Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עומד בפני רכישה של פיג'ו 307 שנת 2005

אני מחפש טבלה שמופיעים בה הפיצ'רים השונים ברמות הגימור השונות (XS, XR וכו'), כמו פרוספקט שמקבלים אצל היבואנים

האם למישהו יש קישור לדבר כזה?

הבנתי שיש מספר דגמים כגון: XS, XR, XT ואני מאוד מבולבל ולא מבין מה יש בכל דגם

עוד משהו: הבנתי שבשנת 2005 הרכב עבר מתיחת פנים שגם שיפרה את בעיות החשמל שהיו בו. אם אני רוכש רכב בשנת הדגם 2005, אני יכול להיות בטוח שהוא אחרי מתיחת הפנים כבר?

תודה

פורסם

אכן עדכון צורה- רק בשנת 2006.

מבחינת הדגמים: xr -זוהי גרסה בסיסית, ללא מגנזיום, מזגן רגיל ולא בקרת אקלים, ריפודים פשוטים, תזהה גרסה זו לפי ידיות הדלתות והבגז' שהינם בצבע שחור.

xt- זוהי גרסה מאובזרת, ג'נטים מגנזיום (15 אינצ'), בקרת אקלים, ריפודי קטיפה. דגם זה מכויל לנוחות מבחינת המיתלים שלו.

תזהה דגם זה לפי גימור דמוי עץ בפנלים בפנים הרכב.

xs- זוהי גרסה ספורטיבית יותר, מבחינת הכיול, ג'נטים מגזניום 16 אינץ' בחתך במידה 205, דהיינו צמיגים רחבים יותר.

בגרסה זו הפגושים הינם בצבע הרכב ללא כל אלמנט של פסי קישוט שחורים.

כמו כן, בפנים הרכב, הפנלים הינם בגימור דמוי אלומיניום.

אם אתה מחפש אחזקה סבירה ונוחות- לך על xt

כמובן שאני ממליץ לך לרכוש רכב עם הסטורית טיפולים מלאה, שטופל היטב, כי מדובר ברכב עדין.

בהצלחה

• תוכן חדש...