Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3864505,00.html

"בית משפט השלום בתל-אביב, גזר הבוקר עונש מאסר בפועל של 20 שנה על שי סימן, שנאשם בהריגתה של מיטל אהרונסון ז"ל בתאונת "פגע וברח".

בתאונה הקטלנית, נפצעה צעירה נוספת, מלי יזדי באורח קשה ונזקקה לשיקום ממושך.

מכתב האישום שהוגש ע"י הפרקליטות, עולה כי שי סימן ושלום ימיני, יצאו ממועדון כשהם תחת השפעת אלכוהול. ע"פ כתב האישום, השניים שנהגו בג'יפ, נמלטו מניידת משטרה שערכה להם בדיקת אלכוהול.

במהלך ההמלטות פגעו בשתי הולכות הרגל שכאמור אחת מהן נהרגה ונוספת נפצעה פצעים קשים.

לאחר הפגיעה נמלטו השניים רגלית מהמקום תוך שהם משאירים את הג'יפ בזירת התאונה. המשטרה עצרה את שני הנאשמים בתום חקירה קצרה. אך זהות הנהג נותרה עלומה היות והנאשמים הפילו את האשמה אחד על השני וסרבו לשתף פעולה עם המשטרה.

בתום חקירה מקיפה, האשימו בפרקליטות את שי סימן בנהיגה ברכב הפוגע וכאמור הבוקר בית המשפט גזר עונשי מאסר על הנאשמים בפרשה." -HNN

סוף סוף רואים עונשים נורמאלים בארץ!

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באמת טוב שיש מישהו שהיה לו האומץ לתת גזר דין שכזה. תאונה אני יכול להבין, קורה לכל אחד לצערינו. אבל הפקרות כזו עוד לא ראיתי. גם שתויים, גם מתפרעים, גם בורחים מבלי להזעיק עזרה, ואח"כ עוד מנסים להתחמק מזה, שכל אחד אומר שזה השני.

הגיע הזמן שיחמירו עם מבצעי פגע וברח, גם עם אלה שעשו זאת במקרה שאין נפגעים.

פורסם

סוף סוף עונש פופרציונאלי , למרות שרק על ההרג מגיע לו 20 שנה .

אני לא משפטן אבל אני מאמין ש5 שנים זה מעט מידי לשותף לפשע כזה.

בכל מקרה יש כאן העללת רף שאני מקווה שישמר בעתיד ולא ישאר מקרה יחיד ומיוחד.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

בתשורת כבר יצאו עם כותרות על גזר הדין:

"גזר דין כבד".

"עונש חסר תקדים וכו'".

כנראה שהתרגלנו שנים רבות שכל מי שהורג באמצעות רכב יושב מספר שנים ומשתחרר על התנהגות טובה או על ידי חנינה של הנשיא.

מקווה ששאר השופטים ימשיכו בדרך הזו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מצטער שאני מפריע לחגיגה, אבל גזר הדין בדיחה. שי סימון נידון ל-20 שנות מאסר בגלל שהורשע במספר עבירות בו זמנית. תקראו בין השורות: 12 שנות מאסר על דריסה והריגה. 6 שנים על הפקרה. עוד שנתיים על פציעתה הקשה של חברתה שהייתה עמה. פציעה קשה והפקרה שווה לשנתיים מאסר? דריסה והריגה שווה 12 שנות מאסר? מה עם המשפחה שהתחילה להתפרע אחרי מתן גזר הדין והטיחה קללות בשופט ובאמה של מיטל? איפה כתב אישום בגין זילות בית משפט? ומה עם חבריו שקיבלו עונשים מגוחכים? ימני קיבל 5 שנות מאסר מינוס שליש מינוס התקופה שהיה במעצר. עוד שנתיים נראה אותו ברחוב נוהג בלנד קרוזר בלי רישיון.

גזר הדין מסמל עליית מדרגה משמעותית ברמת הענישה בארץ, אבל עדיין לא מספיק.

פורסם

אדם נורמטיבי לא יוצא בבוקר מביתו ומתכנן את מי הוא הולך לדרוס היום.

אדם נורמטיבי שפוגע בשוגג בהולך רגל, עוצר לסייע - לא כי החוק מחייב אלה כי זה המוסר הבסיסי של לעזור לזולת על אחת כמה וכמה אם בגללו נפגע.

אדם נורמטיבי לא בורח, לא משקר - מודה ועוזב ירוחם (בפרט שמדובר בשוגג).

אז כן, יש סיבה טובה שבתי משפט מגלים מידת רחמים לנהגים שפגעו בשוגג בנסיבות הנ"ל.

יש סיבה טובה עוד יותר שבתי משפט יחמירו עד מאוד עם מי שמפקיר את האדם שפגע בו, עם מי שמתחכם ומנסה להתחמק מהעונש.

הא'-ב' של המסר בגזר דין זה, צריך להיות - לעצור, להגיש עזרה ולא לברוח מאימת הדין. הדין יהיה הרבה יותר מתחשב וסלחני במקרה שכזה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

רק חבל שימיני הוא הפושע האמיתי וסימון נכנס ל20 שנה כי איימו שירצחו את כל המשפחה שלו אם הוא לא יקח אחריות

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

רק על הקטע של הפגע וברח (והתוצאה שלה) היה אמור לקבל מאסר עולם.

בפועל זה לא 20 שנה,תורידו מזה התנהגות טובה וחרטאות למיניהן וכבר אחרי 13-15 שנה הוא בחוץ.

פורסם
רק חבל שימיני הוא הפושע האמיתי וסימון נכנס ל20 שנה כי איימו שירצחו את כל המשפחה שלו אם הוא לא יקח אחריות

אשכרה

ימיני הזה נראה כמו הסנדק בעצמו

:wink:
פורסם

אני קצת מכיר את הנושא הזה מקרוב ואני משוכנע שימיני נהג, אבל זה לא משנה כבר

בלי קשר, אני בעד העונשים הכבדים האלו לרוצחים בכבישים

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...