Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם

ברשותי רכב מסוג סובארו אימפרזה (גראנד-לאונה) שנת 94'.

הרכב בצבע אדום קצת דהוי, הקילומטרג' בשמים (302,000) ועוד כמה בעיות קוסמטיקה קטנות.

חשבתי על למכור אותו איך שהוא במחיר של 9 אבל ברגע האחרון ויתרתי, מפני שמחר אני עושה אותו כמו חדש.

מחר אני צובע אותו בצבע שחור, את הפנסים אני הופך לפנסים שקופים (קדימה+אחורה) מחליף מנוע לחדש לגמרי, ומשפץ עוד כמה דברים קטנים שצריך לנוחות.

השאלה היא, כשארצה למכור אותו בעוד שנתיים סתם דוגמא, אני אמור להעלות את המחיר שלו בגלל כל השיפוצים שציינתי עכשיו? או שהוא נישאר אותו מחירון?

תודה רבה!

פורסם

את כל זה אתה הולך לעשות מחר? פשש, איזה הספק.

לעניינך - תוספות לא מעלות את המחירון. לצורך העניין כל תוספת שלא נכללת ברמת האבזור המקורית של הרכב "לא מעניינת" את הקונה הפוטנציאלי ואין סיבה לשלם יותר. שמת מגנזיום? אנג'ל אייז? ספויילרים? מגניב, אבל אין סיבה בבוא היום שמי שירכוש ממך את הרכב יוסיף על זה כסף.

עם זאת, ברגע שאתה מוכר רכב שמתוחזק ושמור בצורה גבוהה משמעותית מהנפוץ בשוק - אין כל סיבה שלא לדרוש (ולקבל) מעל המחירון. בסוף יגיע האחד שיעריך את אהבתך לרכב וידע שהוא משלם יותר מהמקובל אך בתמורה מקבל רכב מטופל ושמור.

אגב, לפני שאתה רץ לצבע ופנסים - צמיגים, בולמים, קפיצים ושאר גומיות במערכת המתלים יעשו רק טוב לרכב ישן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

היי

תראה מעל המחירון לא תקבל בגלל "תוספות" ,שאגב צבע לא נקרא תוספות ,פנסים שקופים שלא מענינים את הקונה שיגיד לך מצדי תחזיר את הרגילים ...

עם אתה משקיע בשביל עצמך (אמרת לשנתיים נוספות) התוספות יהיו בשבילך , אגב תחשוב שעוד שנתיים המחיר של האוטו ירד עוד.. :-(

מה שאנשים תמיד שוכחים שרכב שעשה 320000 ק"מ מתאפין בזאת שלא רק המנוע והגיר "רצו" 320 אלף ,גם הצריות,המתלים,המסרק הגה,בולמים,תפוחים ,הרדיאטור,המשאבות למינהם וכ"ו ...

הכל תלוי עם יש תקציב להוסיף ולעלות מודל אז עדיף ,אם אין לך השאלה מיותרת... בהצלחה

שחר

מי שלא נהנה מהחיים לא יודע לחיות !

פורסם

כפי שנאמר את המחירון זה לא יעלה, אבל זכותך לדרוש יותר על הרכב בגלל זה

אני גם שידרגתי את הרכב שלי, ג'אנטים, טמבון, קונסולה ועוד..

במידה שאני אמכור את הרכב לא ירצו לשלם יותר בשביל זה, בסדר גמור. אני יוציא הכל, יכניס הכל מקורי ואמכור את כל התוספות בנפרד. מה שיכול להיות יתן אפילו יותר כסף.

• תוכן חדש...