Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך הסאבים של אינפיניטי?

הרפרנס והקאפה

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

פורסם
הרפרנס סאב בסיסי לא רע בכלל.

והקאפה סאבים מצויינים.

אני חולק עליך, הרפרנס נשמע ממש גרוע לטעמי (אם כי די חזק).

יצא לי לשמוע את הקאפה פרפקט והוא מצויין.

ד"א, אני לא מכיר קומפוננט 3way של אינפיניטי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני מניח שזה עיניין של טעם לא הייתי קורא לו גרוע ,זה תלוי באיזה תיבה שמעתה אותו תחת איזה הגברה

יש גם דגם חדש לרפרנס ,מה שכן הוא מתומחר דיי גבוה ולרמת המחירים שלו הוא לא בין המומלצים.

זה הקומפוננט 3WAY

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=491671

פורסם

פשוט הבאתי אותו יחזית זול.

ומישהוא יכול להביא לי פרטים באיזה תיבה הוא צריך להיות וכדומה?

תודה דני.

פורסם

הרפרנס זוועה של סאב - C12 של קיקר לוקח אותו בעיניים עצומות וזה אחד הסאבים הכי בסיסיים שיש...

הקאפא והאקפא פרפקט פשוט מעולים

ועכשיו יש להם סדרת קאפא חדשה שנקראת SSI והביקורת שקראתי עד עכשיו משבחות את הסאבים האלה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין סט שלושה חלקים של אינפיניטי - לא עד כמה שידוע לי

ה3WAY הוא 6*9 ואין לי ייחוס אליו.

הקומפוננט רפרנס - זוועת עולם (מנסיון לצערי) ופשוט זריקה מוחלטת של כסף.

הקאפא - להחליף את הטוויטר ואז אולי

הפרפקט - אפשר למצוא הרבה יותר טובים באותו מחיר - אז למה?

והסאבים - מהקאפא והלאה - פשוט פנטסטיים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

וואו - את זה לא ידעתי.

בטח שהוא ישמע די טוב - המיד של הסט הזה בשני חלקים היה טוב מאוד - כל השאר היה תת רמה.

עכשיו שאתה לוקח לסט הזה מיד ייעודי ואתה נותן לו רמקול אחד שיעבוד רק בתור וופר אז יש סיכוי לקבל באס סביר שאפשר להנות ממנו.

ואם אתה לקוח את הטוויטר הזה ונותן לו לנגן רק את הגבוהים אז הוא כבר לא צריך לצרום - אבל הוא עדיין יהיה חסר כל פירוט...

אבל התוצאה תהיה סבירה כי זה שלושה חלקים.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...