Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי שברולט מאליבו חדשה והחלטתי להעביר את המערכת מהמחסן לאוטו :)

HU - מקורי של הרכב

סק קדמי - diamond audio s600s

מגברים - xetec 125W*2 (לא זוכר את הדגם) ומונובלוק של לאנזר

סאב - פיניקס גולד אוקטן זר

כידוע חיפשתי מקום טוב להתקין, בחיפוש קל בפורום מצאתי מקום בשם שי אהובי.

התקשרתי, קיבלתי הצעה והגעתי אליו.

קיבל אותי בחור מאוד נחמד, המקום היה נראה טוב, המתקין עשה רושם של מקצועי - הלכתי על זה.

כל זמן ההמתנה ישבתי עם שי, בחור מאוד נחמד העביר לי את הזמן בכיף, בן אדם אמיתי, אומר את האמת, מבין מאוד במערכות, נותן אחריות על כל המוצרים וההתקנה - פשוט כל מה שצריך מבעל מקצוע !

רציתי להגיד לך שי - תודה אישית על היחס.

לאחר התקנה ממושכת של כמה שעות, ראיתי את העבודה המדהימה שאלכס עשה - הכל נראה מקורי כל הפלסטיקים במקום שום דבר לא נראה שונה, כל החיווט מסודר כמו חיילים במסדר, והסאונד - מדהים.

יצאתי ממש מבסוט.

מתקין ברמה מאוד גבוה, מבין עניין, מבין בכל הדגמים של כל המוצרים, יודע לייעץ מה כדאי ומה פחות והכי חשוב אומר את דעתו הכנה והאמיתית ולא מנסה "לדחוף" כמו שאר בעלי המקצוע.

לסיכום רציתי להודות לשניכם - שי ואלכס, על שירות מעולה והתקנה מדהימה!

תודה רבה :)

רועי ורשבסקי

פורסם
צודק !

אעלה תמונות בהמשך, רק סיימנו את ההתקנה סביבות 8 ואני ממש עייף

כאילו אתה התקנת בעצמך...:)

האוטו שלך מעניין אותי ספציפית - אז תעלה תמונות.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

עד שאתה לא מעלה תמונות אלכס לא יגיב! :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...