Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מגבר מבית SOLID AUDIO סדרת 350RMS.

הגביר שנה סאב של הייפוניקס 300RMS. במשך השנה שהגביר את ההיפוניקס היה נכנס לפרוטקשנים רק בימי קיץ חמים ולאחר עבודה מאומצת בנסיעה ארוכה(בלילה לא היה נכנס לפרוטקשנים). בכל אופן התעלמתי מזה כי אני לא מרבה בנסיעות ארוכות.

לאחרונה רכשתי סאב P3 של רוקפורד500RMS ועכשיו המגבר נכנס כל 5 דקות לפרוטקשן.שלחתי אותו לחברה אמרו שהוא תקין.

אני חושב שהבעייה היא קירור המגבר ,לאחר עבודה המגבר חם ברמות מטורפות וגם המיקום שלו נמצא בין הכיסאות האחוריים הוא "חנוק".

אני זקוק להמלצתכם אם לשדרג מגבר(הוצאה כספית גדולה עדיף לדחות) או לנסות לקרר את המגבר בדרך מסויימת, מה שאני חושב שיועיל מאוד כי הוא נכנס למצב הגנה אחרי עבודה מאומצת ובכלל חום גבוהה.

תודה רבה, אסף.

פורסם

תרשה לי לראות אם הבנתי נכון

המונובלוק שלך מוציא 350RMS בגישור ואתה מגשר לו סאב של 500?.

עבודה מואמצת? נראה לי הגיוני פרוטקשין שיש לו סאב שהוא לא יכול לספק לו את הכוח.

בכל אופן דעתי היא לשנות לו כיוון , יותר לאזור פתח הבגאז, או למקום יותר פתוח בבגאז' שאין הרבה דברים מסביבו.

אגב חבר עשה פרוייקט מעניין, וחיבר איכשהו 3 וונטות של מחשב מסביב למונובלוק! קצת מצחיק אבל זה אשכרה עוזר!

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

הסאב "דורש" 500 זה לא אומר שבפועל זה מה שהוא מקבל.. :)

בוא נאמר שמספיק לי הצליל שהוא מפיק מהמגבר הזה ואני לא מעוניין בהוצאה כספית גדולה.

אני חושב שהבעיה היא הקרור ... אני ינסה מקווה שזה יעזור

• תוכן חדש...