Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש להחליף רכב (יש לי כרגע GOLF V5 2003) למשהו גדול יותר בלי להתפשר על ביצועים יותר מידי. סכום באיזור 160K.

אחרי לילות ארוכים בקריאת מבחני דרכים נראה שהסיאט אלתיאה היא המתאימה ביותר... אבל לא ראיתי אחת כזאת על הכביש! אין לה שוק, ומגדירים אותה כרכב נישה.

מה דעתכם , ותנו אופציות אחרות.

(הסתכלתי על GOLF PLUS - ניראה מאכזב

אפשרות נוספת היא המונדיאו - אבל הביצועים פחות טובים והיא ענקית מבחינת אורך

ה MAZDA 5 ו S-MAX ניראות גדולות מידי ולא ספורטיביות)

פורסם

דווקא אני יודע שהשילדה של ה SMAX לא גרועה בכלל.

היא קיבלה כמה ציונים טובים והמלצות [נכון שזה לא רכב כביש ספורטיבי אבל בהשוואה לשאר המתחרות המיני וואניות היא בחירה לא רעה]

אם אתה מחפש ביצועים אני יכול לספר לך שאני עד לא מזמן שקלתי לקנות את המיצובישי אאוטלנדר. [שיש לה ביצועים טובים מאוד].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

הכוונה שלי לרכב יותר גדול מ GOLF (לא דווקא מיניוואן ואין צורך ב 7 כיסאות) עם מרחב לשני כסאות תינוק מאחורה + עגלה בתא מטען.

בקיצור משהו עם מרחב פנימי ותא מטען נדיב ועדיף 5 דלתות.

אה - ולא ג'יפ.

פורסם

פותח האשכול, הגדרותך מעט מעורפלות. מצד אחד אתה מציע סוגים של מיניואנים, קטנים וגדולים, ומצד שני אתה מציע רכב מנהלים כמו המונדאו.

לפי עניות דעתי, הייתי מציע לך לחשוב על הונדה FRV: סוג של מיניואן קומפקטי בעל 6 מקומות ישיבה ותא מטען גדול. מתחרה בגולף פלוס, ובניסאן נוט. ומתאים לך מבחינת המחיר, אם כי הניסאן זולה באופן משמעותי.

אפשרות נוספת היא הסיאט לאון, רכב די מרווח.

Honda civic EJ6

פורסם

הלאון היא 5 דלתות ומשרתת את משפחתינו נאמנה.

בתקציבך אתה יכול לרכוש את הלאון טורבו 1.8 TSI מאובזרת ויישאר לך עודף לחופשה משפחתית + קניות.

שווה בדיקה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מה זה "ספורטיבי" מבחינתך?

אלתיאה מוגדרת על ידי סיאט כמיניואן ספורטיבי, ואכן יש לה התנהגות כביש טובה, אבל היא לא באמת ספורטיבית... מבחינת ביצועים היא בפירוש מצוינת, אבל שים לב שהיא לא מאוד שונה מהגולף פלוס מבחינת מרווח, התנהגות ונוחות

בכל מקרה, לאוקטביה יש את אותו המנוע בהרבה פחות כסף - וגם מרווח דומה ותא מטען גדול מאוד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני בעלים מאושר של לאון 1.8TSI ועדיין הייתי ממליץ לך ללכת על האוקטביה כיון שמרווח לעגלות זה הדבר החשוב עבורך, ובלאון פשוט יש פחות מקום מהאוקטביה.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

מבחינת עיצוב מול הסקודה האלתיאה מנצחת.

מול הלאון יש בעיה של מקום בתא המטען.

(לאלתיאה יש גם את ה-XL).

פורסם

האם האוקטביה סטיישן מגיעה בגירסת הTSI?

אם כן, אז היא יכולה להיות בחירה מצויינת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...