Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים קניתי הונדה סיוויק 2006 והרכבתי את כל המערכת שלי ברכב הזה,אחרי הפעלה של כל המערכת עם אותם הכיוונים שהיו ברכב הקודם שומעים גרוע שאי אפשר לתאר,במידבאס אין בכלל באס שברכב הקודם עם אותם כיוונים היו מספקים אותי,אפשר להגיד שרק הסאב נשמע בערך אותו דבר כמו ברכב הקודם כל שאר הרכיבים כאילו הם עובדים שמחזיקים אותם בידיים ומפעילים:?

מה אתם אומרים יכול להיות שינוי באקוסטיקה עד כדי כך? כי ברכב הקודם היה טיפה איטום בדלתות,אני בקרוב מתכוון לשים איטום גם ברכב הזה.

מה עושים במקרה כזה?

Scan Speak

פורסם

דן אתה איש יקר אבל הדרך שלך עוד ארוכה

כשמרכיבים מערכת חובה לבצע כיוונים מחדש

אתה לא מודע אפיל לכמות השינויים שעוברים על המערכת שלך

ולמה אתה לא מתקשר אם אתה צריך עזרה! אני גר מרחק הליכה ממך.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

שכח עכשיו ומיד את הסאונד שהיה ברכב הקודם.

ברכב הנוכחי כוון את המערכת מחדש לפי הסאונד שברכב ולא לפי כיוונים שהיו והתאימו לרכב הקודם.

מתחילים מחדש-כיוונים,פאזות.

בהצלחה

ליאור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יכול להיות באמת שהפכת פאזות בהתקנה החדשה, בלי לשים לב?

פורסם

לא,אין מצב שינו משהו,וטוב כנראה אטצרך לכוון מחדש אחרי שהגעתי לשמיעה שאני אוהב ברכב הקודם:cry:.

ואוהד שלחתי לך כמה הודעות ואתה לא חוזר..

Scan Speak

• תוכן חדש...