Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב עד 15-20 K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב ככה. אני נהג חדש וההורים עוזרים לי לקנות רכב עד סכום של 15 אלף גג 20.

כמובן כמה שפחות יותר טוב, ככה תיהיה מערכת שמע יותר טובה ברכב. הרכב יהיה לנהיגה של נהג צעיר. כמה שאלות:

כמה יעלה לי ביטוח על הרכב חובה?

וכמה מקיף וכו' לנהג חדש?

ואיזה רכב ממולץ כרכב ראשון? לא משנה ידני או אוטומט.

שיהיה רכב עם צורה חמודה, וכמובן שאיפה לשנה כמה שיותר חדשה.

אשמח להצעות.

פורסם

הפעם ערכתי לך את ההודעה והוספתי לך סימני פיסוק. בפעם הבאה הודעה בלתי קריאה בעליל שתפרסם תימחק.

ולשאלותיך -

ביטוח חובה לנהג צעיר עולה סביב ה3500 ש"ח לשנה.

ביטוח מקיף לא עושים לרכבים בשווי כזה, וגם אם תמצא חברה שתסכים לעשות ביטוח מקיף לנהג חדש ברכב ששוווה 20K ש"ח, כנראה שהוא יעלה לא מעט ולא ממש ישתלם. בדרך כלל עושים ביטוח צד ג', שעולה משהו כמו 1000 ש"ח לשנה.

איזה רכב מומלץ? תלוי בך. לדעתי לנהג צעיר כדאי לרכוש רכב קטן, חסכוני, אמין ובטיחותי יחסית. מצד שני, כבר פגשנו בפורום נהגים חדשים שחיפשו משפחתיות גדולות כי "ככה אבא רוצה". ספר קצת יותר איזה רכב אתה מחפש, אולי נצליח להמליץ לך על רכב ספציפי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני ממליץ לך לבדוק פיאט פונטו 01 ידנית

אם תצליח למצוא אחת דגם ELX - רק תרוויח

רכב חסכוני בדלק ובאחזקה , אמין יחסית ולא יעשה בעיות מיוחדות

יש מלא מידע על הרכב הנ"ל בפורום

נ.ב

מערכת שמע תמיד אפשר להוסיף אם קיימת אחת גרועה / לא קיימת כלל

• תוכן חדש...