Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן ב c5 נעלם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל כמה אלפי קילומטר אני שם לב שבסמן של השמן שהכמות יורדת במוסך אמרו לי שאם אני נוסע במהירויות גבוהות הרכב צורך שמן.מאז טיפול האחרון עברתי בערך 3000ק''מ והמפלס עוד פעם ירד קצת האם זה תיקני??

פורסם

מה זה ירד? אתה צריך לתת נתונים מיספריים, כמה ליטר אתה מוסיף בכל פעם?

בעיקרון רכב שנוסע בסל''ד גבוה יצרוך יותר שמן מרכב דומה שעובד בסל"ד נמוך, השאלה היא האם אצלך הצריכה היא נורמאלית או שישנה בעיה.

על איזה סל"ד אתה נוהג בדרך כלל?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני לא קורע את האוטו אבל אוהב נהיגה דינמיט בין 2-4 אלף סל''ד המדיד הדיגיטלי מראה לי שירד ריבוע אחת ומדיד הרגיל אני רואה שיש שלושת רבע בערך האם זה נורמלי??? האוטו עבר רק 95.000 ק''מ

פורסם

אצלי (סיטרואן C5 II מודל 2005) שמתי לב שהמד הדיגיטלי כנראה לא תקין (מהבהב כמה פעמים שתי קווים אופקיים בהנעה ואח"כ כבה, בלי חיווי של גובה השמן)

תקלה נפוצה?

כמה יעלה לסדר?

פורסם

היי,

צריכת השמן ברכבך אם זה מנוע RFJ תקינה.כך זה אצל כולם כנל אצלי.

לגבי מד כמות השמן הדיגטלי: אכן תקלה ידועה, אצלי מה שפתר את הבעיה זה באמצעות מחשב דיאג להגדיר את ה BSI לקבל אינפורמציה ממחשב הזרקה ול מ BSM

בהצלחה

פורסם
באמצעות מחשב דיאג להגדיר את ה BSI לקבל אינפורמציה ממחשב הזרקה ול מ BSM

בהצלחה

אפשר תרגום לעברית?:shock:

• תוכן חדש...