Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר שלי קרתה תאונה קטנה...

הוא יצא מחניה ואחרי שהוא ביצע פניה ימינה הוא עלה בטעות על מדרכה/גינה (לא משנה מה הסיבה) ברוב טיפשותו במקום לבלום ולבצע רוורס (כל עוד הוא היה רק עם שתי גלגלים על המדרכה) הוא המשיך ללחוץ על גז (כנראה בגלל שזה קרה כל כך מהר או בגלל ההלם והלחץ) והחליט לעבור עם המכונית על המדרכה כולה - עכשיו, בגלל שהמדרכה הייתה מאוד קטנה (פס קטן כזה עם כמה פרחים באמצע) האוטו גם החליק/נטה הצידה - זאת אומרת: בגלל רוחב המדרכה גלגל אחד ירד על הכביש כששולשת הגלגלים האחרים היו עדיין על המדרכה - כמובן שכשזה קרה המדרכה שיפשפה טוב טוב את ''בטן'' המכונית (בסופו של דבר יצא כך שהוא פשוט חזר לתוך החניה - מזל שהיא הייתה ריקה ולא חנתה שם שום מכונית)...

השאלה היא כזאת: האם כתוצאה מהשיפשוף הזה הוא פגע במשהו?? האם יכל להיגרם איזשהו נזק? :roll:

כמה הערות:

*המכונית היא הונדה סיוויק (שהיא נמוכה יחסית - וזה מגביר את הדאגה)

*לאחר המקרה הוא נסע כשעה בלי כל תקלות (אך הוא עדיין קצת חושש ובגלל זה ביקש ממני לשאול כאן האם יכל להיגרם איזשהו נזק)

*המכונית היא של אבא שלו והוא מפחד לספר לו על המקרה (שזה אומר אין אפשרות לבדוק במוסך האם יש נזק - ובבקשה תנסו להבין שאין לו אפשרות לספר לאבא וללכת לבדוק במוסך כי אם אביו יגלה על המקרה הוא יכול לשכוח מלקבל שוב את המכונית)

*צירפתי תמונה להמחשת המקרה...

נ.ב

הוא לא היה שיכור :p

untitled.JPG

פורסם

אם אני לא טועה חבר שלך ניסה לעשות "עוואנטות".....לא נראה לי שהוא ינסה את זה שוב :lol:

על כל מקרה אם הוא שיפשף את האוטו מלמטה יש סיכוי שהוא עיקם טיפה את האגזוז או במקרה הפחות גרוע,התושבות ספגו את המכה ולקחו איתן את הדודים והצינור בייחד טיפה אחורה(הוא לא נסע רוורס נכון?)

אם הוא היה דופק את האגן שמן לא נראה לי שהוא היה חיי היום,לפי מה שהבנתי מאיך שאבא שלו מתנהג אליו.

תגיד לו שיסע לאט,שיספר לאבא שלו על המקרה,יעלה את האוטו על ליפט לכל מקרה יש עוד כמה וכמה דברים שיכולים להידפק כשעולים על משהו.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

אף אחד כאן לא קוסם ויוכל להגיד לך ולחבר שלך מה קרה לרכב, הצעה יחידה היא להעלות את הרכב לאויר ולראות מה נעשה מתחת.

הדבר העיקרי שיכול להנזק כתוצאה מהנ"ל היא מערכת הפלטה.

אני מציע על מוסך בכל מצב מאחר ולא נראה לי שהוא או אתה מבינים גדולים במכונאות.

או זה או שיהיה בחששות כל הזמן שמה משהו קרה ועלול לבוא לידי ביטוי מתי שהוא.

פורסם

שלום

עם הוא מפחד כל כך מאבא שלו

אז שיקפוץ לבד למוסך ויבקש שיעלו את הרכב לאוויר ושיבדקו עם הכל בסדר ושיגיד שהוא רוצה חוות דעת, אבל אני הייתי הולך ישר לאבא שלי ואומר לו ישירות תשמע אבא נראה לי שגרמתי לנזק מתחת לרכב בלי כוונה עליתי על מדרכה כנראה שהייתי עייף או משהו ולא שמתי לב אליה, זאת היייתה מדרכה נמוכה ולא ראיתי אותה שמעתי רעש של מכה מלמטה ואני חושב שעשיתי נזק.

