Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

היום הכנסתי את הרכב , סיטרואן C5 לטיפול באחד מהמורשים\יבואן.

במסגרת הטיפול הם אמרו שצריך להחליף תמנון הידראולי.

אני לא מרגיש שום רעש\בעיה\נזילות ככה שנראה לי די מוזר.

כמה החלק+העבודה צריכים לעלות בערך, והאם אני חייב לעשות את זה אצל מורשה או האם גם מוסכים מומחי סיטוראן ללא "חותמת יבואן" יכולים?

פורסם

ראשי. ברר עם המוסך מה הסיבה לכך שהם אומרים שיש צורך בהחלפת התמנון.

שנית בדוק זאת במוסך אחר, שמכיר היטב את מכוניות סיטרואן.

ניתן לבצע החלפת חלק זה גם במוסך שאינו מורשה היבואן ושמכיר מכוניות אלו ועם אפשרות ההתחברות עם מחשב/סורק אבחון תקלות מתאים.

בברכה - רפי לין

פורסם
היי,

היום הכנסתי את הרכב , סיטרואן C5 לטיפול באחד מהמורשים\יבואן.

במסגרת הטיפול הם אמרו שצריך להחליף תמנון הידראולי.

אני לא מרגיש שום רעש\בעיה\נזילות ככה שנראה לי די מוזר.

כמה החלק+העבודה צריכים לעלות בערך, והאם אני חייב לעשות את זה אצל מורשה או האם גם מוסכים מומחי סיטוראן ללא "חותמת יבואן" יכולים?

שלום

אם אתה לא בטוח שצריך להחליף את הצינור האמור , תבקש שיראו לך את הנזילה.

ב - C5 יש שלישית צינורות פלדה עם חיבורי גומי הנמכרים כיחידה אחת, המחיר שלהם היה מעל 2000 ש"ח וירד ל1650 ש"ח .

זה בדגם הישן. תמנונים של ממש כמו בBX אין בC5 בכלל.

צינור היד. נוסף שנוזל לעיתים זה צינור הלחץ של ההגה, גם הוא לא זול ומחירו כ 2400 ש"ח.

עבודת החלפה של הצינור המשולש תעלה בערך 400 ש"ח.יש להוסיף מעמ על המחירים.

שיהיה חג שמח

פורסם

טוב.

זאת נזילה מאחת הצינורות - אותו הצינור שעולה כ-1600 ש"ח (לפחות לפי מוסך מורשה).

תודה לאמנון על התשובה. אבל למישהו יש רעיון?

פורסם
טוב.

זאת נזילה מאחת הצינורות - אותו הצינור שעולה כ-1600 ש"ח (לפחות לפי מוסך מורשה).

תודה לאמנון על התשובה. אבל למישהו יש רעיון?

כל הנסיונות שעשינו בעבר כדי לפתור בעיות כאלה עם קיצורי דרך , כמו חיתוך הצינור הדולף קיצורו וחיבור עם בנדים וכו, לא החזיקו מעמד , הנזילות המשיכו אחרי זמן קצר, ולתחושתי התיקון הזול ביותר יהיה זה היקר. כלאמר החלפת צינור מקורי .

זה מחזיק שנים מעמד ושומר על ערך הרכב. אל תשכח שכל כניסה למוסך עולה עוד כסף, וחבל.

חג שמח

• ספונסר פורום
פורסם

הצינור הנ"ל הינו צינור לחץ סטנדרטי ואין שום הצדקה להחליפו בחדש בגלל נזילה בחיבור,ניתן לתקן אותו במקצועיות כמו כל צינור לחץ אחר,כמובן שלא באמצעות חיבור עם בנדים,זהו מתכון לדליפות

אני אישית שיפצתי כמה עשרות צינורות כאלו בשנים האחרונות ללא חזרה אחת,כמובן בעלות נמוכה משמעותית מצינור מקורי חדש.

חג שמח

אורן

• תוכן חדש...