Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

רכשתי את ה 2DIN של ALPINE 502 והתקנתי אותו ברכב שלי מסוג גולף GTI שנת 2007 שתי דלתות.

כרגע הרכב עדיין עם הרמקולים המקוריים שהגיעו מהיבואן וברצוני לשדרג את הסאונד ברכב.

אני מתעניין בסט קומפוננט 3WAY לדלתות שיוגברו ע"י מגבר מתאים.

את הרמקולים שמאחורה אני חושב להשאיר מחוברים להגברה של ה- 2DIN.

אני לא מעוניין בסאב לפחות בשלב זה מפאת חוסר מקום בתא המטען ואילוצים נוספים.

הומלץ לי ללכת על מגבר וסט 3WAY של חברת DLS, ולאחר שבדקתי קצת ושמעתי כמה דגמים של החברה הזו, היא נראת לי חברה רצינית ואיכותית ואני שוקל ברצינות לשים DLS.

מכוון שאני לא מעוניין בסאב אני צריך רמקולים שיודעים לתת באסים כפיצוי לחוסר בסאב.

בכל אופן, מי שמכיר את הרכב שלי בטח יודע על מיקום הרמקולים בדלתות שלדעתי הוא בעייתי ודורש שרמקול המיד יהיה בעל טווח תדרים רחב מהמקובל.

תקציב לסט 3WAY + מגבר מתאים: 4000 ש"ח

אני אוהב לשמוע את כל סוגי המוזיקה אבל בעיקר מוזיקת רוק.

אשמח לעזרה, תודה.

פורסם

ב4K קשה למצוא סט 3 WAY איכותי ומגבר 2 ערוצים

תיקח בחשבון עלות הבניות שצריל בשביל סט 3 חלקים,כולל תיבות בדלתות,כי אתה לא רוצה סאב

בנוסף RCA,חיווט איכותי,איטום

עלות ההתקנה כזאת יכולה להכפיל את התקציב

בכל מקרה,אם אתה רוצה חדש,אז עדיף סט 2 חלקים איכותי

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

תתחדש על המסך, קודם כל !

אתה יודע מה משמעות הביטוי "קומפוננט 3way" ? אתה יודע מה ההבדל בין 2 ל- 3 ? אתה יודע מה כרוך בסט 3way ?

במידה ותבצע את הבניות במינימליות עבור סט 3way או במילים אחרות, סט 3 חלקים, הן יעלו לך לבדן 1700-1800 ש"ח. אני מדבר על רק על הבניות הזולות ביותר עבור סט כזה, ללא הרמקולים עצמם וללא שאר ההתקנה.

בגדול, סט 3 חלקים זה סט רמקולים שיש בו גם וופר (הרמקול הגדול מבין האלמנטים) שמותקן בד"כ בדלת, גם טוויטר, שמותקן בקורה או בדשבורד, וגם מידריינג', שזה בעצם אלמנט נוסף, שגם לו צריך למצוא מקום, בד"כ בקורה, בקיק, בדשבורד או בדלת.

הנה דוגמא לסט 3 חלקים:

15.JPG

אם תשים לב, יש בקורב 2 רמקולים ועוד אחד בתוך הדלת.

אתה מוכן לבנות דבר כזה ? על מלוא המשמעות?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בדלתות של הרכב שלי כבר יש מקום לסט 3WAY, ולכן לא צריך בנייה.

כרגע אני עם הרמקולים המקוריים שהם וופר וטוויטר, המקום של המיד פנוי, אני רוצה להוציא אותם ולשים סט 3WAY.

התקציב שציינתי (4K) הוא לסט רמקולים ולמגבר בלבד! ללא כבלים, איטום, עבודה ושאר ירקות.

פורסם

אני לא מכיר טוב את הרכב ולכן לא יודע כמה אופטימליים המיקומים הרגילים של האלמנטים, ובכל זאת:

אם שמעת ואהבת, לך על זה. ד"א איזה דגמים של רמקולים DLS שמעת ?

סט 3 חלקים שלהם שייכנס לך בתקציב הוא ה- R6.3, שמעתי את ה- R6A מנגן רוק ואהבתי.

יש לי את ה- UP6I ברכב (סט 2 חלקים, שיש אפשרות ורכוש אותו גם כ- 3 חלקים) והוא פשוט סט שלא מפסיק להדהים אותי, אך ה- 3 חלקים הזה יעלה לך יקר יחסית.

מגבר- יכול לעלות גם יותר מהסט עצמו. אם יש לך העדפה ל- DLS אז הRA20 יתאים בול לסט.

