Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

netanel_b אותי באופן אישי לא מענייינות כותרות.

מעניין אותי צדק, ובמקרה הזה הוא נעשה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעירעור בטוח שיפחיתו להם. הכל מתחיל ונגמר במשטרה. גם השופטים סובלים מאוזלת יד המשטרה וחוששים לשלומם ולשלום בני ביתם. מקווה שהסיפור לא יגמר בסרט רע בו השופט ישלם בצורה כזו או אחרת על החלטתו.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

הזוי שהבחור השני קיבל רק 5 שנים.

אין לי ספק , גם אם הוא לא נהג ,הוא חילק את ההוראות.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם
כמה שנים זה מאסר עולם בארץ?

כאשר מאסר העולם נגזר על ידי שיקול דעתו של השופט ואינו חובה לפי סוג העבירה, הכוונה ל-20 שנות מאסר לכל היותר. כאשר לפי החוק טיב העבירה מחייב מאסר עולם, תקופת המאסר הינה ללא הגבלת זמן ורק נשיא המדינה יכול לקצוב את העונש. ועדת הקציבה לא תמליץ לנשיא המדינה על קציבה לתקופה קצרה מ-30 שנות מאסר.

פורסם

netanel_b

איך שאני רואה את זה , התקשורת בארץ מאוד נקודתית ו"זמנית"

נושא יכול לקבל עמוד ראשי ועוד כתבה עוקבת ביום למחרת אבל יום אחרי זה כבר הוא נופל לסוף ואף נשכח מהעיתון

וגם כשמזכירים מזכירים את זה בעמודים האחרונים ברבע דף

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מסתבר שדריסת אדם מקרבת אותך לאלוהים.

לפני:

28061.jpg

אחרי:

723584-5.jpg

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
מסתבר שדריסת אדם מקרבת אותך לאלוהים.

גודל הכיפה - כחומרת העבירה...

אגב, בעניין העונש שקיבל הצמד הזה אני מרגיש אמביוולנטי משהו:

מחד לבני @%$ האלה מגיע להרקב בכלא עד יומם האחרון, מאידך מעולם לא ניתן בישראל עונש כזה על עבירה כזאת.

האם זה רק בגלל שמדובר במיץ של הזבל ושנוח להיכנס בהם עד הסוף?

לא רוצה להיכנס לוויכוח בעניין כיוון שאפילו אני עצמי עדיין לא קבעתי דיעה, ההערה הזו נרשמת אך ורק כחומר למחשבה.

פורסם
netanel_b אותי באופן אישי לא מענייינות כותרות.

מעניין אותי צדק, ובמקרה הזה הוא נעשה.

ל'

סך הכל אני אומר, "למען יראו ייראו", לא הייתה מזיקה כותרת הגונה.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

אמן שהשופט בערעור יעשה בו "מעשה שלמה בניזרי".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לקחת לי את המלים מהפה. לא יכולתי לומר את זה יותר טוב..

בוא נוסיף קיצור שליש על התנהגות טובה, ומכתב בקשה לחנינה והוא בחוץ תוך 8 שנים.

.

מצטרף!

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם
מצטער שאני מפריע לחגיגה, אבל גזר הדין בדיחה. שי סימון נידון ל-20 שנות מאסר בגלל שהורשע במספר עבירות בו זמנית. תקראו בין השורות: 12 שנות מאסר על דריסה והריגה. 6 שנים על הפקרה. עוד שנתיים על פציעתה הקשה של חברתה שהייתה עמה. פציעה קשה והפקרה שווה לשנתיים מאסר? דריסה והריגה שווה 12 שנות מאסר? מה עם המשפחה שהתחילה להתפרע אחרי מתן גזר הדין והטיחה קללות בשופט ובאמה של מיטל? איפה כתב אישום בגין זילות בית משפט? ומה עם חבריו שקיבלו עונשים מגוחכים? ימני קיבל 5 שנות מאסר מינוס שליש מינוס התקופה שהיה במעצר. עוד שנתיים נראה אותו ברחוב נוהג בלנד קרוזר בלי רישיון.

גזר הדין מסמל עליית מדרגה משמעותית ברמת הענישה בארץ, אבל עדיין לא מספיק.

מצטרף ומסכים לחלוטין לכל מילה!

כולי תקווה שאנשים יבינו שחיי אדם זה לא עניין של מה בכך

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

• תוכן חדש...