Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי רנו טווינגו שנת 94, מיליתי גז במזגן לפני כמה ימים,

כאשר אני מפעיל את המזגן ביום קריר (נגיד כמו שהיה אתמול) הוא מקרר נפלא, קור מטורף.

אבל כאשר אני מפעיל ביום חם, הוא מקרר לחצי דקה, ואז מפסיק, מוציא אוויר "רגיל" (כאילו כיביתי את ה AC) ואז חוזר לקרר אחרי 2 דקות לעוד דקה-שתיים, ושוב מפסיק

נסעתי למוסך שמתמחה במזגנים (בסגולה בפ"ת, מקום מוכר) והוא אמר שהוא צריך לראות את הבעיה, אבל לא היה לי איך להציג אותה כי המזגן עבד פרפקט שהייתי אצלו, אבל היום בבוקר הוא שוב עשה את אותה הבעיה

האם מישהו יודע כיון לתקלה, או יכול להפנות אותי למקום מקצועי שכן ידע איך לעזור לי ?

תודה.

פורסם

אני סתם זורק רעיון , הכפתורים של המזגן בטווינגו מאוד שבירים, אני הייתי מוציא את הכפתור השמאלי שמכוון את הטמפרטורה ובודק שהוא באמת מסובב כמו שצריך את הווסת. ובודק שהווסת נמצא על הכי קר.

פורסם

יכול להיות שהמאוורר של המזגן לא פועל .כמה מאווררים יש לך ?תעשה בדיקה תפעיל את המזגן תיפתח מיכסה מנוע ותראה איזה מאוורר ניכנס לפעולה ונעצר

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הכל תקין מבחינת המאווררים

המוסך שבדק אמר שכנראה הלך התרמוסטט (הוא כנראה "קופא" ומפסיק את המדחס), והם לא יודעים להתעסק עם זה

מכיון שזה נמצא בתוך הדשבורד וזה דורש פירוק רציני - האם מישהו מכיר מוסך טוב שמכיר את הרכב הנ"ל ?

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום

ברכב שלך יש לדעתי מחשב מזגן שנמצא בתוך היחידה הפנימית של המזגן.

מחשבים אלה מפסיקים לעבוד בשלב כלשהו.

ניתן להפוך את המזגן ברכב זה למכני באמצעות ניתוק המחשב והוספת טרמוסטט מכני פשוט.

גש למוסך רנו וניסאן בבאר יעקב והתייעץ עם שלום (מנהל מ"ח חשמל.הוא זה שלימד אותי)

שלום לכולם

יש לי רנו טווינגו שנת 94, מיליתי גז במזגן לפני כמה ימים,

כאשר אני מפעיל את המזגן ביום קריר (נגיד כמו שהיה אתמול) הוא מקרר נפלא, קור מטורף.

אבל כאשר אני מפעיל ביום חם, הוא מקרר לחצי דקה, ואז מפסיק, מוציא אוויר "רגיל" (כאילו כיביתי את ה AC) ואז חוזר לקרר אחרי 2 דקות לעוד דקה-שתיים, ושוב מפסיק

נסעתי למוסך שמתמחה במזגנים (בסגולה בפ"ת, מקום מוכר) והוא אמר שהוא צריך לראות את הבעיה, אבל לא היה לי איך להציג אותה כי המזגן עבד פרפקט שהייתי אצלו, אבל היום בבוקר הוא שוב עשה את אותה הבעיה

האם מישהו יודע כיון לתקלה, או יכול להפנות אותי למקום מקצועי שכן ידע איך לעזור לי ?

תודה.

:wink: RENAULT 5
  • 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

אני נוהג בטויוטה קורולה 2004 ויש לה את אותה הבעיה בדיוק !

כשקר המזגן מקרר מעולה, וכשחם המזגן לא פולט אויר קר , רק אוורור וזה משתפר תוך כדי הנהיגה, גם לאחר דקות ארוכות עדיין הקור לא יהיה נורמלי בתנאים של חום חיצוני גבוה.

בקיצור, כשלא צריך המזגן עובד מצויין, וכשצריך לעבוד הוא לא מוכן, (אז מי צריך אותו..)

לצערי ולהפתעתי אף אחד מאילו שהייתי אצלם לא מצא עדיין את הבעיה לסימפטום המוזר הזה.

רציתי לשאול אם הצלחת לפתור את הבעיה אצלך ברנו ? מישהו הציע כאן לבדוק אם מדובר בבעיה במחשב מזגן...

תודה,

אבי

• תוכן חדש...