Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למי יש ניסיון עם N97 של NOKIA?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ל N97 יש מערכת הפעלה דומה בבסיסה לE72 (עם ממשק משופר), וגם יש לו מקלדת מלאה, אז אני מניח שמבחינת תפעול ותכונות הוא יהיה די דומה ל72.

פורסם

ה E72 נחשב לאחד המכשירים המוצלחים של נוקיה, ה N97 נחשב לזבל עופות מרוכז - כל מי שאני מכיר עם מכשיר כזה מת להיפטר ממנו (אתמול בדיוק היה לנו דיון שלם בנושא בלימודים).

פורסם

יש לך עכשיו בסלקום את המוטורולה Milestone שעדיף על כמעט כל מכשיר שיש כיום בארץ בכל פרמטר אפשרי במחיר "מצחיק" של רק 2500 ש"ח, שווה בדיקה. :wink:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

ה-N97 הוא מכשיר חר*. הוא פעם התיימר להיות ספינת הדגל של נוקיה אבל הוא בסופו של דבר היה נפילה ענקית.

ממליץ לך בחום לא לקחת אותו.

הוא איטי, הטאצ' בו מגעיל, והוא מגושם.

מקווה שעזרתי.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

כמו שציינו לפני ה-N97 מכשיר גרוע ואחד מהנפילות הגדולות של נוקיה! המוטורולה Milestone נחשב בארה"ב למכשיר הכי טוב נכון להיום ועם המחיר שציינו פה נכון אז בכלל מדובר ברכישה משתלמת ובנוסף יש לך את המכשירים המעולים של HTC .

http://www.kombinator.co.il/view-review.php?rid=331#uploaded_files/users_profile/re670.2090913481.motorola_milestone_droid_2.jpg

http://www.kombinator.co.il/view-review.php?rid=357#uploaded_files/users_profile/re717.761858089.htc_desire_official_2.jpg

http://www.kombinator.co.il/view-review.php?rid=226#uploaded_files/users_profile/re49.1185298327.htc_hd2_2jpg.jpg

פורסם

עדיין, מערכת הפעלה של גוגל זה נשמע מפחיד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לי יש את הN97 יום אחרי שאורנג' השיקו אותו.

מבחינת מכשיר עצמו הוא מדהים, בפקודות מערכת הפעלה הוא יותר מהיר מהאייפון 3GS של אחי לדוגמא, מריץ כמה תוכניות במקביל בניגוד לאייפון, אצלי באופן קבוע עודת אפליקציה שמקליטה את כל השיחות, חיבור לאינטרנט, שיחות,מחשבון ועוד כמה דברים והוא לא ניתקע.

הבטריה טובה יחסית למתחרים ומאוד נוח לגלוש איתו באינטרנט ולרשום מיילים.

יש לו זיכרון ענק ונגן מוזיקה מצויין!

יש לו 2 חסרונות גדולים:

1. הוא עבה ולא נוח בכיס.

2. וזה החשוב ביותר: זה המכשיר הכי לא אמין שניתקלתי בחיי! המכשיר היה כבר עשרות פעמים במעבדה של אורנג' ואף פעם לא חזר תקין, אחרי שהיתייאשתי מהם הלכתי ליורוקום ואחרי ששם הם לא הצליחו לתקן אותו הם שלחו אותו למעבדה של היצרן.

כשהמכשיר חזר הוא עבד 3 ימים עד שחזרו הבעיות שלו!

הוא "ניתקע" גם כאשר אין שום אפליקציה פתוחה, מראה מידי פעם הודעה על שגיאת מערכת או שגיאות אחרות, וכל הזמן מראה מסך לבן עם הכיתוב נוקיה בכחול ואי אפשר לעשות כלום במכשיר חוץ מלהוציא את הבטריה ולהפעיל מחדש.

כמו כן הוא פשוט עטשה "ריסטארט" לעצמו כמה עשרות פעמים ביום :evil:

קח בחשבון שאני פשוט מיואש כבר מהאמינות וזה ממש מפריע לי לתפקד בחיי ביום יום מבחינה עסקית.

אם אתה עדיין מעוניין במכשיר אתה מוזמן לבוא אלי ולהיתרשם מהנוקיה.

פורסם

תודה, הבנתי :-(

אני כנראה אשאר באורנג' אז המכשיר של מוטורולה לא רלבנטי...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תודנ, אבל כפי שציינתי, אני צריך משהו שאונרג' מוכרים. הבנתי שבקרוב יביאו איזה NOKIA חדש, N8 או משהו כזה. אבל רק בעוד כמה חודשים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

N8 מיועד להיות היורש שך הN97, למרות שלא תהיה בו כבר מקלדת מלאה אלא רק מסך מגע. אאל"ט הוא ישתמש בגירסה החדשה של סימביאן שאמורה להיות שיפור משמעותי מהנוכחית. אם מחירו יהיה סביר ולא יקר מדי בארץ, זה נראה כמו טלפון שכדאי לחכות לו (בין התכונות הרבות שלו יש גם צילום וידאו 720P ב-30 פריים לשנייה).

• תוכן חדש...