Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מכירים רעשי טסססססס בלי קשר לווליום ? וגם בלי קשר לגז.... וגם בלי קשר למקור (דיסק,USB או רדיו).

האם מדובר בבעייה שיש לה פתרון.

ראיתי שמישהו הציע לנתק את כבל המצבר ולחבר מחדש (נראה לי לא קשור).

אני מבין שזה משהו שקשור ל (-) אבל בדקנו את זה וזה לא עזר.

H.U: alpine CDA-117Ri FRONT:HERTZ HSK165 REAR:HERTZ ECX 690 AMP: HERTZ EP4

פורסם

מה זאת אומרת בלי קשר למקור? גם כאשר הרדיו מכובה יש את הרעש הזה מהרמקולים שלך?

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

לדעתי מדובר על מה שנקרא SYSTEM HISS. אם המינוס של המגבר הוא עבה, קצר ומחובר כמו שצריך, המינוס של הHU גם כן, זה אמור להיות משהו מאוד חלש. אם זה ככה אז אין מה לעשות זהו רעש של המערכת, שזה משהו שיש בכל מערכת , אפילו במערכת ביתית אם תגביר את הוולים עד הסוף, בלי שתיתן אות כניסה יהיה אפשר לשמוע את זה.

אני חוזר זה לא אמוא להיות משהו מאוד חלש וזניח, אם לא כנראה שיש בעיה.

פורסם

אין דבר כזה: "ככה זה צריך להיות" מערכת צריכה להיות תקינה בכל מצב ובכל רכב משמע, ללא רעשים לא רצויים.

תעבור טוב על חוטי המערכת שלך מא' עד ת' תנסה לשייף מינוסים שמחוברים על מקומות עם צבע בשלדה ותסיר אותו הכי טוב שאתה יכול.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

תוריד גיין במגבר - הרעש נעלם או יורד? אז זה רעש מחוץ למגבר (חיוות\HU). כדי להיתגבר על הרעש הזה צריך להוריד את הגיין כמה שיותר למתה, ולעלות את הווליום בHU יותר גבוה.

אם הרעש לא משתנה, אז זה רעש של מגבר עצמו, ואין מה לעשות.

תנסה לנתק את RCAים ולהפעיל את המגבר לא מחובר עליהם. הרעש עדיין קיים?

[under construction]

פורסם
תוריד גיין במגבר - הרעש נעלם או יורד? אז זה רעש מחוץ למגבר (חיוות\HU). כדי להיתגבר על הרעש הזה צריך להוריד את הגיין כמה שיותר למתה, ולעלות את הווליום בHU יותר גבוה.

אם הרעש לא משתנה, אז זה רעש של מגבר עצמו, ואין מה לעשות.

תנסה לנתק את RCAים ולהפעיל את המגבר לא מחובר עליהם. הרעש עדיין קיים?

תודה - אבדוק את העניין, נראה לי שזה הכיוון.....

H.U: alpine CDA-117Ri FRONT:HERTZ HSK165 REAR:HERTZ ECX 690 AMP: HERTZ EP4

• תוכן חדש...