Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רק חבל שימיני הוא הפושע האמיתי וסימון נכנס ל20 שנה כי איימו שירצחו את כל המשפחה שלו אם הוא לא יקח אחריות

לא מאמין שאתה מכיר את הנושא הזה כמו שאתה מאמין, עד הרגע האחרון סימון טען שהוא לא נהג, השופט הכריע שהוא נהג אם כבר איימו על מישהו אז זה על השופט, לצערי שניהם לא קיבלו עונש מספיק ושניהם צריכים לקבל מינימום מאסר עולם על רצח. אין הבדל אם זה עם רכב או בלי.

פורסם

כול הכבוד למערכת המשפט על ה20 שנות מאסר, אך אני חושב שזה לא מספיק, גם הוא היה שיכור וגם ברח אישית אני חושב שהיה צריך להגזים עוד טיפה בעונש שלו.

וימיני שקיבל 5 שנים היה צריך לקבל בול כמו שהנהג הפוגע קיבל. זה רצח לכול דבר!!

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם
אני קצת מכיר את הנושא הזה מקרוב ואני משוכנע שימיני נהג, אבל זה לא משנה כבר

בלי קשר, אני בעד העונשים הכבדים האלו לרוצחים בכבישים

לא יודע איך אפשר לטעון טענה כזו.

שי סימון צולם כשהוא נוהג את הרכב כשהם נמלטו מהנמל, אז מה אתה טוען - שבאמצע מרדף החליפו נהגים? :shock:, אני לא מאמין בזה.

פורסם

לדעתי היו צריכים לקבל עונשים זהים, ורק משום הצחוק שניסו לעשות מבית המשפט.

"קומדיה" כזו עוד לא ראיתי, ונגעלתי מכל רגע...

לדעתי הפרקליטות עשתה להם תרגיל גם כן, והצליחה בכך ששינתה את כתבי האישום ממש בסוף.

אם יערערו, שופט אחר יכול לשנות את גזר הדין, נכון?

משכנתא זה קל

פורסם

לא הגזמתם ?!

נתנו לו 20 שנה בכלא! ואתם רוצים עוד ?!

לפחות חצי מהאנשים יברחו מתאונה מההלם הראשוני.

להזכיר לכם, אבוטבול, רדף אחריי ילד קטן אם ג'יפ, יצא מהאוטו ודקר אותו למוות, וקיבל 15 שנה.

Audi A3 2.0T 300HP

Kia Sportage Premium

פורסם
לדעתי הפרקליטות עשתה להם תרגיל גם כן, והצליחה בכך ששינתה את כתבי האישום ממש בסוף.

ממש תרגיל.

בדיוק כמו התרגיל "המבריק" שעשו למשה 'נסי ותהני' קצב...

פורסם

@Cupe Power :

אז אתה טוען שמפני שהעונש של אבוטבול היה בדיחה בית המשפט צריך לתת עונש מגוכך גם לשני העבריינים האלה?

ומה זה קשור "לפחות חצי מהאנשים יברחו מתאונה מההלם הראשוני"? התיישבת מאחורי ההגה - שא באחריות. אף אחד לא הכריח אותך להוציא רשיון.

Daihatsu Charade 1.5i Classic

♦♦♦○○○♦♦♦○○○○○♦♦♦○○○♦♦♦

פורסם

יצאו בזול, במקומות מתוקנים זה היה נגמר בישיבה ממושכת בהרבה.

האנשים האלה זה לא זבל אנושי אלא המיץ המרוכז של הזבל.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
לא הגזמתם ?!

נתנו לו 20 שנה בכלא! ואתם רוצים עוד ?!

לפחות חצי מהאנשים יברחו מתאונה מההלם הראשוני.

להזכיר לכם, אבוטבול, רדף אחריי ילד קטן אם ג'יפ, יצא מהאוטו ודקר אותו למוות, וקיבל 15 שנה.

הוא קיבל מאסר עולם. קרוב משפחתו קיבל 15 שנות מאסר.

פורסם
מצטער שאני מפריע לחגיגה, אבל גזר הדין בדיחה. שי סימון נידון ל-20 שנות מאסר בגלל שהורשע במספר עבירות בו זמנית. תקראו בין השורות: 12 שנות מאסר על דריסה והריגה. 6 שנים על הפקרה. עוד שנתיים על פציעתה הקשה של חברתה שהייתה עמה. פציעה קשה והפקרה שווה לשנתיים מאסר? דריסה והריגה שווה 12 שנות מאסר? מה עם המשפחה שהתחילה להתפרע אחרי מתן גזר הדין והטיחה קללות בשופט ובאמה של מיטל? איפה כתב אישום בגין זילות בית משפט? ומה עם חבריו שקיבלו עונשים מגוחכים? ימני קיבל 5 שנות מאסר מינוס שליש מינוס התקופה שהיה במעצר. עוד שנתיים נראה אותו ברחוב נוהג בלנד קרוזר בלי רישיון.

גזר הדין מסמל עליית מדרגה משמעותית ברמת הענישה בארץ, אבל עדיין לא מספיק.

לקחת לי את המלים מהפה. לא יכולתי לומר את זה יותר טוב..

בוא נוסיף קיצור שליש על התנהגות טובה, ומכתב בקשה לחנינה והוא בחוץ תוך 8 שנים.

BMWRICER מאסר עולם בארץ זה 25 שנים.

פורסם
ממש תרגיל.

בדיוק כמו התרגיל "המבריק" שעשו למשה 'נסי ותהני' קצב...

על זה אני מדבר, בהרבה תיקים שהיא מנהלת הפרקליטות יוצאת בדיחה.

כאן לפחות הם הצליחו.

משכנתא זה קל

פורסם

לא מעצבן אותכם שעד שמישהו נענש כראוי וממצים איתו את הדין עד הסוף, הנושא לא מקבל את הכותרת הראויה לו בעמוד הראשי?

שודד בנקים בפוטנציה8)

• תוכן חדש...