Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלוום לכולם.

ברצוני לרכוש גולף GENERATION שנתונים 01-03 . תקציב 50K +/- .

אשמח לקבל קצת עזרה וייעוץ :

מה יותר מומלץ? מנוע 1600 או 2000 ?

גיר ידני או אוטומט ? (לי אישית אין עדיפות מסוימת)

טיפים ועצות נוספים יתקבלו בברכה!

תודה מראש לעונים.

פורסם

בכל אופן, מנוע ה-1.6 ליטר בהחלט מספיק אם אתה לא מחפש ביצועים חורכי אספלט. מנוע ה-2.0 ליטר חזק רק במעט וגם צמא במעט. עשה את השיקול שלך.

אם אפשר ידני - תמיד עדיף.

פורסם

גם ב2.0 הוא לא ימצא ביצועים חורכי אספלט, מנסיעה על שתי המנועים(מחזיק ברשותי את ה2.0), אין בינהם הרבה הבדל מורגש

רק בקיקדאונים, בעליות, ובתאוצה.

אני גם מאמין השאם לא הייתי נוסע על ה2.0 באופן קבוע לא הייתי מבדיל בכלל.

פורסם

אין הבדלים בין 1.6 ל 2.0 רק בקיקדאונים בעליות ותאוצה...נתתה פה את כל הסיבות למה עדיף 2.0.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

מנסיון אישי (לי היה 2.0 רגיל, לאחותי 2.0 אוטומט) ה2.0 טיפה צמא לשמן, אז צריך לשים לב. האוטו גם לא ממש חורך אספלט.

בכל מקרה הידני עדיף גם בגלל החיסכון בדלק ובעיקרבגלל הגיר האוטומט הבעייתי משהו בגולף (אצל אחותי הגענו ל110,000 ק"מ ומכרנו בגלל החששות ממה שעתיד לבוא).

בנוגע ל 1.6 או 2.0, ההבדל לא כל כך גדול(אנחנו העדפנו את ה2.0 בגלל שאנחנו גרים בחיפה ובנסיעת המבחן ה1.6 אוטומט היה די עצל), עדיף לבחור ברכב הכי שמור שתוכל למצוא (במיוחד אם אתה הולך על ידני, כי יהיה קשה למצוא אחת) ולא לסנן לפי נפח המנוע.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
אין הבדלים בין 1.6 ל 2.0 רק בקיקדאונים בעליות ותאוצה...נתתה פה את כל הסיבות למה עדיף 2.0.

לא ניסיתי להמליץ עליו.

פשוט להדגיש את ההבדלים בין המנועים, לסבתי נגיד, נוסעת על 1.6, נסעה על שלי וטענה שההבדל היחידי בין הרכבים זה ההגה והסאן רוף.

פורסם

האם אתה יכול לפרט קצת מזה צמא לשמן? אוכל קילו שמן כל כמה ק"מ?

ודרך אגב מישהו יודע איך תצרוכת הדלק של מנוע 2.0 אוטומט ? ממצוצע גס כמובן .

פורסם
גם ב2.0 הוא לא ימצא ביצועים חורכי אספלט, מנסיעה על שתי המנועים(מחזיק ברשותי את ה2.0), אין בינהם הרבה הבדל מורגש

רק בקיקדאונים, בעליות, ובתאוצה.

אני גם מאמין השאם לא הייתי נוסע על ה2.0 באופן קבוע לא הייתי מבדיל בכלל.

בכל אופן, מנוע ה-1.6 ליטר בהחלט מספיק אם אתה לא מחפש ביצועים חורכי אספלט. מנוע ה-2.0 ליטר חזק רק במעט וגם צמא במעט. עשה את השיקול שלך.

אם אפשר ידני - תמיד עדיף.

חמישה תווים

פורסם

במשפחתי היה בורה 2 ליטר שנת 2001 שנגנב לאחר זמן קצר והוחלף על ידי בורה 1.6 ליטר שנת 2002 (חדש). למיטב זכרוני (כבר חלפו כמה שנים) ההבדל בכח היה משמעותי מאוד ומורגש עד כדי כך שכשקיבלנו את הבורה החדש חששתי שיש לו פגם כלשהו. לא שמנוע 2 ליטר הוא חורך אספלט אך הוא יותר נעים ורגוע מאשר מנוע 1.6 שעושה את העבודה אך בצורה יותר רועשת (סל"ד די גבוה) ופחות נעימה.

אם ההבדל בצריכת הדלק אינו משמעותי הייתי ממליץ לחפש גולף 2 ליטר.

פורסם

בקשר לצריכת השמן בגולף 2.0 - זה נובע מפגם בייצור המנוע (טבעות הבוכנות).

ראה - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=244372&highlight=%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%A3+2.0+%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%AA+%D7%A9%D7%9E%D7%9F

גם ה-1.6 עושה עבודתו נאמנה, ואם אינך זקוק ל"תוספת קלה בביצועים" - הוא יוכל לספק אותך.

alfa 156 2.5.

פורסם

באוטומט הידית היא אותה אחת.

אם אתה מתכוון לידנית אז יתכן שאתה צודק. אף פעם לא שמתי לב לזה, כי בגולף שלי ידית ההליכות גם ככה הייתה אחרת (25th anniversary).

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...