Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תעלומת הוישר השלישי !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם .

תעלומה שמטרידה אותי ואיני מוצא לה פתרון .

מדוע בכל הרכבים (שאני ראיתי ) בעלי דלת חמישית (האצ'בק) יש וישר מאחור ולרכבים בעלי 4 דלתות אין .

מה השוני בין הרכבים ?

הרי זה לא עניין של רמת גימור או משהו בסגנון מכיוון שגם ברכבים מפוארים בעלי 4 דלתות לא ראיתי וישר שלישי .

בנוסף הזוית של החלון האחורי לא כל כך שונה ממרכב בעל 4 דלתות !

תודה לכל העונים !

פורסם

מערבולת אויר שנוצרת מאחורי הרכב במהירות מסוימת - זאת הסיבה.

במרכב האצ'בק המערבולת גורמת ללכלוך וטיפות גשם להצטבר על השמשה האחורית. במרכב של האצ'בק לכלוך עולה ישר מהגלגלים לשמשה האחורית, בניגוד לרכב במרכב 3 קופסאות, שם בגלל הבגאז' פחות לכלוך מגיע לשמשה האחורית.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

אבל אתה מדבר על נסיעה, לי יצא לנהוג ברכב סדאן שאין בו מגב אחורי בשעת לילה שהיה עליו מלא טל ופשוט לא הצלחתי לעשות רברס אתה פשוט לא רואה כלום. אז עד שאני יגיע למצב נסיעה האוטו כבר יידפק מכל הכיוונים?

פורסם

בשביל זה יש מפשיר אדים, זה מחסל בלי בעיה גם את הטל שמצטבר מבחוץ.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
מערבולת אויר שנוצרת מאחורי הרכב במהירות מסוימת - זאת הסיבה.

במרכב האצ'בק המערבולת גורמת ללכלוך וטיפות גשם להצטבר על השמשה האחורית. במרכב של האצ'בק לכלוך עולה ישר מהגלגלים לשמשה האחורית, בניגוד לרכב במרכב 3 קופסאות, שם בגלל הבגאז' פחות לכלוך מגיע לשמשה האחורית.

יואב

תודה על התשובה .

2 דברים:

1. מה זה מרכב 3 קופסאות?

2. ישנם רכבים בעלי 5 דלתות אשר לא כל כך שונים בצורה מרכב 4 דלתות ועדיין יש להן וישר שלישי . האם כל רכב בעל 5 דלתות יש לו את הבעיה של המערבולת כמו שאתה מתאר ?

מהיכן המידע ? מתוך איזהו מאמר או ידע אישי ? אם זה משהו מהאינטרנט אשמח לקישור כדי לקרוא עוד !

תודה רבה .

פורסם

מעבר להערות הנכונות שנרשמו כאן, ברכב 3 קופסאות (מה נקרא סדאן) פשוט אין מקום לעגן את המנוע ומנגנון המגב.

בחלון אתה לא תעשה חור (למרות שב AX הוישר האחורי מותקן על חור בחלון) ובפח היחידי שאתה כן יכול, מדובר בדלת שזזה על ציר ולכן תעקם את מנגנון היושר.

למרות כל האמור לעייל, הדיהטסו אפלאוז היא סדאן עם וישר אחורי אבל זה רק בגלל שהיא סדאן 5 דלתות ודלת הבגאז' נפתחת ביחד עם כל החלון.

באפלאוז 4 דלתות האמיתית, אין מגב אחורי.

350_10930546.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מעבר להערות הנכונות שנרשמו כאן, ברכב 3 קופסאות (מה נקרא סדאן) פשוט אין מקום לעגן את המנוע ומנגנון המגב.

תשים אותו על הגג.

אתה מדבר על בעיות זניחות שבקצת תכנון שונה נפתרות בלי בעיה (רק לדוגמא, כמו שעם מכסה המנוע יש מקום בחלק מהרכבים לוישרים בינו לבין החלון כך אפשר לעשות גם מאחור).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בשביל זה יש מפשיר אדים, זה מחסל בלי בעיה גם את הטל שמצטבר מבחוץ.

לפי מה שאני שמתי לב הוא מפשיר רק מבפנים.

פורסם

אם אני זוכר נכון, במזדה הזאת החלון מתרומם ביחד עם הדלת, לא?

(וסליחה עם אני טועה, מזדה 6 זה לא ממש מרכז העיניינים מבחינתי:wink: )

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
רק בגרסת 5 הדלתות. כן, יש גם גרסת ארבע דלתות שנראית בדיוק אותו הדבר מינוס ווישר ו-3,000 שקל :lol:

לדעתי מיותר הוישר במאזדה 6 ומה גם שהגימור של ה-4 דלתות יותר יפה לדעתי.

SUZUKI JIMNY

• תוכן חדש...