Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לצמיגי 165/65 R13

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, חדש בפורום. עד עכשיו בעיקר הייתי lurker וקראתי וניסיתי להחכים. בכל אופן קניתי ממש לאחרונה מכונית רנו קליאו 98 אליזה יד שניה 157 ק"מ 1400 סמ"ק - באמת בובה של אוטו. בכל אופן, הצמיגים ישנים מאוד, ואני רוצה להחליף את האחוריים (של KUMHO משנת 2006). אני מחיפה. הבנתי שפנצרייה טובה יש בפרויד. מכירים? בכל אופן אשמח מאוד אם תמליצו לי על גלגלים שהם סך הכל טובים. אני לא מחפש גלגלים יותר מדי יקרים, אבל אני כן מחפש משהו איכותי. יש לי מקדימה זבל סיני גודייר שנת 2009 H600, אני יודע שהם לא משהו, ולכן רציתי שלפחות שמאחורה שיהיה לי משהו נורמלי וטוב שיחזיק.

אשמח להצעות.

תודה!

פורסם
יש לי מקדימה זבל סיני גודייר שנת 2009 H600,

לידיעתך,

GOODYEAR זה לא צמיגים סינים ולא זבל (אולי התבלבלת עם GOODRIDE) -גודייר צמיגים טובים .

זאת רשימת צמיגים שאני ממליץ עליה.

תתחדש, היתה לי מ 98 עד 2002 קליאו כזאת ,ידנית , חדשה - מכונית חמודה ונוחה מאוד , נהניתי ממנה עד שנהיה צפוף.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לידיעתך,

GOODYEAR זה לא צמיגים סינים ולא זבל (אולי התבלבלת עם GOODRIDE) -גודייר צמיגים טובים .

זאת רשימת צמיגים שאני ממליץ עליה.

תתחדש, היתה לי מ 98 עד 2002 קליאו כזאת ,ידנית , חדשה - מכונית חמודה ונוחה מאוד , נהניתי ממנה עד שנהיה צפוף.

דבר ראשון תודה. נראה לי אעשה סקר שוק ואראה מה יצא יותר זול מהרשימה.

וכן התבלבלתי, התכוונתי יש לי Goodride. הייתי רוצה שיהיה לי goodyear :)

וכן אוטו ממש נחמד! רק מה אני חושש שהבעלים הקודמים לא היו מודעים ולמרות שסך הכל נראה שהשקיעו בו, אין לו שמנים/ומים לרדיאטור איכותיים (בבגאג' ישב american eagle). אני רוצה לעשות לו יישור קו במוסך שלי בקרוב. גם מבחינת נוזלים וגם מבחינת חלקים. יש לך המלצה אילו נוזלים לקנות? אני יודע שאני צריך שמן 10/40W למנוע אבל אין לי מושג איזה חברה, וכנ"ל מים לרדיאטור. והבנתי שאני צריך לגיר שמן של חברת ELF, רק אני לא סגור איזה סוג אני צריך.

תודה על העזרה.

פורסם

שמן מנוע של ELF מצויין 10-40W:

38cfea09e10bd786ff870d78d.72616920.29827187.group.jpg

הוא גם מומלץ ע"י היצרן.

בקשר לנוזל קירור תקרא כאן

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שמן מנוע של ELF מצויין 10-40W:

38cfea09e10bd786ff870d78d.72616920.29827187.group.jpg

הוא גם מומלץ ע"י היצרן.

בקשר לנוזל קירור תקרא כאן

נראה לי שאני אחפש או את הנוזל של TOTAL או G12++.

טוב אני אתחיל לחפש בחיפה איפה מוכרים את הנוזלים.

רוב תודות!

• תוכן חדש...