Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן zx ולווקן 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
.

רק תגיד לי בבקשה, נגזרת היציבות הרוחבית (YAW) של הגלגלים הקדמיים חיובית או שלילית ומה משמעות סימן הנגזרת ואיך משפיעה חלוקת הראקציה בין הסרנים על הנקודה הנטרלית? אחרי שתענה על זה תיהיה לך זכות לטעון בנושא בכלל... כמובן שעכשיו אתה תקפוץ ותנסה להאחז בקמבר שלילי (דרך אגב, למה הוא נקרא שלילי כאשר הוא תורם ליציבות אתה יודע?) או בזוית toe in / out ולא שאתה יודע מה הן באמת משנות - אבל בודאי שהן משנות... אבל זה לא העניין, דיברנו עכשיו רק - אך ורק - על חלוקת הראקציה בין הסרנים...

עומר

dumb-neanderthal.jpg

האאא ?

פורסם
1.

5. קישקוש זה שמי שלא מבין דבר בהנדסת רכב יושב והקשקש ביקורת על מה שאין לו מושג בו!

רק תגיד לי בבקשה, נגזרת היציבות הרוחבית (YAW) של הגלגלים הקדמיים חיובית או שלילית ומה משמעות סימן הנגזרת ואיך משפיעה חלוקת הראקציה בין הסרנים על הנקודה הנטרלית? אחרי שתענה על זה תיהיה לך זכות לטעון בנושא בכלל... כמובן שעכשיו אתה תקפוץ ותנסה להאחז בקמבר שלילי (דרך אגב, למה הוא נקרא שלילי כאשר הוא תורם ליציבות אתה יודע?) או בזוית toe in / out ולא שאתה יודע מה הן באמת משנות - אבל בודאי שהן משנות... אבל זה לא העניין, דיברנו עכשיו רק - אך ורק - על חלוקת הראקציה בין הסרנים... רק לצורך הניסוי המחשבתי, מה קורה אם תעמיס את אחורי המכונית ב4 שקי מלט? תקבל תת היגוי או לא? (אני מאוד מאוד משתדל להשאר מנומס ולא להגיע לכינויי חיבה - אחרי הקישקוש שלך... וגם סותם את הפה ביחס לקרדיט התעסוקתי שלי ביחס לשלך)

עומר

אתה קשקשן מארץ הקשקשנים, שחושב שאם הוא יזרוק כמה מושגים גבוהים בלי קשר ממשי ביניהם (וכמובן שבלי לקשר לעניין המדובר כלל) אז מישהו יחשוב שיש לו שכל.

ככל שסרן מועמס (פאסיבית) יותר הוא אוחז פחות (במצב פניה קבועה - steady state, בהנחה שלא שונו מידות הצמיגים באותו הסרן בהתאמה). הסיבה היא השינוי לרעה במקדם החיכוך של צמיג כפונקציה של העומס עליו.

וכן, אם תעמיס 4 שקי מלט מאחור, ב- Steady state תקבל היגוי יתר. אני מקווה שתנסה, עדיף במהירות גבוהה.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם
1.

5. קישקוש זה שמי שלא מבין דבר בהנדסת רכב יושב והקשקש ביקורת על מה שאין לו מושג בו!

רק תגיד לי בבקשה, נגזרת היציבות הרוחבית (YAW) של הגלגלים הקדמיים חיובית או שלילית ומה משמעות סימן הנגזרת ואיך משפיעה חלוקת הראקציה בין הסרנים על הנקודה הנטרלית? אחרי שתענה על זה תיהיה לך זכות לטעון בנושא בכלל... כמובן שעכשיו אתה תקפוץ ותנסה להאחז בקמבר שלילי (דרך אגב, למה הוא נקרא שלילי כאשר הוא תורם ליציבות אתה יודע?) או בזוית toe in / out ולא שאתה יודע מה הן באמת משנות - אבל בודאי שהן משנות... אבל זה לא העניין, דיברנו עכשיו רק - אך ורק - על חלוקת הראקציה בין הסרנים... רק לצורך הניסוי המחשבתי, מה קורה אם תעמיס את אחורי המכונית ב4 שקי מלט? תקבל תת היגוי או לא? (אני מאוד מאוד משתדל להשאר מנומס ולא להגיע לכינויי חיבה - אחרי הקישקוש שלך... וגם סותם את הפה ביחס לקרדיט התעסוקתי שלי ביחס לשלך).

6

כל שיגול הדעת הזה לא משנה את העובדה שלוולקן יש פחות תת היגוי מובנה מכל מכונית כביש שנהגתי בה (ואין דין אף קל כדין אחוריים כבדים).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

*** תוכן ההודעה נמחק עקב העדר תרבות דיון, וסימפטומים של בעיות שכדאי לכותב ההודעה לפנות לייעוץ במקום אחר על מנת לפתור אותם ***

פורסם

*** תוכן ההודעה נמחק עקב העדר תרבות דיון, וסימפטומים של בעיות שכדאי לכותב ההודעה לפנות לייעוץ במקום אחר על מנת לפתור אותם ***

פורסם

קשקוש ועוד פעם קשקוש,

אחת מהאופציות :לא נהגת בוולקן 1900 (רצוי מוקשחת) או שנהגת בכזו מבלי לנהוג באמת.

תתחבא כמה שתרצה מאחורי הנוסחאות והמודלים, נהג אתה לא.

דרך אגב SMART ASS , ג'קי סטיוארט עבד כנהג פיתוח עבור חברות צמיגים , טובי המהנדסים עם מחשבי העל

הסתמכו בסופו של דבר על דיסלקט שבקושי ידע קרוא וכתוב מאשר על פיתוח תיאורטי ממודל ממוחשב עם כל הטנזורים שמצאו בפירוקיה.

• תוכן חדש...