Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

היום בבוקר החלטתי להחליף את הפילטר דלק ברכב (R25 2004) .

פירקתי את הישן והחלפתי אותו בחדש (שהיה תחליפי) .

הכנסתי את המפתח לסוויץ וסובבתי חצי סיבוב (על מנת להפעיל את החשמל, לא כדי להניע).

מייד החל לנזול דלק מפתחי הפילטר , לכן מייד סובבתי חזרה את הסוויץ .

החלטתי שהפילטר הזה לא שווה כלום (למרות שזה מה שהביאו לי במוסך המרכזי) והחזרתי את הפילטר הקודם (מקורי) .

ניסיתי להניע ופתאום שמעתי ''פאאץ ''כאילו משהו קיצר מאיזור המנוע , הסתכלתי אבל לא ראיתי שום דבר חשוד .

מאז הרכב לא מניע !

מה נראה לכם שהבעיה ואיך אני פותר אותה ?

פורסם

תבדוק פיוזים ראשיים.

ולמה נזל לך דלק מהפילטר? יכול להיות שלא החלפת טוב, או לא חזקת צינורות דלק.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

בדקתי הכל תקין גם הפיוז של המשאבת דלק וגם של הפיוז של ה fuel cut-off switch .

לדעתי נראה כאילו המשאבת דלק לא נדלקת , אבל מה הסיבה ??

פורסם

אני זוכר שלמדתי לתואר הנדסאי .באחת ההרצות הרבות שעשינו.נשמע לפתע קול שדומה לקול של פיצוץ שקית.המורה שהוא באמת אחד המכונאים הכי טובים בארץ. ישר צעק "פאק הלכה משאבת הדלק".אני זוכר שיומיים אחרי זה, הוא בא לסדנה המעשית . עם המשאבה.ושני חלקים כדוריים/אובליים כאלה .ולימד אותנו איך מחליפים אותם תוך חצי שעה הוא תיקן את המשאבה החזיר אותה לרכב והל היה כמו שצריך.

בהתבסס מה שקרה לנו בסדנה ולפי דעתי מה שקרה לך זה פשוט שהפילטר דלק לא ממש התאים למשאבה שלך (אתה פשוט לא נראה כמו אחד שיריכב את הפילטר הפוך) העמיס על המשאבה שבין כך לא היתה הכי חדשה שיש. ופשוט פירק אותה מבפנים.ושוב זה בהנחה שבדקת את כל הפיוזים הנכונים..

עוד משהו שהייתי צריך לשאול (בהתחלה איןלי כוח עכשיו לערוך).ניסת להוציא את מכבלי ההצתה לראות שיש ניצוץ?

פורסם

עוד משהו שהייתי צריך לשאול (בהתחלה איןלי כוח עכשיו לערוך).ניסת להוציא את מכבלי ההצתה לראות שיש ניצוץ?

אני יערוך את זה :

עוד משהו שהייתי צריך לשאול בהתחלה(אין לי כוח לערוך)ניסת להוציא את אחד מכבלי ההצתה לראות אם יש ניצוץ .להיות בטוח שהתקלה היא במערכת הדלק ולא בהצתה?

פורסם

האמת שלא בדקתי את חוטי ההצתה לבדוק שיש ניצוץ , אבל אני דיי בטוח שהבעייה לא משם....

לדעתי כמו שאמרת יכל להיות מאוד שהלכה משאבת הדלק , בבדיקה שערכתי ,פירקתי את הצינור שנכנס לפילטר הדלק ופתחתי את הסוויץ על מנת לבדוק האם זורם דלק אל הפילטר וגיליתי שלא .

לצערי אין לי מספיק אומץ לנסות ולפרק את משאבת הדלק ,ולבדוק האם היא גורם הבעיה .

כנראה שמחר על הבוקר אני יגרור את הרכב למוסך .

פורסם

כניראה הפיוז של משאבת הדלק נשרף.

לא בכל הרכבים בעת פתיחת הסוויץ המשאבה פועלת.

פרק את הצינור מהפילטר דלק, תכניס את הקצה שלו לבקבוק ריק, תתן סטרטר של 2 שניות, סגור סוויץ.

ובדוק אם הבקבוק התמלא בדלק.

בדוק פיוזים.

פורסם

עדכון :

נתחיל בכך שאין לי מושג מה היתה הבעיה , אבל היא נפתרה !!!:lol:

אז ככה , היום ב 7 בבוקר הגיע הגרריסט והעמיס את הרכב . הרכב הובל למוסך המורשה ב פ''ת (ש.ח לוי) .

שם לאחר שניפרק שואל אותי המוסכניק מה קרה ואני מייד מתחיל לגולל לפניו את כל הסיפור , הוא מצידו אומר ''טוב בוא נסתכל'' ומרים את מכסה המנוע.

מסתכל פעם ועוד פעם אבל לא נוגע בכלום !! נכנס לרכב מכניס את המפתח ו...... מניע !!!:shock:

אני פשוט נשארתי בהלם .

לדבריו של המוסכניק כנראה שהצפתי את המנוע , מה שלא נראה לי הגיוני מאחר שניסיתי יומיים להניע ,לשוא.

לדעתי הבילתי מקצועית, משהו נתקע היכן שהו ,ובזמן שהרכב הובל על הגרר זה השתחרר בדרך . אין לי שום הסר הגיוני אחר .

• תוכן חדש...