פורסם

^^ כמו שאמרתי, סט מעולה, למרות שהוא נראה מאוד לא נציל, הגברתי אותו עם נקמיצ'י PA2100, וכבר על רבע גיין הוא נשמע חזק מאוד.

פורסם

OK, חיטטתי קצת ברשת לגבי ה- DLS-UP36i ועכשיו נראה לי שאני סגור יותר מתמיד וכנראה אלך על הסט הזה.

srool, ציינת שהסט הזה לא נראה נציל, בנתונים שלו ראיתי שהוא 88dB שזה באמת לא נחשב רמקול נציל, עכשיו השאלה היא איזה מגבר של חברת DLS מתאים לסט הזה ויצליח לדחוף את הרמקולים האלו בלי בעיה למרות הנצילות הנמוכה שלהם?

אגב, כבר השלמתי עם זה שאני הולך לחרוג מהתקציב לכיוון ה 5K ומעלה עבור הרמקולים והמגבר בלבד ללא התקנה וללא חיווט ואלמנטים נוספים.

פורסם

אז הייתי מחפש מגבר 2 ערוצים טוב וחזק, או עבודה אקטיבית עם מגבר 4 ערוצים (המידבאסים על זוג ערוצים והטוויטרים והמיד על זוג ערוצים שני - אם הקרוס מאפשר זאת )

התכנון שלך להישאר עם הקרוס הפאסיבי ?

פורסם

במחירים כאלו אל תיהיה סגור על סט מסויים רק מהמלצות-DLS חברה מצויינת אבל בכל זאת יותר ממומלץ ללכת ולשמוע את הסט לפניי הקנייה,יש סטים שלא נופלים מהסט הזה קרובים למחיר הזה שאולי תאהב יותר.

פורסם
אז הייתי מחפש מגבר 2 ערוצים טוב וחזק, או עבודה אקטיבית עם מגבר 4 ערוצים (המידבאסים על זוג ערוצים והטוויטרים והמיד על זוג ערוצים שני - אם הקרוס מאפשר זאת )

התכנון שלך להישאר עם הקרוס הפאסיבי ?

הסט הזה מגיע עם קרוס ואני לא יודע אם הוא תומך בשיטה שציינת עם מגבר 4 ערוצים עם 2 ערוצים נפרדים לבס ו- 2 ערוצים למיד והטויטרים, אולי מישהו פה מכיר את הסט ויגיד האם זה אפשרי עם הקרוס שמגיע איתו?

דרך אגב, אני לא מבין מה הכוונה ששאלת אם אני מתכוון להשאר עם קרוס פאסיבי? מה ההבדל בין קרוס פאסיבי לאקטיבי?

פורסם

2900 הלכו על הסט

אני שמח שהבנתה שאתה צריך תקציב של 5000 שח כך שיתאפשר לך להביא גם מגבר איכותי

ואני ממליץ על סלסטרה FA2150X ב-2000 שח

דבר עם דני ספונסר\חבר הפורום היבואן של סלסטרה בישראל.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=283097

המגבר הנ"ל הוא מגבר איכותי ועוצמתי שיתאים מעולה להגברה של הסט הנ"ל.

פורסם

טוב, יש לי את האפשרות לקנות מגבר 2 ערוצים לסט הזה או אפילו מגבר עם 4 ערוצים ולעשות לו בריג׳ לשני ערוצים ובכך להשתמש בקרוס הפסיבי שמגיע עם הסט.

מצד שני חשבתי אולי אם זה אפשרי לקחת מגבר 4 ערוצים ולהקצות ערוץ הגברה נפרד לדרייברים של הבס תוך שימוש בקרוס האלקטרוני של המגבר, ולהקצות למיד ולטוויטר ערוץ הגברה נפרד תוך שימוש בקרוס הפסיבי שמגיע עם הסט בשביל לחתוך את התדרים למיד ולטויטר.

זה אפשרי? מומלץ?

פורסם

או שאתה מגביר כל אלמנט בנפרד או כולם דרך הקרוס (אם אנחנו מדברים על סט 3 חלקים)

כי קרוסים של הסטים צריכים "לראת" את כל האלמנטים מחוברים אליהם

כמובן שאפשר לרמות את הקרוס ע"י הוספת נגד,אבל לא מומלץ

מגבר 2 ערוצים חזק ואיכותי יספיק לך

אני לא ממליץ מגשר מגבר 4 ערוצים

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

• תוכן חדש...