Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי כשאני רואה למשל לאן הולך הכסף של רשות השידור, אני מקיא קצת בפנים:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3863014,00.html

 

תזכירו לי שוב, למה אנחנו עדיין משתתפים בתחרות הארכאית הזאת?

ואם כבר משתתפים, האם לא מן הראוי לשלב שם יוצרים אמיתיים ולא את בן המיעוטים התורן שלנו?

ואם כבר בן מיעוטים, האם לא הגיע הזמן להפסיק עם האפליה המתקנת לעדות המזרח ולשלוח מישהו רוסי, או חלילה אתיופי?

 

האם אתכם, הספונסרים של רשות השידור המסכנה הזאת, מישהו שאל בכלל אם אתם מעוניינים שנשתתף השנה בתחרות?

האם ניתנה לכם האפשרות לבחור את הזמר? זוכרים את הקדם-אירווויזיונים המפוארים של פעם? איפה הם עכשיו?

 

לענ"ד, המוזיקאי הישראלי הכי מוכשר שיצא בעשור האחרון מהתחרות הזאת היא טל סונדק, שכיום ספק אם מישהו בכלל מכיר אותו.

עם כל ההערכה שלי למחשוף של שירי מיימון, לנוצות של דנה אינטרנשנל ולחוש הקצב של אדי בטלר, אני לא ממש רואה כיצד הם

קידמו אותנו בעולם. ספק אם עבודה טובה יותר נעשתה ע"י השלאגרים של "טיפקס" ולהקת המסטולים "פינג פונג", שלא ברור בכלל

מי הוציא אותם מהמרתף ושלח אותם לייצג את המדינה.

 

בקיצור, העסק הזה ממשיך להתנהל כמו איזה משחק פרטי של קבוצת מפיקים קטנה, אבל מתיימר ברוב חוצפתו לייצג את כולנו.

אותי הם לא מייצגים בוודאות, ואתכם?

פורסם

אני לא אתייחס, כי לא צפיתי ובכל מקרה אני כבר שנים לא צופה באירוויזיון, אבל ידידה שלי סיפרה לי שראיינו את דנה אינטרנשיונל ברדיו ת"א והיא שאלה (לגבי הזמר המבצע, הראל משהו, לא זוכר שם משפחה): "הוא כבר יצא מהארון?". ניסו להשתיק אותה, אבל היא המשיכה עם זה.

פורסם

השידור היום היה דווקא בערוץ 22 ולא בערוץ 11.

ובשורה התחתונה, מידי שנה, הרייטינג מוכיח שאנשים כן אוהבים את זה.

 

מה ההבדל בין ההשתתפות בארוויזיון להשתתפות באליפות אירופה בכדור-יד ?

 

 

העובדה שתקציב רשות השידור עומד על 450 מליון שקל, ויש להם כ2000(!!) עובדים והרייטינג הממוצע(!) שלו בשעות הפריים-טיים(!) לא עובר את ה5 אחוז

כאשר באותו זמן ערוץ 10, מעסיק 400 עובדים, הרייטינג הממוצע שלו כמעט כפול והתקציב שלו קטן ביותר מ100 מליון שקל,

זה באמת מחליא אותי.

 

העובדה שמתוך התקציב האגדי של רשות השידור, רק 9 מליון שקל הושקעו בהפקות מקור ישראליות - זה מחליא אותי.

 

האירוויזיון? יש הרבה דברים שדרושים טיפול בעדיפות הרבה יותר גבוהה.

 

 

עריכה: תקרא פה - http://www.calcalist.co.il/consumer/articles/0,7340,L-3398562,00.html

41 אלף דולר בשביל ייצוג ישראל בתחרות אירופאית זה כסף קטן. וזה לא משנה אם זה באירויזיון, תחרות בקפיצה במוט או אליפות בהדיפת כדור ברזל.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
ראיינו את דנה אינטרנשיונל ברדיו ת"א והיא שאלה (לגבי הזמר המבצע, הראל משהו, לא זוכר שם משפחה): "הוא כבר יצא מהארון?". ניסו להשתיק אותה, אבל היא המשיכה עם זה.

