Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלי בסיאט איביזה 1400 SPORT 5 דלתות למכירה.

אהבתי את הרכב, אך דבר אחד מדאיג אותי.

מאחר וזהו רכב בעל גיר ידני,אני חושב על העתיד, ולא יודע מה יקרה בעוד 3 שנים מעכשיו, באם ארצה למכור את הרכב האם אני אמצא קונה לידני. מאחר והרוב עכשיו אוטומט.

אני לא נער בן 21 שקונה את הרכב בשביל פוזות ותחרויות מירוץ וכדומה.

לכן אני שואל את דעתכם, מה אתם חושבים בקשר לזה?

פורסם

רוב קוני האיביזות במילא מחפשים ידני.

אוטו קונים בכדי לנהוג עליו, לא בכדי למכור אותו. במילא עד שתמכור אותו תהנה ממנו. תראה אם הירידה במחירון שווה לך את הכיף מהרכב.

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

פורסם

לא מבין ממה יש לחשוש,אני מכיר אנשים שלא רק נוסעים על ידני אלא לא מוכנים לשמוע על גיר אוטומט (אמממ כמוני למשל?):-P

סיאט זה רכב אהוב מאוד בקרב צעירים,ומנסיון הרבה צעירים רוצים להתחיל עם רכב ידני(גברים בעיקר),בעתיד לא תיהיה לך שום בעיה למכור את הרכב אם הוא ידני,לסיאט יש ביקוש טוב יחסית,ולי יש אחת ידנית 1998 ואני מבסוט ממנה שחבל על הזמן בתור רכב ראשון שלי.

גם אתה לא טועה-אני נהג צעיר עדיין,ועד שלא אזדקן אני לא מעוניין ברכב אוטומט,אני מאמין שאחרי 3 שנים שאהיה על הכביש אני עדיין יהיה מעוניין ברכב הבא שלי כידני במידה ואני לא אסע בפקקים כל בוקר (למשל כמו היום).

אוטומט טוב רק לפקקים לדעתי נקודה!

בגיר ידני אתה מרגיש את חווית הנהיגה טוב יותר,הביצועים וצריכת הדלק מעולים,מרגישים יותר שליטה ברכב,בקיצור אני חושב שזה מספיק כדי שתבין שגיר ידני זה לא סוף העולם,יהיה לך מאוד קל למכור את הרכב למישהו צעיר בעתיד (בתנאי שהוא יהיה שמור).

בהצלחה!

פורסם

נושק לגיל 28, עדין נחשב צעיר :-o:-o:-o

ההרכב הראשון שלי היה איביזה 92 ידני כמובן.

ומאז רק אוטומטי.

אני יודע שאני יהנה לנהוג ברכב.רק העניין של הידני מדאיג אותי...

אני לא רוצה לקחת רכב כשלבסוף אני אתקע איתו (גם אם אחרי 3-4 שנים) האוטו לא מתאים למשפחה - ילדים וכו'..

ביום מן הימים.

פורסם

רכב קונים בשביל להנות ממנו ולא לחשוב בשלוש השנים הקרובות באיזה מחיר תצליח למכור אותו.אתה צריך לנסוע יום יום שזה בערך 1400 ימים ולהנות ממנו.אם אתה חולק דעתי אז קנה מקרר בדמות קורולה-סיווק-מ3 ואל תחשוש לגבי מכירה עתידית.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אני כעיקרון רוכש רק ידני.

ועוד חודש מחליף קידומת ולא ל2.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני לא נער בן 21 שקונה את הרכב בשביל פוזות ותחרויות מירוץ וכדומה.

נכון, כי כל מי שקונה רכב עם גיר ידני, או לחילופין כל מי שקונה איביזה 1.4 עם 85 כ"ס, הוא בן טיפשעשרה שרק מחפש לעשות רייסים ברמזורים... :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...