Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שמדובר ברכב אספנות (מיני 1979) השאלה נכונה לפורום הזה כי הראש מנוע משופר ואני מחפש אנשים שתעסקו עם הפן הזה.

כעיקרון זהו ראש מנוע "סטנדרטי" העניין הוא שאני אזדקק לאישור משרד התחבורה ובeBay המוכר רשם "Stage 3 Modified Cylinder Head" משמע - ראש מנוע משודרג סטייג' 3.

אני מפחד שאצטרך להגיע למשרד התחבורה ויאמרו לי שזה ראש מנוע משופר ושאסור להכניס אותו לארץ.

המלצות? הצעות?

נאור.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

ניכר שלא הוצאת אף פעם משהו ממשרד התחבורה.

לא משנה מה המוכר רושם על החבילה,

אתה צריך להביא את החשבונית ותיאור מוצר מלא למשרד התחובה לאישור, ולפי זה גם משחררים לך את החפץ במכס.

אי אפשר לשנות את המכירה בeBay ולכן אני חושב שאני בבעיה.

אשמח לשמוע עוד המלצות

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

נאור,

נראה לי שלא תהיה בעיה להכניס את הראש. סה"כ זה ראש סטנדארטי ומקורי של מיני וככה צריך להציג את זה.

הרי לא נראה לי שיש בעיה להכניס ראש של קופר S, אז למה שתהיה בעיה להכניס ראש מסוג Stage 3?

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

אם תשתמש בחברת שילוח בינ"ל ולא בדואר לא תהיה שום בעיה, הם לא מדברים עם משרד התחבורה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אם תשתמש בחברת שילוח בינ"ל ולא בדואר לא תהיה שום בעיה, הם לא מדברים עם משרד התחבורה.

אל תהיה בטוח, משרד התחבורה לוקח אינדקציות מהרבה פרמטרים

בינהם גם שם השולח או שם החברה, שם הפריט והתיאור שלו

איזכור כלשהוא למילים כמו MOTORSPORT או משבו בסגנון, ורוב הסיכויים שזה יגיע לאישור של משרד התחבורה

לדוגמא, רק הבוקר הייתי במקום המזעזע הזה כדי לקבל אישור לשפריצרים של המגבים :|(אגב, אישור לא קיבלתי כי יום שני היום)

בקיצור, אם הבנתי נכון הראש כבר נשלח

הדבר היחיד שנשאר זה לאחל לך בהצלחה ולקוות שלא תיפגש עם ה"עבד כי ימלוך"

אולי תנסה לטעון שMODIFIED זה תיאור לחלקים חליפיים משודרגים כי לא ניתן להשיג חלקים לרכב בשנתון הזה

בהצלחה

פורסם

לדוגמא, רק הבוקר הייתי במקום המזעזע הזה כדי לקבל אישור לשפריצרים של המגבים :|(אגב, אישור לא קיבלתי כי יום שני היום)

בהצלחה

מה יש ביום שני? חג? חופש? 2 דקות בבוקר והם סוגרים?

קו---------------------------------------

פורסם
וואלה וואלה, לא מספיק שהם עובדים 5 ימים בשבוע, 5 שעות ביום.

ממש מסכנים.

עוד מעט מר ראובן ברדה לא יהיה שם יותר

אני מקווה שמחליפו יהיה נחמד יותר

• תוכן חדש...