 

אין לי מושג מה עובר על דנה, אבל לטעמי ההתבטאויות שלה בנושאי מין מתמיהות ומעלות סימני שאלה גדולים על התנהלות העט"ר.

 

הערב (15/03) הראו קטע מכוכב נולד שבו דנה אומרת למתמודד: "אני רוצה לעשות לך ב--"

כשמרגול נדהמה למשמע אוזניה, היא שאלה את דנה, אם היא שמה לב למה שאמרה ודנה ענתה, "כן, אני רוצה לעשות לו ב--"

 

הבנתי שרבנים שעושים מעשים מגונים בהסכמה בצאן מרעיתם, זה לא כל כך מעוגן כמעשה לא חוקי, אבל מה קורה כששופט/ת אומר/ת דבר שכזה?

או שאולי בשם הרייטינג אפשר הכל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ארוויזיון?

אנחנו עדיין משתתפים בזה?

 

אני ממש לא חושב שבשנים האחרונות שלחנו מישהו ראוי.

 

כרגע עברתי על כל הרשימה והזמרים האחרונים שהייתי שולח הן הכניסות של 1988, 1983 ורוב מי שהיה קודם.

האחרונים לא מייצגים אותנו בכלל.

פורסם

לדעתי צריך להפסיק את השתתפותה של ישראל בכל השטויות שכביכול "מייצגים את ישראל", כמו אירוויזיון, מלכת היופי, אולימפיאדה (דוגמני סמים רצים במסלול), תחרויות כדורגל וכדורסל למיניהן, וכו' עד לשיפור המצב הבטחוני.



 

אין תקציבים לדברים האלה.

 

צריך להתמקד בייצוג בדברים שאנחנו באמת טובים בהם, ויש דברים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

 

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אוי, אותן שטויות שחוזרות על עצמן על עצמן על עצמן באופן מחזורי.

הפסקת לשלם מסים בישראל? סיימת להתבכיין? יופי, עכשיו שב בצד ואל תפריע.

 

תחרות האירוויזיון מאז ומתמיד הייתה בידור זול ולא מחייב.

כמה גורמים לאומנים החליטו מתי שהוא לפני כמה עשורים להפוך אותה לאיזה כלי-נשק של הציונות,

מה שגרם לכל תחרות להפוך לשחזור הקרב על מצדה.

זאת סתם תחרות בשביל הכיף, שאין לה שום משמעות וב-30 השנים האחרונות לפחות

איננה משמשת ככלי לניפוח גאוות-דגל של אף אחת מהמדינות המשתתפות. סתם אירוע בינלאומי בשביל הכיף

(לא הבנתי בדיוק של מי, לא משנה) שמזמן כולם שרים בו באנגלית, אפילו הצרפתים (חילול קודש).

 

כל הפקה שהיא דורשת כסף, גם אם היו שולחים את הראל לבד בטיסת צ'רטר, בלי מאפרת,

עדיין היו מתלוננים שזה עולה יותר מדי כסף.

 

בן מיעוטים תורן? למישהו פה יש בעיה, וזה לא הראל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נראה שדרכתי לך על ציפור הנפש, אחרת לא ברור לי מהיכן באו הרגשות העזים שגרמו לך לכתוב תגובה כזאת.

אין לי בעיה עם התחרות, רק עם מי שמייצג אותנו שם, ועם מי שמחליט על כך. תרצה או לא, הייצוג הזה מעביר מסר.

סליחה באמת שעדיין אכפת לי מהתדמית של ישראל בחו"ל, אני אפסיק להתבכיין בזה הרגע.

 

בשורה התתונה, אם עסקנים פרטיים מחליטים לשלוח מישהו לחו"ל לייצג את המדינה שלי, זאת זכותם גם אם אני לא תומך.

האירוויזיון ממומן ע"י רשות השידור, מין חתיכת סחל'ה מסכנה שגוססת כבר מעל עשור אבל עדיין ממשיכה לגבות אגרה שנתית.

