Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה לצבע שמסביב לג'אנט לאיביזה כסופה

Guy20
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני רוצה לשים מסביב לג'אנט שלי את הצבע הזה כמו זה:

gg1n.png

צבע האוטו שלי כסוף וככה הוא נראה:

63544951.png

והאופציות לצבעים הם אלו:

gg2r.png

איזה הכי יתאים לי לרכב איזה צבע?

תודה רבה לעוזרים הכי נראה לי שההודעה הזאת מתאימה לפורום הזה כי זה קוסמטיקה אם לא תעבירו בבקשה לפורום המתאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא משנה איזה צבע הרצתי בראש פשוט לא מצאתי משהו שלא יעשה את האוטו זול ולוק של בני מיעוטים , ניחא אם הג'אנט היה שחור אבל הוא כסוף האוטו כסוף איזה צבע יתאים לכסף ? זו באמת שאלה קשה . אם אתה עושה פס צבע מסביב לגאנט אתה חייב לתת צבע לאוטו באיזה פינה בשביל שיהיה קשר כלשהו , אולי לצבוע את המראות באותו צבע כמו הפס של הג'אנט , אני ממש מנסה לראות איך זה יצא יפה וכלום , פשוט להילחם בתחנת רוח

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניסיתי בעזרת תוכנות שונות לראות איך זה יצא עם אחד הצבעים שהצעת ואכן , אף אחד לא מתאים .

הג'אנט שלך יפה איך שהוא .

כפי שנאמר - כל המוסיף גורע .

חג מימונה שמח ...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשמע, על גאנט כסוף זה יכול להראות טוב, במידה וישנו עוד צבע דומה איפה שהוא על גבי הרכב.

לגבי הפסים, הם מחזיקים נהדר, אני צבעתי את הגאנטים ברכב שלי לשחור, והוספתי את הליפ האדום.

attachment.php?attachmentid=185538&d=1263123106

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואם אני אצבע את הג'אנטים שלי לאיזה צבע מומלץ מה אתם אומרים על ג'אנטים לבנים עם צבע כסוף לאוטו או לצבוע גם לשחור?

כי הצבע שלי מתחיל להתקלף איפה שמתחיל הגלגל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקשיב זה יעשה את האוטו שלך זול וערסי לפי דעתי. ותיראה הג'אנטים שהבאת דוגמה יש להם קשת חיצונית מהג'אנט עצמו.

אז ככה שזה נירא יותר יפה החלק הצבוע נירא מופרד משו מהג'אנט.

אצלך זה שטוח ואין נפח לבפנים זה לא יתאים תשאיר ככה או שתיקנה אחד חדש בסיגנונן שהראת.החתך גבוה לא יתאים בכלל. לפי דעתי שמע לי . אחלה אוטו.

ג'ינו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשבתי דווקא על משהו מגניב , נכון יש לך כל צלע מחולקת ל3 קווים ? את האמצעי אתה יכול לצבוע באדום או בשחור , חבר'ה מה שמבין בפוטושופ יכול לעשות זאת ללא בעיה יודע מה בשבילך אני ינסה בצייר.

oymqe0y3g5tw.png

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מבין למה כל פעם נמחקות לי כאן תגובות

שאלתי מה דעתכם על ההצעה של הבחור כאן לצבוע רק חלק.

ואם אני יעשה את הליפ בצבע לבן מה דעתכם ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...