Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אם עולה חדש קונה רכב חדש שרשום על שמו

האם יש מגבלה לגבי הנהג ברכב, האם רק העולה יכול לנהוג, בן זוגו והאם אני כרחוק משפחה אוכל לנהוג עליו ללא נוכחות העולה

חיפשתי אך לא מצאתי תשובה חד משמעית.

תודה :)

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

מתוך אתר רשות המיסים:

בני-זוג, אף אם שניהם עולים , זכאים לשחרר רכב אחד בלבד, בתשלום מסים מופחתים, ואין לאף אחד מלבדם הזכות לנהוג בו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

רק בן זוג נשוי!

הבנתי שיש הגבלה על קבוצה ברכישת רכב בהנחת עולה.

האם יש אמת בדבר?

לדוגמא: על גולף MK6 GTI יש ירידה של 20K בלבד.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אני לא יודע, אם יש הגבלה על קבוצות רישוי, אבל אם יש - זה מבורך.

אני הייתי שמח, אם היו מכניסים הגבלה הגיונית יותר, לפי דגם הרכב.

על מכוניות כמו גולף GTI, ורכבי ספורט/יוקרה/ג'יפים מפוארים צריך להיות 0 אחוז הנחה.

ההנחה הזו נועדה לסייע לעולה בצעדיו הראשונים בארץ, מי שיכול להוציא 220 אלף שקל על רכב קטן - לא זקוק לשום הנחה ולשום סיוע. ועולה כזה יתכבד וירכוש רכב במחיר מלא.

הגיוני היה לתת הנחה רק למכוניות משפחתיות מן השורה, למיניוואנים לבעלי משפחות גדולות ולרכבי עבודה, למי שרוצה להקים עסק.

-------------

לגופו של עיניין - רשאי לנהוג רק בעל הרכב ובן זוגו. בן זוג = בעל או אישה, שרשום ככזה במשרד הפנים ובתעודת זהות.

"ידועים בציבור" - לא מספיק לצורך העיניין הזה.

ידל עד גיל 18 או ילד מעל גיל 18 אבל כזה שעדיין מתגורר עם ההורים והוא חייל/סטודנט - יכול לקבל היתר נהיגה מרשות המסים, אחרי המצאת תצהיר נוטריאוני. בתצהיר הנ"ל אותו ילד מצהיר, שהוא מתגורר עם ההורים, נסמך עליהם כלכלית (סומך על שולחן אחד), ואין לו כלי רכב משלו.

פורסם

החכמתי.

מצטרף לדעה כי ההנחה צריכה להינתן רק בקניית רכב השייך עד לקבוצה 4 למשל.

זוהי הנחה שמטרתה, עזרה לקליטת העולה בארץ.

לגבי הנוהגים ברכב, כפי שנראה גם ילדיו של העולה יכולים לנהוג עליו וזה הגיוני לחלוטין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ילדים גם יכולים לנהוג ברכב של ההורים, שנקנה בהנחה של עולה חדש. רק בתנאי שהם גרים איתם. אך צריך להתקשר למכס ולהוציא אישור .

פורסם

מנסיוני מותר גם לילדים של בעל הרכב אבל צריך לרשום אותם. אני עשתי את זה לפני 18 שנה במשרדי מכס בחיפה.

בברכה netmag.

פורסם

הקבוצות שבוטלו הם קבוצות שווי השימוש. קבוצות המחיר לא בוטלו, ואגרת הרישוי השנתית של הרכב עדיין נקבעת בשיטת הקבוצות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...