Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ידידי,

ריפרפתי באינטרנט וראיתי כמה דברים מעניינים מסתבר שלדיגמי הדיזל והטורבו בנזין של האיביזה החדשה קיים מגן מכסה מנוע, שזה הוא חלק פלסטי כל שהוא שמרכיבים על הבפנים של מכסה המנוע על מנת למנוע חום ובידוד רעש.

יש כמה אנשים באירופה שהרכיבו את החלק על רכביהם, היום התקשרתי למוסך המקומי שלי והם אמרו מחיר שערורייתי של 460 ש"ח

יש מצב לרכוש זול יותר? היכן?

תמונה.attachment.php?attachmentid=10744&d=1242339665

פורסם

עידכון, היום הוזמן החלק במחיר הזוי של 512 ש"ח עם הנחה של 5% במזומן, מחיר 460 ש"ח ללא מע"מ.

שוד לאור יום. ועוד משהו, ליטר שמן EUROL W5-40 סינטטי מלא עולה 65 ש"ח.

לקח: לקחת שמן משלי לטיפול הראשון בעוד 7000 ק"מ.

אגב יש למישהו מושג מיהכן ניתן להשיג ספוג אקוסטי, וכמה עולה? (בידוד אקוסטי כמו מתחת לשטיח הרכב)

פורסם

הדיפון הותקן היום, מגיע אם הקליפסים שלו (שעולים 20 שקל כל אחד).

רכשתי גם ספוג אקוסטי שנגזר למובלעות של המכסה מנוע עלמנת לתת יותר בידוד.

הספוג הנל עמיד בחום ואש.

כמה תמונות מהתהליך:

27042010175.jpg

27042010176.jpg

27042010177.jpg

לסיכום:

להגיד שהיה שינוי דראסטי אני לא יכול !

אבל, רעש המנוע מחוץ לרכב אכן פחת, במיוחד למי שמכיר יש מין ציקצוק של המנוע (טלטלים אולי)

שלא מורגש יותר, ואכן הורד סף הרעש במיוחד התדרים הגבוהים יותר בטורים היותר גבוהים.

לגבי סך העלות, במחיר של 500 ש"ח לא היתי ממהר אלה אם כן ממש ממש רוצים לשמור על צבע המכסה מנוע בפאנאטיות או באמת שמים לב להבדלים קלים ברמת הרעש, למשל כמוני.

אני לא יגיד שלא שווה כי בכל זאת השקעתי את הכסף ואני מרגיש די מבסוט.

• תוכן חדש...