Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי אוטו שמוצא חן בעיניי, שנת 2005, 70000 קילומטר, הבן אדם אומר שאין לו ספר טיפולים, כי: "בכל המכונית של המשפחה הם מטפלים אצל מוסכניק מסוים"...

אבל מתוך מה שנמשע לי, הבן אדם נשמע אמיתי ב80%, ומוכן ללכת לבדיקה.

יש מצב שהבן אדם לא עשה טיפולים לאוטו ? לא נשמע הגיוני...

אם יש תיקונים רציניים אז את זה כבר יגידו לי בבדיקה..

ויש "אבל" אחד, איך אני יכול לדעת אם לא הורידו קילומטרז לאוטו בלי ספר טיפולים ?

פורסם

בדוק בלאי צמיגים ( אם המקוריים עדיין מורכבים )

בלאי ושפשופים על גלגל ההגה ( אלא אם היה כיסוי הגה ) , כנ"ל לגבי ידית ההילוכים ( במיוחד אם הרכב גיר ידני )

אולי בלאי של ידית בלם היד ( פחות מהאחרים ).

אזלו לי הרעיונות.

הכי טוב זה להשוות מול ספר טיפולים - בהיעדרו הייתי מוותר על הרכב.

בהצלחה

פורסם

בגדול, מלבד היסטוריית טיפולים במוסך אין דרך לבדוק ק"מז' באופן מדויק.

בלאי צמיגים הוא אינדיקציה יחסית טובה אבל לא מושלמת, שכן יכלו להחליף צמיגים בגלל 1001 סיבות.

בלאי של הגה/ידית בילוכים/בלם יד/כיסאות/בולמ"זים יכול להוות אינדקציה לאופי השימוש ברכב לא פחות ממספר הקילומטרים שהוא עבר.

מה גם שברגע שנאמר שהרכב מטופל "אצל המוסכניק שלי" לא תמיד (אם לא ברוב המקרים) מדובר במוסך ששומר היסטוריות ומכניס טיפולים למחשב.

עוד נקודה שאתה צריך לחשוב עלייה היא למה לעזאזל בנאדם עם רכב שנת 2005 (יחסית חדש) לא מטפל במוסך נורמלי. הייתי ממליץ להגיע לאותו מוסך ולראות מה הוא שווה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אם זה רכב מבעלי 3 שנות אחריות, אז חצי התקופה חייבת להיות מתועדת, לא מוותרים על אחריות בשביל לטפל אצל מוכר. אם הוא טוען שכן אז זה מאוד חשוד, ותיעוד של חצי התקופה מהווה אינדיקציה טובה, אחרי אחריות אני לא מטפל במורשה, אפילו לא במוסך, רק תיקונים וטיפולים גדולים שם, זה לא נדיר.

• תוכן חדש...