Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האופל קומודור שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

שבוע שעבר קניתי אופל קומודור שנת 69 מנוע 2,500 סמ"ק טורי אוטומטית

הרכב עמד משנת 1994 והגיע בגרירה כמובן...

אחרי טיפול ראשוני הצלחתי להניע את הרכב והמנוע נשמע מצויין

יש לי המון עבודה על האוטו והייתי שמח אם למישהוא יש מושג מהיכן אני יכול להשיג חלפים לרכב כמו פנסים,חלון לדלת נהג ,מראות,סמלים וכו'

תודה מראש

עמי

פורסם
שלום לכולם

שבוע שעבר קניתי אופל קומודור שנת 69 מנוע 2,500 סמ"ק טורי אוטומטית

הרכב עמד משנת 1994 והגיע בגרירה כמובן...

אחרי טיפול ראשוני הצלחתי להניע את הרכב והמנוע נשמע מצויין

יש לי המון עבודה על האוטו והייתי שמח אם למישהוא יש מושג מהיכן אני יכול להשיג חלפים לרכב כמו פנסים,חלון לדלת נהג ,מראות,סמלים וכו'

תודה מראש

עמי

במסגרת השיטוטים שלי עם הסיירה ברחבי הארץ, גיליתי שנצרת היא מקור מצויין,גם למודל הזה וגם למתקדם יותר.

כמו כן אני אברר עבורך אצל חברים שלי מהמגזר הערבי ישראלי,שלח לי רשימת פריטים שחסרים לך.

כמו כן נסה בפורום אופל שבו גולשים כמה חברים מהמגזר הערבי בצפון,חפש בגוגל פורום אופל.

בהצלחה ואני סקרן לראות סיקור על הרכב כאן באתר.

פורסם

ברכות על הרכישה ! רכב נהדר !

EBAY גרמניה הוא מקור מצויין לחלקים.

בחיפוש קצר מצאתי כבר מצאתי סמל ומראה. גם חלונות כבר ראיתי לא מעט פעמים.

כמה דברים על EBAY גרמניה (ו EBAY בכלל):

- לפעמים המחירים גבוהים מאוד, במקרה כזה כדאי להיות סבלני ולחכות, יכול להיות שיתפרסם חלק זהה במחיר טוב יותר. כמובן שהכל תלוי בדחיפות שלך ובנדירות החלק. לפעמים דברים שאתה חושב שיהיו זולים יהיו יקרים ולפעמים גם ההפך.

- תמיד לבדוק עם המוכר אפשרות תשלום ב PAYPAL. אומנם רבים מהם לא עובדים עם PAYPAL, אבל לפעמים גם מוכרים שלא רושמים אופציה של PAYPAL, לאחר בירור איתם כן ניתן לשלם ב PAYPAL.

- משלוח ימי מגרמניה לוקח המון זמן, יותר מחודש. רובם ישלחו לך דרך הים.

- חשוב מאוד ! תמיד לשאול אם שולחים דברים לישראל, אם כן, לסגור על מחיר משלוח עוד לפני נתינת הצעת מחיר.

אשמח לעזור בכל מה שצריך.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

הרבה חלקים של האופל קומודור היו גם באופל רקורק של אותן השנים 69-72

הרכב כייפי היה לי כזה שמן קצר בשנות השבעים.

שלמה דן גדרון

פורסם

לירוי, הפנסים שלך שייכים לדעתי לקדט.

הקומדור של שנים אלו היא הקומודור A, וכמו שגדרון ציין, היא זהה כמעט לחלוטין בצורתה לרקורד C בכלל, והפנסים בפרט.

800px-Opel_Commodore5.JPG

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

תודה לכולם על העזרה,אלון הסרטון שהעלת מעולה ,לגבי קנייה בebay גרמניה יש בעייה קטנה אני לא דובר גרמנית ולא ראיתי שכותבים שם באנגלית...

אני מעלה תמונות של הרכב כמו שאתם רואים יש לי הרבה עבודה ... אבל אני נהנה מכל רגע

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

פורסם
תודה לכולם על העזרה,אלון הסרטון שהעלת מעולה ,לגבי קנייה בebay גרמניה יש בעייה קטנה אני לא דובר גרמנית ולא ראיתי שכותבים שם באנגלית...

אני מעלה תמונות של הרכב כמו שאתם רואים יש לי הרבה עבודה ... אבל אני נהנה מכל רגע

ראשית תתחדש , נראה לי שיש לך המון עבודה.

לגבי שפות. לא צריך לדעת גרמנית בשביל לגלוש ב ebay גרמניה ,

פשוט צריך לעבור דרך google translate

http://translate.google.com

כתוב שם את שם האתר שאתה רוצה לגלוש ותרגום מגרמנית לאיזה שפה שאתה רוצה (לדעתי התרגום לאנגלית עדיף מאשר לעברית אבל זאת דעה אישית שלי)

קח בחשבון שהתרגום עדיין קצת עילג , ויכול להיות שצריך לקרוא מלל מספר פעמים בשביל להבין אבל זה עוזר

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
אחחח.. הלוח שעונים הזה , מזכיר נשכחות ....

מה שאני זוכר מההגה הזה אצל סבא שלי ברקורד שלו שאף פעם לא היה לו אמצע,תמיד בנסיעה היה צריך שמאל ימין שמאל ימין,כפי הנראה היתה שם תיבת הגה ולא מסרק,אותה מחלה שהיתה בקורטינות הישנות,אף פעם לא היה אמצע בגלגל ההגה.

אבל ככה נסעו אז והכל זרם.

אני אהבתי את הפדלים,קטנים כאלו היו ברקורד ותמיד הגומיות היו משתפשפות והיה כפתור כזה שלוחצים בשביל רוורס בהגה,4 הילוכים.

אבל אחלה לראות שיקום של רכב כזה,כל הכבוד למשקמים ובהצלחה רבה.

פורסם

זמן רב לא ניתקלתי בקומודור קופה (לא 2 דלתות, אלא הארדטופ), מכונית נאה מאד.

יש לך לא מעט עבודה והשקעה, אבל בסופה תהייה לך מכונית מיוחדת ומעניינת שגם נוסעת היטב.

לקומודור שלך יש מנוע 6 בוכנות בעל מאייד כפול ו 115 כ"ס, הספק שעלה ב 70' ל 120 כ"ס.

הקומודור הוצגה ב 67' כמתחרתן של הב.מ.וו E3 והפורד טאונוס V6 שזכו להצלחה ניכרת בגרמניה באותה עת.

למעט המנוע, היתה הקומודור זהה לרקורד, וההבדל היחידים היו רמת הגימור הגבוהה יותר ותוספות איבזור חיצוניות.

לקומודור היו גירסאות חזקות יותר שניקראו GS, והדגמים שצויידו בהזרקת דלק ומנוע 2.8 (ששימש גם את האדמירל והדיפלומט) סיפקו 145 כ"ס מכובדים.

ייצור הקומודור נמשך במקביל לרקורד עליה היא התבססה, עד סוף 82', אז הוחלפה בסנאטור הגדולה יותר, שהיתה מכונית סאלון של ממש.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...