Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם כדאי לשדרג Alpine CDA7998R לפרוייקט CAR PC

ג'ינו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שוב כמו בכותרת החלטתי להתייעץ קצת בהקשר לאלפיין אני מאוד מאוד מרוצה ממנו מכל בחינה שיש.

עכשיו חשבתי אולי להריץ פרוייק של CAR PC (סקודה פליסיה) בעלות של עד 4K כרגע.

מה שאני לא בטוח זה האם יהיה מקום ל בניה שלו. וקצת אני מטלבט לגבי מעבדים וכרטיסי קול למינהם. בכללי מה אתם חושבים?

שווה את ההשקעה או לחכות להשתדרגות של הרכב?

ג'ינו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חיפוש !!

על כדאיות פרוייקט ה CARPC נכתב כאן המון בעבר.. קח בחשבון שמדובר בפרוייקט לא פשוט שמצריך השקעה לא קטנה של זמן ודורש ידע מעל לבסיסי במחשבים. אם אתה עוד כאן, לך על זה !! יהיה לך מאוד קשה לחזור אחורה..

...CASKA for life

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המחשבים אינם שימושיים בנסיעות של פחות מ20 דקות.

ודי שימושיים בנסיעות של שעה 1+, פקקים וכו.

מה המשך נסיעות הממוצעת שלך?

[under construction]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יודע...מהעבודה הביתה ומידי פעם נסיעות של עד שעה וחצי גג.

את העלות והאין חזור אני בטוח שיהיה לי,השאלה פשוט אם כדאי לעשות את זה כשיש לי את האלפיין הזה האם זה משנה יהיה שיפור בסאונד (אם כרטיס קול איכותי)?.

ובנוסף שה-BTL15 רובץ לו בבגאז' יהיה עומס במחשמל עודות הוספת המחשב? כי אני לא ממש במצב של הוספת עומס בקושי הוא שואב את מה שהמגבר נותן לו עם קשית.

אני שוב שואל,הכדאי ומה יהיה ההבדל חוץ מפונקציות נוספות וכן הלאה? וכאן המקום לשאול אם יהיה מקום פיזי ללבנת החבלה הזו..

ג'ינו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה7998 הוא לא איזה מכשיר מיוחד מידי.

זה 9835 רק בגודל של 1.3DIN.

זה מסדרת הפאנטום של אלפיין.

למעט העובדה שהמכשיר הזה כבר בן למעלה מ5 שנים +העובדה שהמנגנון של המסך מועד לפורענות.

אני דווקא כן היית חושב על CARPC.

במיוחד אם בפיצ'רים עסקינן:).

under construction..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי ובקשר לסאב שיושב לי מאחורה שם,המחשב יצרוך חשמל הרי נכון...המגבר בקושי מקבל חשמל מהמצבר ואני לא מעוניין בעומס של חשמל,יהיה עומד במידה והתחי את זה ?

ג'ינו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לך BTL 15 ללא מערכת חשמל משודרגת?

:shock:

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...