Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שעשה 80k ב 9 שנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיוני מאוד לי יש רכב מודל 82 והוא עשה 124000 ק"מ בלבד ואני בעצמי עושה 5000 ק"מ ואבא שלי עושה אפילו פחות

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
The Driver קנית במקרה קורסה בצבע זהב עם גג שרוף? זאת: (תמונה למטה)

כי זה ממש ממש נשמע כמו האוטו לשעבר של אמא שלי

ובקשר לשאלה של פותח השרשור, כן האוטו הזה בכלל לא נדיר, האונו שלי היתה שנת 93 עם 134 אלף, הפונטו שנת 2000 עם עם 114, הקליאו של סבתא שלי שנת 2000 עם 12 אלף (:shock:) האוטו הכחול שרואים למטה שנת 82 עם 75 אלף (:shock::shock:) וגם האוטו של סבא שלי לגאסי ידנית שנת 92 פחות מ100 אלף בהרבה, לא זוכר אבל כמה (זה יימכר מהר :lol:) וכמובן הקורסה ממקודם.

יש מצב שימכרו את האינוצנטי הכחולה? אם כן פנה אליי לפרטי

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
איזו יד ?

איזה רכב ?

אם יש הסטוריית טיפולים, זה הגיוני. יש מציאות.

אם אין הסטוריית טיפולים, הרכב יד עשירית, והמוכר "לא בארץ" והרכב נמכר ע"י גיסו שעושה לו טובה - זה פחות הגיוני.

רז, הרגת אותי פה :mm_yeah:

פורסם

מה רק לסבא שלי יש חצי מליון קילומטרים?

והוא עוד נחשב כזה שלא נוסע הרבה...בקרב חבריו נהגי המוניות. הקילומטרים אגב הן על בורה וארינט מודל 2002 וביחס למונית זה באמת לא הרבה.

חג שמח לכולם!

פורסם

לסבי מאזדה לאנטיס שנתון 2004 שעשתה קצת פחות מ 40K, ללא החלפת מנוע וכו'.

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

הגיוני מאוד.

מצרף עוד דוגמא, ב2008 קניתי פיאט בראבו 1.6 שנת יצור 98 מבחור מבוגר יד ראשונה עם 45 אלף.

מספר כזה של קילומטרים צריך לבדוק דרך היסטורית טיפולים וגם דרך המצב המכני של הרכב(האם מצב המכני תואם את הקילומטרים).

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

לאשתי יש 206 שנת 2001 עם פחות מ 130000 ק"מ.

את רוב הקילומטרים עשתה חברת השכרה שהייתה היד הראשונה.

מכיוון שזה רכב שני במשפחה ואשתי לא יוצאת מהעיר עם האוטו [שממוצע 5 קמ" ביומיים שלושה].

לקחתי החלטה מושכלת לקנות רכב עם קילומטראג' גבוהה כי שה יתאזן עם ה"אין קילומטרים" שהיא עושה.

הרווחתי בכך שקניתי רכב בזול והיום הקילומטראג' הוא פחות מהממוצע השנתי.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...