Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אנחנו מתלבטים בקניית רכב ל - 2 אנשים.

בעיקר לנסיעות עירוניות + בין עירוניות בסופ"שים.

התקציב הוא סביב 65,000 התמקדות סביב שנת 2007

קיבלנו הצעה מהשכרה ליונדאי i10 שנת 2009, עם 27,000 ק"מ במחיר של 56,500

אנחנו מתבלטים, מה דעת המומחים (דחוף בבקשה).

אם לרדת מזה, מהן החלופות. אם לא, מה לבדוק ??

תודה רבה

פורסם

רכב מסוג I10 הוא רכב נחמד אבל הוא מיצג מבחינתי סוג רכב שלא הייתי רוכש. תמיד העדפתי רכב יותר גדול, יותר חזק, יותר בטיחותי וכמובן עם תא מטען סביר שחסרונו ברכבים הקטנים מציק לא מעט. אילו היתי במקומכם הייתי מעדיף לרדת שנה ויותר ובלבד לקבל רכב שעונה לנקודות שהזכרתי שכולם תורמים לא מעט לנוחות ובמיוחד לבטיחות . נכון עובדתית שישנם רבים אחרים שחושבים אחרת ממני, רואים אותם הרבה מאד בכבישים . מה שנשאר לכם זה לקבוע באיזה סוג רכב תבחרו ולצאת לחפש.

פורסם

אם מרבית הנסיעות הן בעיר - המלצתי היא סיריון 1.3 שתעשה את העבודה נאמנה (מתבססת על חלקים של היאריס שיקרה ממנה ללא הצדקה משמעותית).

alfa 156 2.5.

פורסם
אם מרבית הנסיעות הן בעיר - המלצתי היא סיריון 1.3 שתעשה את העבודה נאמנה (מתבססת על חלקים של היאריס שיקרה ממנה ללא הצדקה משמעותית).

חברים, אני מודה לכם על ההתיחסויות

אבל,

לא התייחסתם להזדמנות (למחיר?!)

פורסם

במחיר הזה הייתי חוטף, אני לא מוצא שום יתרון מלבד גודל לטובת הסיריון וחבל לרדת בשנתון כדי לקבל דברים שלא צריך כמו עוד גודל.

פורסם

הייתי מהשקיע , גם אם זה קצת קשה ומתסכל ומחפש רכב מיד פרטית. רכב מהשכרה ובמיוחד מהסוג שבחרתם , די ברור שהוציאו לו לא מעט מהמעט מיץ שיש בו. אני הייתי פוסל על הסף את הבחירה הזו ובמיוחד שמדובר על רכב מהשכרה .

פורסם
k&Y דווקא ישנה התייחסות ,ה-I10 רכב מצויין ולטעמי עדיף על האלטו,אבל רכב מהשכרה זה רכב מהשכרה(עם כל המשמעויות) ובתוספת מחיר לא גדולה יש באפשרותכם לרכוש רכב חדש!! ובלי כאבי ראש,אז תחליט אתה עם כדאי לחסוך קצת ולקבל רכב שאין לך מושג מה יקרה איתו בעוד חודש(תקלות בלאי עקב שימוש בילתי סביר) או לקבל רכב דנדש עם אחריות.
פורסם
k&Y דווקא ישנה התייחסות ,ה-I10 רכב מצויין ולטעמי עדיף על האלטו,אבל רכב מהשכרה זה רכב מהשכרה(עם כל המשמעויות) ובתוספת מחיר לא גדולה יש באפשרותכם לרכוש רכב חדש!! ובלי כאבי ראש,אז תחליט אתה עם כדאי לחסוך קצת ולקבל רכב שאין לך מושג מה יקרה איתו בעוד חודש(תקלות בלאי עקב שימוש בילתי סביר) או לקבל רכב דנדש עם אחריות.

מדובר על רכב שנת 2009, ז"א אחריות עד 3\2011. אם קונים היום מקבלים אחריות יבואן של שנה נטו.

פורסם
מדובר על רכב שנת 2009, ז"א אחריות עד 3\2011. אם קונים היום מקבלים אחריות יבואן של שנה נטו.

למה הכוונה "בלאי עקב שימוש בלתי סביר" ? איך אחריות היבואן מתייחסת לזה, אם בכלל?

פורסם

בתקציב שלך אתם יכולים לקנות סוזוקי אלטו חדשה (2010) ישירות מהיבואנית, עם 0 קילומטרים ובלי עבר השכרה.

ה-i10 היא אמנם מכונית טובה יותר, אבל אני לא חושב שקנייה מהשכרה זה צעד נבון - ועוד רכב עם ק"מ כ"כ גבוה.

אם כבר, תעשו מאמץ (בהשוואה לתקציב, לא להשכרה) ותקנו i10 חדשה - תקבלו שלוש שנות אחריות ו-0 שנות השכרה.

פורסם

אם הציעו לכם רכב כזה מהשכרה (קילומטר נמוך שנה גבוה) הוא כנראה עבר תאונה עם שאסי או משהו דומה תבדקו ב20 עיניים את הרכב אם הרכב של אוויס תשלחו לי ה"פ עם המספר של הרכב ואני יברר לכם.

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם
למה הכוונה "בלאי עקב שימוש בלתי סביר" ? איך אחריות היבואן מתייחסת לזה, אם בכלל?

שימוש בילתי סביר זה לדעת שהרכב לא שייך לך ואפשר לקרוע אותו ולחשוב שהרכב שלך הוא סוג של רכב שטח ולרדת איתו לשבילים ולא חסרות דוגמאות למזדה 3 ליסינג תקועה בשטח,אם אין כזה הפרש גדול במחיר לטובת רכב חדש למה להיכנס להרפתקאות? כסף שלך וזאת דעתי האישית.

פורסם
שימוש בילתי סביר זה לדעת שהרכב לא שייך לך ואפשר לקרוע אותו ולחשוב שהרכב שלך הוא סוג של רכב שטח ולרדת איתו לשבילים ולא חסרות דוגמאות למזדה 3 ליסינג תקועה בשטח,אם אין כזה הפרש גדול במחיר לטובת רכב חדש למה להיכנס להרפתקאות? כסף שלך וזאת דעתי האישית.

אוקיי, שכנעתם אותי ! תודה

ההתלבטות עדיין קיימת פיז'ו 206 או פולו החדשה שניהם שנת 2007?

• תוכן חדש...