופן התחילו להציק לי מאגף המכס שאשלח להם אישורים וכו', למזלי דגם כזה נמכר בארץ אז הצלחתי לסגור הכל דרך תחלופת מיילים וקישורים לכך שהדגם כבר אושר ונמכר בארץ. אך לא מעט דפיקות לב עברו עליי עד שהצלחתי לאשר את המוצר.

פורסם

מס' הפקס רשום על גבי המכתב, גם מפורט בו מה עליך לשלוח במקרה של יבוא אישי / מסחרי.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

הזמנות של מוצרים שמחירם מעל 50$ עלולות להיות מחוייבות במע"מ (על הסכום הכולל את דמי המשלוח) גם אם מדובר במוצר הפטור ממס קנייה. אני למשל חוייבתי במע"מ על משקפי שמש אופטיות שהזמנתי מחו"ל.

פורסם
TRONCHO, אשמח ללינק למצלמה שקנית בחו"ל עם לינק למוצר בארץ.

אני צריך עוד אחת אלחוטית.

זאת המצלמה שאני קניתי http://www.linksysbycisco.com/AE/en/products/WVC54GCA

ובארץ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=595420

קניתי דרך אייביי כך שהמכירה שאני קניתי בה כבר לא אקטואלית.

בסופו של דבר ומכיון שהחבילה נעצרה במכס הרווחתי אולי סכום זעום ובהתחשב בכך שהמוצר גם ללא אחריות (לא כזאת שניתן למימוש) לא הייתי ממליץ לקנות מחו"ל.

פורסם

תודה על התשובות, שחררתי את המוצר מהמכס ושילמתי עוד 50 שקל.

לגביי הניסוי עם ה-WAZE, לא ממש הבנתי כי לפי מיטב הבנתי אמור להיות איזה שהוא חיבור לשת כדי להשתמש ב-WAZE.

• תוכן חדש...