Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין שום מניע לעשות בארץ תערוכה ברמה של תערוכה עולמית. צריכים קצת יצירתיות, מפיק מקצוען, חברת יחסי ציבור מובילה בתחום. כסף.... זה יש. כל היבואנים משלמים המון, וגם המבקרים. שבסופו של דבר נדפקים מכל הכיוונים. אני אישית הגעתי ביום הראשון לתערוכה בשעת הפתיחה וביקרתי כשעתיים. בפרק זמן הזה ראיתי אנשי נקיון מצלמים אחד את השני בפלאפון ליד המוצגים. רכבים מלוכלכים עם שמשות מאובקות (אינפיניטי). אין תאורה. אין מפת התמצאות. אין מופעים (לא ראיתי מופע 1 אפילו !!). ותראו את הציטוט מהאתר שלהם:

לפחות ארבעה מופעים מרתקים

סליחה, כמה שעות אני צריך לחכות כדי לראות לפחות מופע אחד ביום הפתיחה??? צריך להתחנן? מה צריך לעשות? אני שילמתי לתערוכה. זהו בידור. תבדרו אותי ואת המשפחה שלי. זה לא היה.

עוד ציטוט:

יותר מכוניות עתידיות ! יותר גדולה ! יותר השקות ! יותר מופעים !

הכל שקר. כל מילה - שקר.

קדילק שכרו שטח ענק נוסף ויביאו את הדגמים שנחשפו עכשיו בארה"ב

WTF? ביתן קטן וצפוף, פחות מסובארו.

שורה של אאודי R8, פורשים מטורפים ומכוניות אקזוטיות נוספות יחכו לכם בביתן 11

WTF? כולה כמה מכוניות יבוא אישי מרחוק.פורשים מטורפים לא ראיתי, רק אחת.

ההכנה בעיצומה, מאות עובדים, עשרות מנופים ושיירות של סמטרילרים מביאים ומתקינים את התפאורות מכל העולם

מענין את הסבתא שלי. איפה מזראטי איפה פרארי? הכל שקר. חוצפה ישראלית.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא הייתי בתערוכה, אך ברור ש- It's alll about the money. מה אתם מצפים - להרים תערוכה ברמה של ג'נבה בתקציב של פתח תקווה?

פורסם
לא הייתי בתערוכה, אך ברור ש- It's alll about the money. מה אתם מצפים - להרים תערוכה ברמה של ג'נבה בתקציב של פתח תקווה?

90 שקל+חסויות+רווחי הכנסות נלוות של מציגים/מוכרים זה תקציב דל להצגת תערוכה נורמלית?

אני לא זוכר מה היה המחיר בשנת 94, אבל אם אז יכלו להציג רכבים מרשימים מחו"ל והופעות מהנות (למשל הביג-פוט של עידו 4X4 או מופע אופנועי השטח, רכבי למבורגיני וכדומה)

תוך כדי השקעה סבירה וטובה (ומספקת) אז השנה לא יכולים?

משיחה שניהלנו אני וחבר עם עידו 4X4 (מכירים אישית) הוא סיפר לנו שאין ביקוש להצגות בדמות הביג-פוט או ה-ZBAR שלו.

משיחה שניהלתי עם יוסי פרנקוס הבנתי שהמארגנים עשו אבל לבעלים של רכבי אספנות מרשימים ממועדון ה-5, רק לפי דרישות מגוחכות של המארגנים עצמם.

לא צריך להיות גאון בשביל להבין שמארגני אוטומטור דוגלים בשיטה החדשה של רכיבה על הגל מהעבר (כי פעם אנשים היו מחכים שנתיים בקוצר רוח לתערוכה הבאה) תוך כדי שהם רוצים יותר רווחים ולכן אין להם בעיה לקזז עלויות (השקעה/הרמת מופעים).

הקהל הישראלי ימשיך לשלם יותר ולקבל פחות, כי זה "ה-תערוכת רכב" בארץ.

היבואנים בעצמם הבינו כנראה שעם תמיכה רעועה מצד המארגנים והתנהלות חובבנית, הם לא ממש יזכו להצלחה במכירת רכבים או שיווקם, אז למה לטרוח? (ולאבד בדרך חלקי רכב או לזכות בעלויות תיקון לרכבים שנשרטו מהג'ינסים הרבים שהחליקו עליהם).

(קמור למשל לא הביאה סדרה 6 או דגם M כלשהו, שלא לדבר על סדרה 1 או 3 או X5, פשוט העדיפו לדחוף 3 רכבי סדרה 5 זהים רק בצבעים שונים, כי זה בטח מה שהיה להם "להקריב" לתערוכה).

לאלו שדיברו על ונדליזם- אולי לא נגנבה ידית ההילוכים של האיבו, אבל הישראלי המצוי היה חייב להניח את הילד הקטן שלו על מכסה המנוע של ה-ZBAR (כי תמונה ליד הגלגל הענק מקדימה זה כבר לא מרשים) והשכן שלו הערס היה חייב לפתוח את פקקי מיכל העיבוי של ה-STI בעוד שחברתו הפרחה נשכבה על מכסה מנוע של רכב אחר לצילום חושני.

אני כבר לא מדבר על כאלו שדילגו מעל הסרט שהקיף את הריינג'רים ועליו היה תלוי שלט "נא לא לעלות על הרכב" ופשוט העדיפו להצטלם עם השלט בפריים,

או על האידיוט שהיה ממש חייב לעלות על הבמה של ה-XJ החדשה, לפתוח את הדלת שלה תוך כדי שהיא פוגעת בגדר הנמוכה שהקיפה את הרכב רק בשביל להעיף פנימה מבט מקרוב (כי הוא חושב בטח להחליף את השרייד 94 שלו והיה לו ממש חשוב לראות את הדשבורד ולוח השעונים ולהבין שהשרייד שלו עדיפה בהרבה).

בהמות!!

הלכתי לתערוכה כי אני גר מטר משם וכי היה לי זמן פנוי, אני מקווה שלתערוכה הבאה אני אלך כי יהיו המלצות חמות ולא כי זה סתם מזדמן לי.

עוד אני מקווה שבסיכומים הסופיים יהיו מספר מבקרים מועט ביחס לשנים עברו ורווחים נמוכים מהצפוי, אולי אז יתעוררו שם.

• תוכן חדש...