Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר נכה (לא משותק ) מתענין ,

חוץ מהפוקוס שמשלימה את המיאוץ ל 100 ב 10.7 שניות

יש ללאון תאוצה 7.9 שניות אבל לא הבנתי אם יש לה גירסת סטיישן והאם היא עדיפה מבחינת נוחות והתנהגות על הפוקוס החדשה ?

מדובר כמובן ברכב חדש.

פורסם

עד 130K הסטיישן הכי מאיצה ככל הנראה תהיה האוקטביה 1.2TSI DSG, קשה לי להאמין שיש משהו שיכול להתחרות בזמינות כוח של 18 קג"מ שזמינים מ-1500 סל"ד ו-7 הילוכים DSG.

ולאון לא סטיישן אלא קומפקטית, חוץ מזה גרסת ה-1.8TSI שלה עולה בין 140-150 תלוי אם ידני או DSG.

פורסם

ללאון 1.8TSI יש תאוצה של 7.8 שניות למאה (בגיר DSG) ו-7.9 שניות למאה בגרסתה הידנית ליתר דיוק.

הלאון לא נחשבת סטיישן ולא קיימת גרסת סטיישן (לא בארץ לפחות לא יודע אם בחו"ל).

מרכב הלאון הינו "האצ'בק".

Twincharger Stratified Injection

פורסם

פוקוס סטיישן 2 ליטר ויונדאי i30cw.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לפוקוס יש 145 כ"ס ומחירה 126,000 ש"ח.

תאוצה 10.7.

ליונדאי תאוצה 12 שניות.

לאוקטביה 1.2 ליטר תאוצה 10.9 מ 105 כ"ס והמחיר 130K

בקיצור אין על הפוקוס ?

פורסם

אתה מסתכל לא נכון על הנתונים.

שיא המומנט של הפוקוס מגיע בסל"ד מאוד גבוה, כ-4500 סל"ד, מה שאומר שרצועת הכוח צרה.

כמו כן יש לה גיר אוטו' 4 הילוכים, מה שאומר שיש חורים יחסית גדולים בין הילוך להילוך ולכן לא תמיד יהיה כוח זמין.

לאוקטביה יש מנוע מודרני בהרבה, מהדור האחרון- גם חסכוני וגם חזק. אמנם "כולה" 1200 סמ"ק, אבל עם מגדש טורבו.

כל המומנט מתקבל מיידית מ-1500 סל"ד ולכן הכוח תמיד זמין עד שיא ההספק, יש גיר הרבה יותר יעיל DSG7 שסוחט כל מה שאפשר מהמנוע (בניגוד לגיר של הפוקוס) והאוקטביה גם קלה מהפוקוס ב-130 קילו.

כמכונית אני מעדיף את הפוקוס, אבל אם ראש סדר העדיפויות הוא ביצועים הסקודה אמורה לתת מענה טוב יותר.

פורסם

אני חושב שהמנצחת היא רנו לוגאן (אמרתם מקסימלית, לא?)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

למרות שזה לא הוזכר כשיקול, אבל אוקטביה תהיה גם הרבה יותר חסכונית מפוקוס 2 ליטר, אולי אפילו פי 2 (או כמעט).

פורסם
אני חושב שהמנצחת היא רנו לוגאן (אמרתם מקסימלית, לא?)

אתה בטוח שאתה רוצה להכנס לזה ?

זה פחות פיזיקה יותר הבנת הנקרא.

• תוכן חדש...