ותאמין לי שהאבא יתעצבן אבל הוא יבין את הבן שלו

גם אני חשבתי ככה שאבא שלי יתעצבן אלי אחרי שפיצצתי שני גלגלים בגלל שהייתי תמיד מקצר פסי האטה מהצד עד שיום אחד פגשתי במדרכה וחשבתי שאבא שלי יגמור אותי אבל בסוף אבא שלי בא אלי ואמר לי אני מקווה שלמדתה את הלקח ואני לא הרגשתי טוב עם זה אז אמרתי לאבא שלי שלא משנה כמה הנזק אני משלם , כי מה השם אבא שלי שהתפוצצו שני גלגלים.

אז מה שאני רוצה להגיד פה לא משנה כמה נזק תעשה אבא שלך תמיד יבין אותך ועדיף שהוא יגלה את זה עכשיו ולא בטיפול הבא כי עם נגרם נזק עדיף שיתוקן עכשיו ולא בעוד חצי שנה לדוגמא שאז הנזק יכול רק לגדול למשהו יותר רציני.

עמית

נולדתי עם הגה!

פורסם

נזקים אפשריים:

(1)מע' פליטה(כבר נאמר).

(2)צנרת דלק.

(3)צנרת מע' בלימה.

(4)כבל בלם-יד.

אין מנוס מלגשת למוסך לאבחון.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

חחח לא, הוא דווקא לא ניסה לעשות ''עוואנטות'' זאת באמת הייתה תאונה...

כשזה קרה היה רק רעש של שפשוף - לא היה רעש של מכה או הרגשה שמשהו זז וכדומה - האם עדיין קיים סיכוי שלא קרה שום דבר?

האם באמת משהו עלול לבוא לידי ביטוי בעתיד? אם כן אז מה עשוי להתרחש?? (גם אחרי שהוא נסע על המכונית כבר כמה שעות קיים סיכוי שיש משהו לא כשורה ויראה את אותותיו בעתיד??)

אם באמת משהו קרה (חס וחלילה) איך יתבצע התשלום על הנזק?? האם חברת הביטוח תשלם? האם הוא יצטרך לשלם הכל מכיסו? האם חברת הביטוח תשלם והוא ישלם רק השתתפות עצמית (יש לו ביטוח מקיף)??

*הוא חושב לומר לאביו שהוא עלה על מקל מעץ (דיי עבה) שהיה מונח באמצע הכביש (ובגלל שהיה חושך הוא לא ראה את המקל) הוא רוצה לומר לו שהוא עלה עם שתי גלגלים על המקל וכתוצאה מכך הוא התרומם ושיפשף את בטן המכונית - מה אתם אומרים? יש סיכוי שהוא יקנה את זה??

פורסם
נזקים אפשריים:

(1)מע' פליטה(כבר נאמר).

(2)צנרת דלק.

(3)צנרת מע' בלימה.

(4)כבל בלם-יד.

אין מנוס מלגשת למוסך לאבחון.

עמית

כל זה מדובר בשפשוף בחלק האמצעי/אחורי של הרכב.

וראוי להוסיף - שגם אם שום דבר מכני לא נפגע - מה שדי בטוח זה שגורדה שכבת ההגנה מחלודה, ושעכשיו הרכב יהיה חשוף הרבה יותר לקורוזיה. המינימום שיש לעשות זה לרסס זפת באיזור.

פורסם

o.k עידכון קטן...

הרמנו את המכונית (לא במוסך) וחוץ משפשוף בחלקים השוליים של המכונית אין שום סדקים או שריטות - בחלק הפנימי (איפה שנמצאים הדברים שיכלו להיפגע) אין אפילו שריטה אחת כך שלפי מה שזה נראה למזלנו יצאנו ממש בזול מהתקרית...

מה שכן יש מצב שנגרם נזק (וזאת רק דעתי) לשכבת ההגנה מפני חלודה כמו ש ishpuz אמר (כי השיפשוף הוא דיי רציני) עכשיו השאלה היא: מאיפה אפשר להשיג את הזפת שעליה הוא מדבר?

במידה ומישהו יבדוק במוסך את המכונית הוא יכול להבין שהאוטו עלה על מדרכה אם הוא יראה את השפשוף?? אם הוא יגיד שהוא עלה על לבנה גדולה כזאת, יש מצב שהם יקנו את זה (אם האבא ישאל)??

• תוכן חדש...