Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שעשה 80k ב 9 שנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם זה הגיוני שרכב שנמצא על הכביש כמעת 10 שנים עשה רק 80 אלף ק' ? או שיש כאן משהו חשוד, אולי זיוף?

יש דרך לבדוק את זה?

תודה לעוזרים:-)

פורסם

איזו יד ?

איזה רכב ?

אם יש הסטוריית טיפולים, זה הגיוני. יש מציאות.

אם אין הסטוריית טיפולים, הרכב יד עשירית, והמוכר "לא בארץ" והרכב נמכר ע"י גיסו שעושה לו טובה - זה פחות הגיוני.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יש מציאות כאלה,האוטו של חמתי מודל 96 עם 95 אלף קילומטר,האוטו יד 2.

תבדוק טוב אצל מי האוטו ואיזה יד הוא,כמו שכתבו מעליי.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

יש מציאות כאלו.

הרכב שלי שנת 2000 עם 87K.

הבעלים הקודם שהרכב היה בבעלותו כ5 שנים היה בחו"ל רוב הזמן, ואמו הייתה נוסעת על הרכב מידי פעם רק בשביל שהרכב ינסע קצת, היה לה רכב משלה שהיא עשתה בו את רוב הנסיעות

פורסם

The Driver קנית במקרה קורסה בצבע זהב עם גג שרוף? זאת: (תמונה למטה)

כי זה ממש ממש נשמע כמו האוטו לשעבר של אמא שלי

ובקשר לשאלה של פותח השרשור, כן האוטו הזה בכלל לא נדיר, האונו שלי היתה שנת 93 עם 134 אלף, הפונטו שנת 2000 עם עם 114, הקליאו של סבתא שלי שנת 2000 עם 12 אלף (:shock:) האוטו הכחול שרואים למטה שנת 82 עם 75 אלף (:shock::shock:) וגם האוטו של סבא שלי לגאסי ידנית שנת 92 פחות מ100 אלף בהרבה, לא זוכר אבל כמה (זה יימכר מהר :lol:) וכמובן הקורסה ממקודם.

image35.jpg

image123.jpg

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

סבתא שלי קונה כל שלוש שנים רכב חדש ומוכרת את הישן במצב חדש כמו מהיבואן עם 20 אלף קילומטר.. שלא לדבר על זה שהרכב רוב הזמן בחנייה פרטית מקורה ואופי הנהיגה שלה זהיר במיוחד שערוריה !!

כל פעם שזה קורה אני אומר לה איזה כיף למי שקנה את הרכב שלך.. אז יש מציאות

Guest ספורטמוטורי
פורסם

דודה שלי נכה,יש לה טויוטה ראב4 שנת 2001 הצורה החדשה,היא יד ראשונה קנתה אותו משנת 2001 עד עכשיו אצלה,ואני זה שעוזר לה לטפל ברכב ,כי לה אין מושג מה צריך לעשות,והוא רק עם48000 ק"מ.

ואם נוסעים באוטו רואים שזה אוטו עדיין חדש.

• תוכן חדש...