Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאסאט ידניתVS ב.מ.ווVS אקורד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.אני מתייעץ כאן עבור אחי שמחפש לעצמו רכב כי הZX1.9 שלו כבר מזדקנת (אמנם בכבוד אבל בכל זאת מזדקנת).

אני יעצתי לו,על מנת להמשיך להנות מרכב משפחתי/ספורטיבי לחפש פאסאט טורבו ידנית או ב.מ.וו מסוף שנות ה90' או הונדה אקורד,גם כן משנות ה 90'.

אחי מעוניין ברכב מאובזר יחסית,ידני אם אפשר (מוכן להתפשר על זה אך אני לא נותן לו להתבגר),חזק ונוח.

התקציב הוא לא יותר מ30 אלף ש"ח.

מה דעתכם על שלושת הדגמים(אני מבין שהם שונים).אשמח לרעיונות נוספים.

ראוי לציין שרכב 3 דלתות לא בא בחשבון ושהרכב מבצע לא מעט נסיעות בעיר ומחוצה לה.

תודה לעוזרים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

האקורד תהיה מן הסתם האמינה והזולה לתחזוקה (אך לא ידנית). הפאסאט, במידה ותמצא אחת שמורה (משימה קשה עקב מיעוט אקזמפלרים בשילוב טורבו ידני), תהיה הפרקטית והמאובזרת והבימר היה היקרה ביותר לאחזקה אך גם המהנה מבין שלושתן.

בהצלחה!

פורסם

הפאסאט והאקורד לא ספורטיביות כלל, הן משפחתיות גדולות ("מנהלים" בישראל) עם ביצועים לא רעים אבל ממש לא ספורטיביות.

בימר ידנית צריכה מנוע בריא כדי להינות ממנה (6 ציל) ולמצא אחת כזאת שמורה ממש לא פשוט, אחזקה לא זולה (בעיקר חלקי בודי פלסטיקה וסלון), מבקשים עליהן מחיר לא הגיוני ורובן בכל מיני כפרים בצפון ומזמן רחוקות מהרכב המקורי,תדמית בעייתית ומקדן גנבה גבוה. מצד שני זה רכב הנעה אחורית כיפי מאד.

הפאסאט אמנם לא ספורטיבית אבל ניתנת לשיפור יחסית בקלות שיוסיף עוד לא מעט סוסים מהמנוע המוגדש (ויש סיכוי שגם לא מעט הוצאות לרכב בגיל הזה).

האקורד כנראה אמינה וצפויה יחסית.

נתן.

• תוכן חדש...