Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, רכשתי רכב חדש, והבנתי מסוכנות הרכב שדרכה ביצעתי את הקנייה כי קודם עלי לשלם את מלוא סכום הקנייה (צ'ק אחד על כל הסכום, ללא אפשרות לציקים דחויים) על מנת שהרכב ישתחרר מהמכס, ורק לאחר מכן בתוך 10 ימי עבודה הרכב אמור להגיע אלי לסוכנות.

האם זה תהליך מקובל בקניית רכב חדש? קראתי בפורומים על מקרים של רכבים חדשים שהגיעו ללקוח עם בעיות שונות ומשונות, ריפוד בצבע שונה מזה שהוזמן, אולי עם שריטות או דפיקות ברכב, וכיוצא בזה, האם זה מקובל שרק לאחר התשלום אני יכול לראות את האוטו? מה קורה במקרה וכשאני מגיע לקחת את הרכב מהסוכנות אני מגלה בו פתאום איזה פגם? הרי כבר שילמתי להם את הכסף, אז זהו כבר אין לי מה לעשות?

אשמח להבין מה מקובל ואילו אפשרויות עומדות לפני כאן,

תודה מראש,

ירון דקל.

פורסם

קודם כל - תתחדש. איזה רכב הזמנת?

ובלי קשר לסוג: הנוהל שאתה מציין מקובל אצל כל היבואניות, ואצל כולן תידרש לשלם את מלוא הסכום לפני מסירת הרכב.

אין פשרות בנושא זה. ממילא ברגע שהרכב נמסר לך, הוא כבר על שמך - ולא יהיה אפשרי להפוך את הרכב חזרה לרכב

בלי רישיון על שמך, בלי להעביר בעלות ולהפוך אותו ליד שנייה.

במקרה של נזק לרכב, תצטרך לפנות למחלקת השירות של היבואנית (אם יצאת ממרכז המסירה), או לפנות לנציגי החברה

במרכז המסירה כדי שיתקנו ליקויים או יתחילו בהליך פיצוי או תיקון בהתאם לצורך.

קח בחשבון שמקרים כאלה נדירים מאוד, אז מותר לבוא עם מחשבות אופטימיות וליהנות מהרגע :wink:

בהצלחה, ושוב - תתחדש!

פורסם
קודם כל - תתחדש. איזה רכב הזמנת?

ובלי קשר לסוג: הנוהל שאתה מציין מקובל אצל כל היבואניות, ואצל כולן תידרש לשלם את מלוא הסכום לפני מסירת הרכב.

אין פשרות בנושא זה. ממילא ברגע שהרכב נמסר לך, הוא כבר על שמך - ולא יהיה אפשרי להפוך את הרכב חזרה לרכב

בלי רישיון על שמך, בלי להעביר בעלות ולהפוך אותו ליד שנייה.

במקרה של נזק לרכב, תצטרך לפנות למחלקת השירות של היבואנית (אם יצאת ממרכז המסירה), או לפנות לנציגי החברה

במרכז המסירה כדי שיתקנו ליקויים או יתחילו בהליך פיצוי או תיקון בהתאם לצורך.

קח בחשבון שמקרים כאלה נדירים מאוד, אז מותר לבוא עם מחשבות אופטימיות וליהנות מהרגע :wink:

בהצלחה, ושוב - תתחדש!

יופי, תודה על התשובה :-)

אני מקווה/מאמין שאני יהנה מהאוטו הזה, הגיע הזמן להתחדש.

(פרארי)

פורסם

כנראה קליפרורניה...

לעצם השאלה. חוק הגנת צרכן מתיר לך לבטל הזמנה בכל עת. אבל ברגע ששילמת מלוא הסכום זה כבר לא בגדר הזמנה.

לכן שום יבואן לא ישחרר רכב ממכס לפני ששילמת את כל הסכום כדי להיתקע עם רכב שכבר עבר רישוי.

• תוכן חדש...