Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 493
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מוגש כשירות לקהילה:

סאאב 96', דגם 1967, לבנה יפייפיה, מתאימה לפירוק ושימוש בחלקי החילוף.

יניב:052-3274256

לא ראיתי את הרכב, ואין לי כל קשר.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
ברח' דונולו בבני ברק פורד סיירה שנות ה80 המוקדמות הרכב נראה שוכב זמן רב.

אם מישהו מעונין אשים שם פתק

הייתי היום שוב ליד הרכב. (לצערי הייתי ללא אפשרות לצלם)הרכב ידני שנת 84 . החלון הקדמי ליד הנהג מכוסה בניילון, קצת מכות חיצוניות אבל פנים הרכב דווקא די שמור.מקווה שעזרתי.

חבר,אתה חופר

פורסם

החלון שבור, לדעתי- אבל זה שטויות. בסה"כ האוטו במצב יותר טוב ממה שניתן היה לצפות. לא צילמתי כי לא היה נעים לי לצלם מול מלא אנשים, שהסתובבו שם, אבל אני לא חושב שמי שירצה- לא יוכל בלי בעיה למצוא למי שייך האוטו! שוב- האוטו במצב יחסית לא רע, אבל נידמה לי שאין לו טסטים כבר כמה שנים.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לא יודע... לא יותר מ-1.6 בטוח... אבל מה זה משנה- מה שמשנה, לדעתי- זה הבודי, שבמצב לא רע מבחינת החלודות- המנוע זה חלק... מתחלף!:twisted::wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

כמובן, ועוד בסיירה, להחליף מנוע זה משחק ילדים, המבין יבין.

מדובר במרכב של 5 דלתות או 3?

JEP.

פורסם

בוא נגיד, שלו זה היה 3 דלתות- זה כבר לא היה שם...:-P:lol: לא, זה 5 דלתות "רגיל"...

פורסם

לא ענתיקה ולא אספנות, אבל בכל זאת רכב קלאסי...

102i מקדימה ומאחורה. דגם?

עומדת כבר כמה חודשים באותה נקודה. השבוע קבלה גם כמה מדבקות התראה של הערייה.

הרכב במצב חיצוני טוב.

טסט עד יוני 2010. אין סימנים לזיהוי הבעלים ולכן השארתי את לוחית הרישוי גלויה לעין - אולי ניתן לאתר הבעלים באמצעותה.

מיקום הרכב יימסר בה"פ רק לחברים ידועים באתר.

12Jun_0001.jpg

12Jun_0002.jpg

12Jun_0003.jpg

פורסם

בירושלים רח' קצנלבוגן (שכונת הר נוף) עומדת כבר זמן רב פיז'ו 305 סלקט אוטומט.הפנים שלם לחלוטין!

עקב המצב שלה לא מחקתי את מספר הרישוי.

אייפון 021.jpg

חבר,אתה חופר

פורסם
לא ענתיקה ולא אספנות, אבל בכל זאת רכב קלאסי...

102i מקדימה ומאחורה. דגם?

עומדת כבר כמה חודשים באותה נקודה. השבוע קבלה גם כמה מדבקות התראה של הערייה.

הרכב במצב חיצוני טוב.

טסט עד יוני 2010. אין סימנים לזיהוי הבעלים ולכן השארתי את לוחית הרישוי גלויה לעין - אולי ניתן לאתר הבעלים באמצעותה.

מיקום הרכב יימסר בה"פ רק לחברים ידועים באתר.

טוב, עכשיו זה כבר באמת לא מתאים לשרשור הזה. מנהלים - האם אפשר להעביר לשרשור המתאים?

היום פגשתי במקרה את הבעלים, אדם מבוגר, שלא הצליח להתניע את הרכב. עזרתי לו עם כבלים והאאודי התניע בנגיעה.

האיש אמר שהרכב עומד כי הוא קנה אחר ומעוניין למכור את האאודי ב5000 ש"ח. לי זה נשמע זול, למרות שאיני יודע מה המחירון.

על הסקלה 130K ק"מ (אף שריפוי העור השחוקים מאוד, אולי מעידים על נתון אחר). לא שאלתי מה השנתון.

טל. 03-6477905.

פורסם

בסכום הזה הוא לא ימכור אותה, בוא נגיד ככה...:roll:

פורסם
בסכום הזה הוא לא ימכור אותה, בוא נגיד ככה...:roll:

אין מצב

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

• תוכן חדש...