תמורת תשלום האגרה לארגון האימפוטנטי הזה, אני מצפה לפחות שינהגו בכבוד בסמכויות שניתנו להם, והם לא עושים את זה.

מה שהולך בשנים האחרונות בתחום זה משחק פרטי של כמה אנשים שמשתעשעים על חשבוננו. בין אם זה עולה לי שני שקלים

או אלפיים שקל בשנה, אני שומר לעצמי את הזכות להתעצבן. או לשמוח שזה כבר לא עולה לי.

 

ואם ההתבכיינות שלי מפריעה לך, אז אני משתתף בצערך, אבל הגיע הזמן שתלמד לחיות עם האכזבה.

פורסם

דריש, זה מאוד נוח לשבת כמה אלפי קילומטרים מכאן ולהלין על אה ועל דה.

 

היתה תקופה די ארוכה בה נשלחו לארוויזיון רק זמרים מהשורה השנייה ולא כאלו מהמיינסטרים. כל שנה, כשהגיע מועד התחרות, קם קול צעקה ואנשים התחילו לשאול למה לא שלחו זמר אחר, מוכר ומצליח יותר. אתה חושב שצריך לשלוח זמר רוסי לארוויזיון, זכותך. אני באופן אישי לא מכיר הרבה זמרים רוסים פופלארים בקרב רוב הציבור הישראלי.

 

מה שקורה ברשות השידור אופייני לעוד הרבה רשויות ציבוריות במדינה שפשטו את הרגל בשנים האחרונות, כשהפכנו ממדינת רווחה ציבורית למדינה קפיטליסטית. מערכת הבריאות הציבורית לא גוססת? מערך כיבוי האש לא גוסס? ומשטרת ישראל?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
דריש, זה מאוד נוח לשבת כמה אלפי קילומטרים מכאן ולהלין על אה ועל דה.

 

?

 

:mm_yeah:

יש לי תחושה שמעולם לא שילמת אגרה בפני עצמך, מקסימום בבית של ההורים ע"י ההורים. אבל העיקר לדבר.

 

לדעתי התחרות חשובה בעיקר כדי "להיות על המפה" , וכדי שהאירופים שטופי המוח יבינו שיש כאן עוד דברים חוץ מכאילו דיכוי אספסוף של טפילים שאף אחת ממדינות ערב לא רוצה אותם. (כלומר מה שמכונה כיבוש ע"י שונאי ישראל)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מה שקורה ברשות השידור אופייני לעוד הרבה רשויות ציבוריות במדינה שפשטו את הרגל בשנים האחרונות, כשהפכנו ממדינת רווחה ציבורית למדינה קפיטליסטית. מערכת הבריאות הציבורית לא גוססת? מערך כיבוי האש לא גוסס? ומשטרת ישראל?

 

טוב, כשאתה מנסח את זה ככה... באמת מצב לא נעים. אבל נראה לי שאת בעיית האירוויזיון קל יותר לפתור.

 

למען הסר ספק, אין לי שאיפה להכניס את "אחד משלנו" לתחרות. מצדי גם צ'רקסי יעבוד מצוין. אני פשוט רוצה שירדו כבר מהקטע של עדות המזרח ויפסיקו להראות לנו תימנים/עירקים/מה שזה לא יהיה מחייכים מאוזן לאוזן ושרים שיר סתום. זה לא מוסיף כבוד לאף אחד, ומזכיר לי את מופעי הוודוויל בארה"ב עם הלבנים שהתאפרו כמו אפריקאים והציגו דמות נלעגת שלהם לקול צחוק הקהל.

 

רוצים להשתתף - קדימה, אבל ברצינות. לא בצורה כזאת. קחו שיר קצבי ומדליק (יש עשרות כאלה ברדיו כל שנה, אז למה ברשות השידור לא מצליחים לגרד אחד?), צרפו אליו פרפורמר רציני שיקפיץ את הקהל, ויאללה - תביאו כבוד למדינה!

