Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה.. אני מתלבט בין שתי מכוניות ואני אמור להחליט עד מוצאי שבת..

עכשיו אני בן 18 ככה שאני צריך יותר אוטו של צעירים .. אבל האוטו הוא גם בעיקר לעבודה..

האפשרות הראשונה זה פיג'ו 307 הדגם המפואר יותר [st] עם עץ בפנים ומגנזיום והכל.. שנת 2004 מנוע 1600 בצבע אפור

האפשרות השניה זאת המיצובישי לנסר הרגילה שנת 2008 מנוע 1600 בצבע לבן בלי מגנזיום ולא מאובזרת...

עזרה?

פורסם

מה הדרישות שלך? מה התקציב שלך? מה מצב הרכבים (ק"מ, פרטי/ליסינג וכיוב')?

נראה שמדובר בשני רכבים במחיר שונה לגמרי.

פורסם

המחיר זה לא משנה..

המיצובישי מליסינג עם 110אלף קילומטר שאני יודע שזה ממש הרבה..

והפיג'ו לא מליסינג בערך 90אלף קילומטר והמצב שלה טוב מאוד.. גם של המיצובישי

פורסם

אין מה להשוות. למרות השנתון המתקדם "על הנייר", הלאנסר הושקה בערך במקביל לפיג'ו וכבר אז היתה נחותה מול המתחרות. ה-307 מכונית מודרנית, נעימה ומאובזרת בהרבה (שלא לדבר על נאה). אני מאוד נהנתי מה-307 שלי בזמנו. האקזמפלר שלך מ-2004, שלוש שנים לאחר שהושקה - הימור בטוח מבחינת תקלות חשמליות קטנות שהיו נפוצות יותר בדגמים המוקדמים ותוקנו בדגמים המאוחרים יותר.

פורסם

אנחנו כרגע עם פיג'ו 307 אחרי מתיכת הפנים,אני גם בן 18,אני נוהג על האוטו כמעט שנה,לכל מקום אפשרי כמעט,רכב שקט,נוח,זריז יחסית,אני מאוד אוהב אותו ואת העיצוב שלו,הוא תפור לך אני מניח.

תהנה.

• תוכן חדש...