Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני מחפש להשתדרג בעל 2DIN KENWOOD DDX 5024 (אם 2 יציאות RCA 2V לצערי)

קומפוננט, מורל דוטק אוביישן + MT22

סאב, אינפיניטי קאפה פרפקט(

BOX (350 RMS 4OHM

אני מתלבט בין שני מגברים ה CELESTRA FA475X

ו SUNDOWN 100.4D

מה היתם ממליצים. אני גר בצפון הרחוק אז אין יותר מידי אפשרויות לרדת למרכז.

שניהם במחירים דומים למרות שהסלסטרה כרגע במבצע 1800. תודה רבה.

פורסם

אם יד שניה זה אופציה יש LRX4.300 ב1200 ש"ח, הרבה יותר משווה אפשר להגיד שזו מציאה פחות או יותר.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

מדובר בשני מגברים טובים מאוד

מבחינתי מדובר בשני יבואנים, שני ספונסרים ושני חברים :-P

אין לי שום נסיון בעצם עם הסלסטרה ובטח שלא עם הFA

ממה ששמעתי על הגברה של סלסטרה, מאוד מאוד אהבתי.

ממה ששמעתי על הגברה של סאן דאון גם מאוד מאוד אהבתי.

להשליך את זה ישירות על המגברים אני לא יכול, כי הכל היה במערכות שונות עם רכיבים שונים עם כוונים שונים.

אני יכול לאמר לך שמדובר בשני יצרנים שהם לא פחות ממעולים

הסאן דאון עד כמה שידוע לי צריך להיות חזק יותר והוא גם נמדד על ההספקים שלו בכלל ב12.4 וולט ולא ב14.5... מה שאומר שהוא הרבה יותר חזק ממה שבאמת מצהירים עליו.

האחריות של היצרן בסאן דאון היא מעולה והכיסוי שהם נותנים לך רשום על החוברת שאתה מקבל ברכישת המגבר - כבר כתבתי על זה כמה פעמים בפורום.

אתה צריך לדעתי להתרשם בעצמך ואני מודע לכך שזו בעיה - אם אתה מסוגל לקבוע עם שני היבואנים לעשות ניסוי על המגברים האלו ואני לא מאמין שהם לא יסכימו לתת לך להתנסות אז יש לך יכולת לעשות השוואה.

אם לא.. הימור - בכל מקרה נשמע כמו הימור מאוד בטוח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

את השרשור קראתי, אני יודע שיש מגברים שיש להם סאונד ספציפי שעובד אם סוג של רמקולים (חם ורך ותאורים רבים אחרים).

כמו GENESIS ו MOREL

חשבתי שיש הבדל בינהם מבחינה זאת.

פורסם

א. המגבר הספציפי הזה של סאן דאון מתברר דווקא נמדד ב14V - עדיין, מדובר במגבר חזק.

ב. אופי ההגברה של סאון דאון הוא נקי מאוד ומדוייק מאוד, המגברים האלה שולטים יפה מאוד ברמקולים.

אם זה ישמע חם או קר או קריספי או כל דבר אחר זה כבר תלוי בנקודות החיתוך, פאזות, סלופים וכו' וכו' והרכיבים שתחבר אל המגבר הזה במקביל.

לגבי מגברי סלסטרה - לפי מה שאני רואה בתגובות בפורום התוצאה ברוב המערכות היא תוצאה רכה ונעימה מאוד לאוזן, מה ששמעתי אצל דני היה נהדר אבל הרכיבים שלו הם אההמ - חסרי פשרות.

איך מגבר של סאן דאון ישמע על הרכיבים שלך?

איך מגבר של סלסטרה ישמע על הרכיבים שלך?

כמו שאמרתי, זה הימור אם אתה לא מנסה קודם אבל מה שלא יהיה זה הימור שלכאן או לכאן, לדעתי, אתה תהיה מרוצה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...