 

עריכה: אייל, לעניין התחושות שלך - המדינה חלבה את הוריי מספיק זמן והשאירה אותם ללא תמורה של ממש בגיל שמתקרב לפנסיה. לא יודע אם אתה מודע לזה, אבל זה לא סיפור נקודתי אלא תופעה רחבת היקף בין העולים. אז עזבתי, סביר להניח שמתישהו אחזור, אבל בינתיים אני מעדיף לשלם את המעשר שלי למדינה שאשכרה נותנת לי משהו בתמורה. איפה בדיוק הבעיה פה? או שבגלל שאני גר בחו"ל אסור לי להעביר ביקורת על ישראל?

פורסם

כן, בגלל שאתה גר בחו"ל להעביר ביקורת על מה שקורה כאן ממרומי מגדל השן שלך זה לא לעניין.

ושלא תבין לא נכון, גם אני חושב שהאגרה מיותרת בימים אלה.

 

 

נ.ב. כמה זמרים מעולי חבר המדינות יש ששרים בשפה העברית? אנחנו הרי לא נשלח לאירוויזיון שיר ברוסית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

למען הסר ספק, אין לי שאיפה להכניס את "אחד משלנו" לתחרות. מצדי גם צ'רקסי יעבוד מצוין. אני פשוט רוצה שירדו כבר מהקטע של עדות המזרח ויפסיקו להראות לנו תימנים/עירקים/מה שזה לא יהיה מחייכים מאוזן לאוזן ושרים שיר סתום. זה לא מוסיף כבוד לאף אחד, ומזכיר לי את מופעי הוודוויל בארה"ב עם הלבנים שהתאפרו כמו אפריקאים והציגו דמות נלעגת שלהם לקול צחוק הקהל.

 

אז הבעיה היא עם יוצאי עדות המזרח? אוקיי, נכנסתי לויקיפדיה ועברתי על רשימת הזמרים שייצגו את ישראל באירוויזיון.

1978, יזהר כהן (תימני) זוכה במקום הראשון עם השיר אבניבי.

1979, גלי עטרי (תימניה) זוכה במקום הראשון עם השיר הללויה.

1982, אבי טולדנו (מרוקאי) זוכה במקום השני עם השיר הורה.

1983, עפרה חזרה (שוב, תימניה) זוכה במקום השני עם השיר חי.

1998, דנה אינטרנשיונל (במקור ירון כהן, כנראה שלא מדובר ברוסי או פולני) זוכה במקום הראשון עם השיר דיווה.

 

שמת לב למוטיב החוזר?

בוא נבדוק מה יצא לנו מזמרים שלא מעדות המזרח.

1974, להקת כוורת עם השיר נתתי לה את חיי. אחלה שיר, אבל מקום שביעי.

1993, שרהל'ה שרון עם השיר שירו. מקום 24 המכובד.

2000, להקת פינג-פונג עם השיר שמח קיבלה את המקום המאוד מאוד מכובד - 22.

2001, טל סונדק (חביבך) עם השיר אין דבר, מקום 16. שיחק אותה בגדול.

 

בקיצור, הלילה קצר והמלאכה מרובה. נראה לי שהנקודה ברורה.

כאחד שכן משלם כרגע מיסים במדינת ישראל אני רוצה לראות את ההשקעה שלי מביאה תוצאות, כלומר זוכה במקומות הגבוהים. את המקומות הנמוכים אני מוכן להשאיר לפורטוגל :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תזכירו לי שוב, למה אנחנו עדיין משתתפים בתחרות הארכאית הזאת?

 

אין כאן "אנחנו" כי אתה לא חלק מה"אנחנו" הזה. אתה בחרת לחיות במקום אחר (לגיטימי לחלוטין), לשמוח שאתה לא חלק מהמדינה (שוב לגיטימי לחלוטין) ולהדגיש כמה אנחנו לא בסדר אז איפה בדיוק אתה חלק מה"אנחנו" הזה?

 

ולעניינינו, את האירויזיון אני לא רואה כבר הרבה מאוד שנים וכנ"ל גם את הקדם. איך בוחרים את המייצג ולמה גם ממש לא מעניין אותי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

×
×
  • תוכן חדש...